DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 20:23

DI - 23 okt 20 kl. 20:52

Sabuni vill se aktieutdelningar 2021: ”Ett positivt tecken”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabunivill se , aktieutdelningar, 2021Ett , positivt, tecken
PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 10:52

Överväg andra alternativ än räntebärande värdepapper och aktieutdelningar för att generera inkomst

Mer om Fisher Investments Norden: Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Regelbunden inkomst från aktieutdelningar och ränteutbetalningar låter så klart väldigt bra.

Cornucopia - 30 jan 20 kl. 15:50

Tesla överraskar - nästan en miljard i positivt kassaflöde - börjar leveranser av Model Y

"Tesla kommer gå i konkurs" - exakt alla 2018, som håller tyst nuElbilstillverkaren Tesla rapporterade ett bättre än väntat bokslut, lägger en prognos om 39% ökad bilförsäljning 2020, börjar leverera Tesla Model Y och hade ett positivt kassaflöde på en miljard dollar under årets sista kvartal. Aktien är i skrivande stund +8.38% på Nasdaq-börsen.

Kristianstadsbladet - 11 apr 19 kl. 13:37

Nylander om Sabuni: ”Först måste vi bestämma inriktning”

Nyamko Sabuni vill bli Liberalernas nya partiledare. Hon tycker att partiet har blivit otydligt och ser sig själv som en lösning till Liberalerna kris. Kristianstadspolitikern Christer Nylander, som är partiets gruppledare i riksdagen, är ett annat namn som nämnts som möjlig partiledare.

Expressen - 21 okt 19 kl. 15:26

Sabuni om väljarnas press på SD-samarbete

61 procent av väljarna säger ja till samarbete med Sverigedemokraterna i frågor där de andra partierna har samma syn som SD. För Liberalerna är 47 procent av sympatisörerna positivt inställda till SD-samarbete. L-ledaren Nyamko Sabuni säger, i ”Direkt med Niklas Svensson”, att hon är beredd att möta Jimmie Åkesson.

Skånskan - 20 jan 20 kl. 17:48

Svångrem för att klara budgeten 2021

Kävlinge Hårda besparingar men bibehållen skattesats. I inriktningsbeslutet för 2021 års budgetramar föreslås att kompensation för befolkningsförändringar tas bort. Det betyder fler barn och äldre, samtidigt som över 15 miljoner ska sparas inom utbildning och omsorg.

BT - 21 jan 13 kl. 11:29

Mest positivt om Arnholm

Kommentarerna om Maria Arnholm (FP) som ny jämställdhetsminister är i huvudsak positiva. Men det gäller att hon kan leva upp till epitetet feminist, säger Gudrun Schyman, feministisk debattör.
- Bra att vi har får en jämställdhetsminister som titulerar sig som feminist.

SVT - 07 maj 20 kl. 12:24

Tillväxtverket backar – stoppar stöd till bolag som gör aktieutdelningar

Tillväxtverket kommer inte att betala pengar i krisstöd till bolag som gör stora aktieutdelningar. Det meddelade generaldirektör Gunilla Nordlöf efter ett möte med finansutskottet under torsdagen. – Vi ska inte ge stöd till företag som gör stora aktieutdelningar och vi kommer kräva tillbaka pengar från företag som har gjort aktieutdelningar, säger hon till SVT..

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:08

Sabuni om sitt avhopp

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. "Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare", sade hon vid en pressträff.
- Jag är mest nöjd med att jag alltid gjort det jag lovat mina väljare, sade Nyamko Sabuni vid pressträffen.

TA - 21 jan 13 kl. 08:31

Arnholm ersätter Sabuni i regeringen

Foto: Scanpix
Nyamko Sabuni (FP), jämställdhets- och biträdande utbildningsminister har lämnat regeringen på egen begäran. Maria Arnholm blir nytt statsråd. Hon har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 11:12

Åhusbo nytt statsråd efter Sabuni

Foto: Scanpix
Maria Arnholm (FP) blir nytt statsråd efter partikamraten Nyamko Sabuni som avgår från sin post som jämställdhets- och biträdande utbildningsminister. Arnholm, som är sommarboende i Åhus, har varit Sabunis statssekreterare sedan i fjol.
- Jämställdhet går som en röd tråd genom mitt politiska engagemang, sade Maria Arnholm på pressträffen.

Skånskan - 17 jun 19 kl. 05:30

Sabuni allt när­ma­re

I takt med att allt fler länsförbund i par­tiet Liberalerna of­fent­lig­gör re­sul­tatet av sina med­lems­om­röst­ningar om nästa par­ti­le­da­re rycker Nyamko Sabuni fram som en allt mer san­no­lik seg­ra­re i kampen. Senast var det Skåne­li­be­ralerna som inte alls ovän­tat med­delade att mer än två tred­je­delar av dem som röstat stöder Sabuni.
Även om val­del­ta­gan­det var klart lägre än i EU-valet, un­der 44 pro­cent, skulle det vara svårt för ­led­ningen att gå förbi re­sul­tatet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.