Dagens Media > Ekonomi

Friday, 04 December, 18:30

Dagens Media - 23 okt 20 kl. 12:47

Bonnier ser över utgivningstakten för LokaltidningenDagens Media kan berätta att Bonnier News planerar att dra ned på utgivningstakten för flertalet av Lokaltidningens editioner. Samtidigt väntar nedskärningar inom redaktionerna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Lokaltidningen, Media, Bonnier News, Lokaltidningens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnier, seröver , utgivningstaktenför , Lokaltidningen
Västerbottens Folkblad - 03 feb 15 kl. 22:57

Bonnier ser fram emot Lees nya bok

Nyheten om att Harper Lee släpper en ny bok, 55 år efter ”Dödssynden” kom under tisdagen och startade förväntansfulla diskussioner – inte bara på sociala medier utan även i förlagsbranschen. — Det här är en nyhet för hela förlagsvärlden, det blev känt även för oss i dag, säger Daniel Sandström, förläggare och litterär chef på […].

UNT - 03 feb 15 kl. 22:55

Bonnier ser fram emot Lees nya bok

Nyheten om att Harper Lee släpper en ny bok, 55 år efter "Dödssynden" kom under tisdagen och startade förväntansfulla diskussioner - inte bara på sociala medier utan även i förlagsbranschen..

SvD - 03 feb 15 kl. 22:55

Bonnier ser fram emot Lees nya bok

Nyheten om att Harper Lee släpper en ny bok, 55 år efter ”Dödssynden” kom under tisdagen och startade förväntansfulla diskussioner - inte bara på sociala medier utan även i förlagsbranschen..

Skånskan - 17 okt 19 kl. 17:13

Sydsvenskan köper Lokaltidningen

Skåne Bonnier News har genom HD-Sydsvenskan köpt samtliga katier i Lokaltidningen. Samtidigt köper Lokaltidningens tidigare ägare 7,3 procent av HD-Sydsvenskan och bolagets vd Stig Ørskov tar i och med det plats i HD-Sydsvenskans styrelse.Det är Lokaltidningen själva som går ut med nyheten.

Sydsvenskan - 17 okt 19 kl. 15:46

Bonnier växer i Skåne – köper Lokaltidningen

Bonnier News tar ännu ett kliv in på skånska tidningsmarknaden och köper Lokaltidningen, rapporterar Sydsvenskan. – Förvärvet av Lokaltidningen är ett naturligt steg för oss strategiskt och kommer att ytterligare stärka Bonnier News närvaro i södra Sver.

Dagens Media - 17 okt 19 kl. 15:39

Bonnier News fortsätter shoppa – tar över Lokaltidningen

Bonnier News köper skånekonkurrenten Lokaltidningen – som blir en del av HD-Sydsvenskan. Ett naturligt steg strategiskt, säger Bonnier News vd Anders Eriksson..

Dagens Media - 17 okt 19 kl. 15:39

Bonnier fortsätter shoppa – tar över Lokaltidningen

Bonnier News köper skånekonkurrenten Lokaltidningen – som blir en del av HD-Sydsvenskan. Ett naturligt steg strategiskt, menar Bonnier News vd Anders Eriksson..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 19 kl. 15:18

Bonnier News köper Lokaltidningen

Bonnier News, där HD-Sydsvenskan ingår, köper Lokaltidningen. Syftet med affären är att stärka positionen på den skånska tidningsmarknaden..

Sydsvenskan - 17 okt 19 kl. 15:18

Bonnier News köper Lokaltidningen

Bonnier News, där HD-Sydsvenskan ingår, köper Lokaltidningen. Syftet med affären är att stärka positionen på den skånska tidningsmarknaden..

GöteborgsPosten - 17 okt 19 kl. 15:49

Bonnier växer i Skåne – köper Lokaltidningen

Bonnier News tar ännu ett kliv in på skånska tidningsmarknaden och köper Lokaltidningen, rapporterar.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.