Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 November, 11:35

Expressen Dina Pengar - 24 okt 20 kl. 04:30

Metoden där du snabbast sparar ihop miljonkapitalAktieexperten Ola Lauritzson tycker att vi borde spara utanför pensionssystemet för att bygga upp en förmögenhet inför pensionen. Du kan lätt spara ihop miljontals kronor om du följer några enkla råd.  – Börjar du spara när du är 40 år och kanske räknar med att gå i pension vid 70 kan ditt kapital ha vuxit till två miljoner kronor om du sparar 1 000 kronor i månaden. Startar du när du är 30 år kan kapitalet ha vuxit till sex–sju miljoner, säger han. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Ola Lauritzson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metodendär du , snabbast, sparar, ihop, miljonkapital
DI - 15 feb 18 kl. 05:55

Investerarens råd till kvinnor: Så sparar du ihop en flyktbuffert

Att inte ha någon ekonomisk buffert för oförutsedda utgifter kan få tråkiga konsekvenser. Exempelvis att du tvingas stanna i en relation du vill ta dig ur. Det säger investeraren Anna Svahn.

Expressen - 22 dec 15 kl. 07:00

3 enkla steg – så sparar du till en buffert

Tomt i kassan efter julklappsköpen? Budgetrådgivaren Bodil Hallin tipsar om hur du sparar ihop till en buffert i tre enkla steg..

Sydsvenskan - 25 jan 11 kl. 06:30

Flexibla tester sparar resurser

Intressant forskning kan komma människor till del snabbare än idag. - Vår metod kortar ner tiderna i läkemedelsprojekt, det kan handla om åratal, säger professor Lars Baltzer. På sikt skulle det kunna leda till billigare läkemedel.

YLE - 16 jul 15 kl. 05:40

Industrin blomstrar - Vasa stad sparar

Vasas ekonomiska region är bäst i landet. Samtidigt går Vasa stad kraftigt på minus. Hur är det möjligt?

YLE - 18 feb 17 kl. 15:35

Överraskande upptäckt i Kauhava: Färsk, blöt ved brinner bättre och sparar pengar

I Kauhava övergår man till att bränna färskt skogsbränsle i värmeverken eftersom det har visat sig vara mer effektivt än torrt bränsle. Forskare uppskattar att bränsleåtgången minskar med närmare en tredjedel då man eldar färskt bränsle. Det var av ett misstag som färskt skogsbränsle hamnade i förbränningsugnen vid det nybyggda värmeverket i Kauhava förra vintern.

YLE - 17 feb 14 kl. 13:38

Barnfamiljerna lider när kyrkan sparar

Eftis och dagklubbar får stryka på foten då Helsingforsförsamlingarna sparar. Färre församlingsmedlemmar betyder minskade skatteinkomster för församlingarna, som också sagt upp hyresavtal för att spara. En rundringning till Helsingforsförsamlingarna visade att Johannes och Petrus församlingar sparar i hyresutgifter och personalkostnader, medan Matteus församling i östra Helsingfors haft flera goda år.

News55 - 17 aug 17 kl. 11:31

Här är metoden som får dig att minnas bättre

Det minnestrick som presenteras  i en ny studie från Baycrest Rotman Research Institute i Kanada syftar till att underlätta för oss glömska att komma ihåg att ta med oss våra viktiga saker. Minnesstrategin går ut på att koppla ihop objekt med potentiella konsekvenser, skriver Expressen. – Denna strategi kan vara en lösning för mindre minnesproblem beroende på vad du vill uppnå, säger professor Jennifer Ryan, en av forskarna bakom studien, i Huffington Post.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 11:42

Prylarna som sålde snabbast på Blocket 2017

Blocket är troligtvis fortfarande Sveriges största marknadsplats, trots att de hotas av Facebook. Är du nyfiken på vad som går snabbast att sälja, eller vad man sökte mest efter 2017 spana in listor här. Blocket har satt ihop statistik för vad man sökte efter mest och vad som såldes snabbast.

YLE - 22 nov 12 kl. 12:46

VNS sparar också 2013

Sjukhusen i Ekenäs måste fortsätta spara.
Det preliminära resultatet för i år är ett underskott på 2,5 miljoner euro. Sjukhuset sparar genom att slå ihop de två vuxenpsykiatriska avdelningarna.

YLE - 22 nov 12 kl. 15:58

Sjukhusen sparar för långsamt

Sjukhusen i Ekenäs måste fortsätta spara.
Det preliminära resultatet för i år är ett underskott på 2,5 miljoner euro. Sjukhuset sparar genom att slå ihop de två vuxenpsykiatriska avdelningarna.

UT - 27 maj 14 kl. 07:22

Wickström snabbast mellan Hindås och Borås

På tre och en halv timme tog han sig från Hindås till Borås – till fots. Erik Wickström var snabbast av alla i 45 kilometer långa Borås ultra marathon. Trots att Vasaloppet är dubbelt så långt tvekar inte Erik Wickström att utnämna lördagens löpning på Knalleleden till en betydligt tuffare fysisk utmaning än att skida mellan Sälen och Mora.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.