DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 17:55

DI - 23 okt 20 kl. 12:41

Wärtsiläs resultat slår förväntningarna
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wärtsiläs, resultatslår , förväntningarna
YLE - 18 jul 12 kl. 11:18

Wärtsiläs resultat en besvikelse

Verkstadskoncernen Wärtsiläs kunde inte leva upp till förväntningarna under årets andra kvartal och bolagets börskurs har därmed sjunkit kraftigt. Wärtsilä beskriver själv läget som stabilt. Rörelseresultatet föll med tre procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol och låg nu på 113 miljoner euro.

YLE - 03 sep 15 kl. 04:59

Frustration på Wärtsilä i Vasa

En tiondel av de som jobbar inom det marina området på Wärtsilä i Vasa kan förlora jobbet. Nu är man trött på att vänta på samarbetsförhandlingarna, säger huvudförtroendeman Rolf Holmlund. Det råder stor osäkerhet bland Wärtsiläs personal i Vasa, och särskilt då inom området marine solutions.

YLE - 12 okt 16 kl. 16:47

Wärtsilä resultatvarnar - sämre resultat väntas

Wärtsilä kommer med en resultatvarning. Både omsättningen och lönsamheten för i år blir lägre än väntat, enligt bolaget. Wärtsiläs sänker förväntningarna på delårsresultatet eftersom kraftverksleveranserna har varit mindre än väntat.

DI - 24 okt 13 kl. 07:43

Finska Wärtsilä infriar förväntningarna

Finländska verkstadsbolaget Wärtsilä redovisar ett resultat före skatt på 126 miljoner euro för det tredje kvartalet 2013..

Affärsvärlden - 17 jul 15 kl. 07:54

Wärtsilä i linje med förväntningarna

Finska Wärtsilä redovisar ett resultat före skatt på 140 miljoner euro (119) för det andra kvartalet 2015..

DI - 26 apr 17 kl. 07:35

Wärtsilä missar förväntningarna

Finländska verkstadsbolaget Wärtsilä redovisar ett resultat före skatt på 74 miljoner euro för det första kvartalet 2017..

DI - 25 okt 17 kl. 07:52

Wärtsilä missar förväntningarna

Finländska verkstadsbolaget Wärtsilä redovisar ett resultat före skatt på 114 miljoner euro för det tredje kvartalet 2017..

DI - 25 apr 19 kl. 07:47

Wärtsilä når inte upp till förväntningarna

Finländska verkstadsbolaget Wärtsilä redovisar ett resultat före skatt på 78 miljoner euro för det första kvartalet 2019..

DI - 25 okt 19 kl. 07:44

Alfa Laval-konkurrenten Wärtsilä bommar förväntningarna - spår minskad efterfrågan

Det finländska verkstadsbolaget Wärtsilä redovisar ett justerat ebit-resultat på 39 miljoner euro för det tredje….

YLE - 25 okt 16 kl. 18:29

Flera stora exportföretag backar

Flera bolag har i dag publicerat sina delårsresultat för årets tredje kvartal. UPM:s aktiekurs steg till sitt högsta värde på 16 år, men det finns få tecken på att en global tillväxt skulle ta fart. Kim Fors är portföljförvaltare på pensionsförsäkringsbolaget Veritas.

HBL - 14 okt 14 kl. 06:53

Oktober är trist på börsen

På Helsingforsbörsen har oktober börjat riktigt dåligt, och inför bolagens rapportsäsong är förväntningarna lågt ställda. – Särskilt företag med försäljning i Ryssland väntas uppvisa svaga resultat under tredje kvartalet, säger portföljförvaltaren Kim Fors.Oktober har rykte om sig att vara en dålig börsmånad och åtminstone hittills i år tycks det stämma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.