DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 16:57

DI - 23 okt 20 kl. 10:06

Rapportfloden: Spelbolaget rusar tvåsiffrigt medan konsulten rasar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapportfloden, Spelbolaget, rusar, tvåsiffrigt, medan, konsulten, rasar
VA - 02 maj 19 kl. 09:40

Börsen nedåt - men spelbolaget rusar tvåsiffrigt

Efter börsuppehåll, rapportsläpp och USA-beslut går Stockholms storbolagsindex nedåt. Vinnare på börsen i dimman av kvartalsrapporter är raketen LeoVegas.  .

Dagens PS - 02 sep 19 kl. 11:03

Aktie rusar tvåsiffrigt: ”Konservativ värdering”

MTG rusar med som mest 23 procent i den inledande handeln efter morgonens nyhet om en investering i portföljbolaget ESL från Tencent-backade Huya. I en kommentar konstaterar Erik Penser Bank att MTG värderas till ett enterprise value om cirka fem miljarder kronor, vilket är något högre än vad ESL värderas till i det nya samriskbolaget med Huya. ”På dessa nivåer värderas Gaming-benet av MTG till mindre än 1x intäkterna.

Dagens PS - 10 sep 19 kl. 10:31

Brittisk byggherre rusar tvåsiffrigt

Brittiska husbyggaren Galliford Try rusar i tisdagshandeln sedan branschkollegan Bovis återupptagit samtalen om en fusion. Aktien är upp 14,7 procent i skrivande stund. Det rapporterar Bloomberg News.

Dagens PS - 27 dec 17 kl. 09:40

Raketfart – aktie rusar tvåsiffrigt på jätteaffär

Stockholmsbörsen har öppnat i positiv dager efter juluppehållet. Sitter du på dagens stora vinnare? Europabörserna är också upp, men något måttligare.

DI - 07 apr 20 kl. 10:25

Gränges rusar tvåsiffrigt efter köprekommendation

Aluminiumbolaget Gränges rusar tvåsiffrigt på tisdagen i spåren av att Carnegie höjt sin rekommendation för aktien till köp från tidigare….

DI - 11 maj 20 kl. 09:26

Orexo rusar tvåsiffrigt efter deprexo-förvärv

Specialistläkemedelsbolaget Orexo rusar tvåsiffrigt på måndagsmorgonen i spåren av att bolaget förvärvat USA-rättigheterna till Gaias….

DI - 03 sep 20 kl. 10:15

Oasmia rusar tvåsiffrigt efter ny köprekommendation

Forskningsbolaget Oasmia rusar tvåsiffrigt på Stockholmsbörsen efter att RX Securities inlett bevakningen med rekommendationen köp..

VA - 16 maj 18 kl. 11:57

Glödheta spelbolaget lyfter tvåsiffrigt på nya supersiffrorna

Spelbolaget THQ Nordic redovisade på onsdagen kraftigt ökande omsättning och högre vinst för det första kvartalet jämfört med samma period året innan. .

Dagens PS - 02 jul 18 kl. 10:16

BÖRSEN: Aktie rusar tvåsiffrigt i debuten

Stockholmsbörsen noteras på förmiddagen kraftigt ner, i likhet med europeiska börser. Samtidigt indikerar USA-terminerna även på en öppning i rött. Klockan 10.

VA - 01 okt 18 kl. 15:33

Tesla rusar tvåsiffrigt – efter Musks brev till personalen

Teslas grundare Elon Musk har precis fått en knäpp på näsan av amerikanska finansinspektionen för sina Twitter-kommenterar. Nu rusar Tesla-aktien efter att han i ett brev till de anställda sagt att elbilsbolaget är "väldigt nära att nå lönsamhet." .

VA - 12 dec 18 kl. 09:15

Leif GW:s plåsterbolag rusar tvåsiffrigt på nytt avtal

Medicinteknikbolaget S2 Medical tecknar avtal - kursen rusar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.