DN > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 13:39

DN - 23 okt 20 kl. 11:31

Så ökar inkomstpensionen nästa årNästa år ökar inkomst- och tilläggspensionen med 0,5 procent, enligt nya beräkningar från Pensionsmyndigheten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , ökar, inkomstpensionennästa , år
PrivataAffärer - 24 okt 18 kl. 09:57

Inkomstpensionen ökar med 1,4 procent nästa år

Samtidigt beräknas räntan på pensionsspararnas inkomstpensionskonton som meddelas i nästa orange kuvert bli 3,1 procent. Skillnaden förklaras av det förskott på inkomstutvecklingen som ingår i beräkningen av inkomstpensionen när den börjar betalas ut. Förskottet ingår i pensionen som en antagen framtida inkomstutveckling.

News55 - 30 sep 16 kl. 11:47

Så mycket ökar din pension

Enligt Pensionsmyndighetens senaste siffror ökar inkomst- och tilläggspensionen med 2,8 procent. Ökningen överensstämmer med Pensionsmyndighetens tidigare prognoser och motsvarar 260 kronor i månaden efter skatt för en pensionär med 14 000 kronor i månaden. – Situationen blir plus minus noll i förhållande till prisutvecklingen, säger Ole Settergren, analyschef på Pensionsmyndigheten, till Expressen.

Expressen Dina Pengar - 10 jul 20 kl. 08:08

Nya prognosen: Pensionen ökar 2021

Pensionsmyndigheten har lämnat en ny pensionsprognos för 2021.Den visar att inkomstpensionen beräknas öka med 0,8 procent nästa år – till skillnad från den tidigare prognosen på en minskning med 1,5 procent.I stället väntas pensionen minska 2022..

DI - 10 aug 11 kl. 08:16

Svajig börs ger liten effekt på inkomstpensionen

Den svajiga börsutvecklingen ger inga omedelbara följder för inkomstpensionen. Först om det blir ett längre och djupare börsras och konjunkturen hotas så blir det mindre pengar i pensionskuvertet..

SR - 01 jun 20 kl. 11:27

Inkomstpensionen minskar med 1,5 procent

Inkomstpensionen kommer att minska 1,5 procent nästa år, spår Pensionsmyndigheten..

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Dometic: Naturupplevelser med SUV ökar behovet av kylboxar

”Ett exempel är en trend vi har definierat som VBA (Vehicle Based Activities)”, uppger vd:n och pekar på att det finns 250 miljoner SUV:ar registrerade i världen – inte minst i USA. Allt fler packar nu in familjen i sina personbilar och ger sig ut i naturen, vilket skapar behov av kylboxar, tält och matlagningsprodukter. ”Där ser vi en stor potential och arbetar nu med att förstärka vårt produktutbud mot denna kundgrupp”, uppger Juan Vargues.

Ekonomistas - 31 jan 18 kl. 08:50

Amorteringskraven ökar obalanserna på bostadsmarknaden

Amorteringskraven ökar två obalanser på bostadsmarknaden. Den ena obalansen är den stora skillnaden för högbelånade hushåll mellan boendeutgifter och egentliga boendekostnader. Denna skillnad är i själva verket ett stort ofrivilligt sparande, närmare 14 000 kr per månad för en genomsnittlig trerumslägenhet i Stockholm.

Skånskan - 23 dec 15 kl. 01:00

Låt tol­kar­na kom­ma till Sverige

Opinion Un­der den svens­ka in­sat­sen i Af­gha­nis­tan 2002–2004 var duk­ti­ga tol­kar en för­ut­sätt­ning för att upp­dra­get skul­le fun­ge­ra. De af­gha­ner som job­ba­de som tol­kar gjor­de det i med­ve­tan­de om att de där­med ris­ke­ra­de li­vet. Att ar­be­ta för en ut­ländsk or­ga­ni­sa­tion som in­gick i den mi­li­tä­ra styr­kan in­ne­bar att bli ett mål för ta­li­ba­ner­na.

Nyan - 03 okt 16 kl. 07:41

Kökar blir centrum för europeisk ö-utveckling

Christian Pleijel har valts till generalsekreterare för European Small Island Federation. Sekretariatet flyttar till Kökar som nu blir ett centrum för europeisk ö-utveckling.
I onsdags höll European Small Island Federation (Esin) årsmöte i Bryssel.

Supermiljöbloggen - 26 mar 19 kl. 09:43

Intervju med riksdagspartierna: Varför ökar trafikens utsläpp? Del 1

Efter att sakta ha minskat i flera år vände vägtrafikens utsläpp uppåt 2018. Ökningen är oroande då trafikens utsläpp 2030 ska ha minskat med hela 70 procent, enligt det av Riksdagens överenskomna klimatmålet. SMB frågade partierna varför det går åt fel håll.

HBL - 13 sep 13 kl. 11:39

Bensinen tog slut på Kökar

Sedan en månad tillbaka finns ingen möjlighet att få tag i bensin i åländska skärgårdsbutiken på Kökar.? Det är en riktig krissituation här, säger köpmannen Marja Hietanen på Kökar handelsbod. Hietanen lägger ner sin verksamhet i Kökar handelsbod den sista september.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Andra vågen slår mot Volvo i Europa

Volvo sålde fler bilar globalt förra månaden än man gjorde under november ifjol..

DN - 2 timmar sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar inledningsvis i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna..

DN - 5 timmar sedan

Bottenbetyg för SEB:s hållbarhetspolicy

Vad gör banken med dina pengar? Sveriges konsumenter listar bankerna efter hållbarhetspolicy..

DN - 5 timmar sedan

Saknad mångmiljonvinnare efterlyses

Trots flera telefonsamtal har Svenska Spel ännu inte lyckats få tag i den Kalmarbo som kammade hem 114 miljoner kronor i Eurojackpot för….

DN - 6 timmar sedan

Kan xxx

Hösten 2020 vändes svensk arbetsmarknad upp och ner. Plötsligt är den viktigaste fackföreningsledaren inte en arbetare utan en tjänsteman..

DN - 23 timmar sedan

Slutet nära för anrik brittisk butikskedja

Slutet närmar sig för anrika brittiska butikskedjan Debenhams. En likvidationsprocess är på väg att inledas vilket betyder att kedjans….

DN - Igår: 11:20

SCA säljer brittiskt bolag

Skogskoncernen SCA säljer bolaget SCA Wood Suppy UK Ltd till brittiska BSW Timber Ltd, skriver SCA i ett pressmeddelande..

DN - Igår: 11:22

Astra Zeneca i miljardaffär

Läkemedelsjätten Astra Zeneca säljer rättigheterna till storsäljaren Crestor, en medicin som ska förhindra hjärt- och kärlsjukdom..

DN - Igår: 11:24

Vattenfall får tysk kompensation

Statliga Vattenfall ska kompenseras för avvecklingen av företagets koleldade kraftverk utanför Hamburg..

DN - Igår: 10:33

Fler konkurser i utsatta branscher

Ökad smitta och hårdare restriktioner drabbar nu redan utsatta branscher hårt. Efter flera månader med positiv utveckling ökar konkurserna….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.