UNT > Nyheter

Monday, 30 November, 08:59

UNT - 24 okt 20 kl. 02:40

Inga framgångar i samtal om striderUSA:s utrikesminister Mike Pompeo tog emot Armeniens utrikesminister Zohrab Mnatsakanjan, liksom Azerbajdzjans Jejhun Bajramov , för samtal i Washington..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
USA, Mike Pompeo, Armeniens, Zohrab Mnatsakanjan, Azerbajdzjans Jejhun Bajramov, Washington

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, framgångari , samtalom , strider
DI - 03 jul 15 kl. 12:24

Olja: inga framgångar gällande Irans kärnvapenprogram

Förhandlingarna mellan Iran och västmakterna gällande landets kärnteknikprogram nådde inga framgångar på fredagen..

Kristianstadsbladet - 26 jan 14 kl. 16:52

Inga framgångar i Syriensamtal


Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen.Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

BT - 26 jan 14 kl. 16:53

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen. Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 14 kl. 16:54

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen. Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras..

Länstidningen i Jämtland - 26 mar 18 kl. 15:37

Läsartext: Inga framgångar för länets boxare i helgen

Det blev inga större framgångar för länets boxare när Norrland mötte Mellansverige i Sundsvall i lördags. Bäst lyckades Abdul Basir Yakobi, BK Ängeln, när han mötte Faluklubben BK Stötens Mohammad....

NT - 26 jan 14 kl. 16:52

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen..

Sydsvenskan - 26 jan 14 kl. 18:17

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen..

UNT - 26 jan 14 kl. 16:52

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan Syriens regim och opposition har inte nått framgång i helgen. Regimen har inte svarat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och att humanitär hjälp ska få föras in i Homs.(TT).

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 21:13

Få lokala framgångar i SM

Andra dagen av Boule–SM avslutades i går kväll med finaler i Öppen Mixed Trippel och Veteranklasserna. Under dagen korades även flera juniormästare men de lokala framgångarna var sällsynta. En hel vecka spelas det boule i Växjö.

DN - 17 jun 16 kl. 11:55

USA:s försvarsminister tonar ned framgångar i Falluja

Iraks armé har återtagit stadshuset i Falluja, uppger militära befälhavare. Men USA:s försvarsminister Ash Carter tonar ned arméns framgångar och säger att ytterligare strider återstår..

SR - 13 dec 14 kl. 16:21

Inga svenska framgångar i skidskyttestafetter

Det blev inga svenska framgångar när skidskyttarna körde världscupstafetter i österrikiska Hochfilzen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.