Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 30 November, 05:46

Expressen Dina Pengar - 23 okt 20 kl. 04:30

Miljonärer på Postkodlotteriet – så gick det sen för storvinnarnaMargareta, Marie, Ingrid och Rami har en sak gemensamt – de är miljonärer.Genom att bo på rätt adress och ha den vansinniga turen att Postkodlotteriets lottosnurra landat på just deras postnummer har de tillsammans vunnit över 25 miljoner kronor.Nu berättar de om renoveringar, inköpen och om hur livet förändrats sedan storvinsterna.– Folk jag inte känner ringer och ber om att få låna pengar, säger Margareta, 75, från Mullsjö som vann 9,7 miljoner 2018..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Postkodlotteriet, Rami, Postkodlotteriets, Margareta, Mullsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonärer, Postkodlotteriet, , gickdet , senför , storvinnarna
Sydsvenskan - 16 jun 15 kl. 07:35

Kina har fyra miljoner miljonärer

En miljon nya miljonärer skapades i Kina förra året, enligt det amerikanska undersökningsföretaget Boston Consulting Group (BCG). 2014 fanns det totalt fyra miljoner kineser som var miljonärer — det är näst flest i världen, flest finns det i USA.Förklaringen till att så många har så mycket i Kina ligger enligt AFP i att många investerat i aktier.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 07:35

Kina har fyra miljoner miljonärer

En miljon nya miljonärer skapades i Kina förra året, enligt det amerikanska undersökningsföretaget Boston Consulting Group (BCG). 2014 fanns det totalt fyra miljoner kineser som var miljonärer — det är näst flest i världen, flest finns det i USA.Förklaringen till att så många har så mycket i Kina ligger enligt AFP i att många investerat i aktier.

GT - 18 okt 14 kl. 13:53

Lyx i överflöd när miljonärer festade

Miljonärer, kändisar, champagne och oräkneliga mängder kindpussar - fredagskvällen gick i lyxens tecken i Stenungsund. När tidningen Connoisseur bjöd in till fest samlades Västsveriges grädda. Men hur blir man egentligen miljonär?

Expressen Dina Pengar - 03 feb 20 kl. 04:30

Entreprenörer och toppchefer – så gick det på högskoleprovet

Börs-vd:ar, entreprenörer och tech-miljonärer anses målinriktade och högpresterande.Samtidigt har några av de svenska näringslivstopparna presterat mycket sämre än genomsnittet på högskoleprovet.  – Högskoleprovet är varken ett IQ-test eller allmänbildningstest, säger Annika Blyckertz, tidigare coach på Högskoleprovsguiden.

Aftonbladet - 24 sep 12 kl. 12:51

Familjen blev miljonärer ? så här gick det till

Pappan avslöjar taktiken efter Keno-vinsten.

Nya Wermlands Tidningen - 24 aug 14 kl. 07:41

Lottojubel för värmländska miljonärer

Efter lördagens lottodragning fick tre nya milljonärer en stor anledning att jubla. Högsta vinsten gick till två spelare i Karlskoga och Säffle..

YLE - 15 jul 14 kl. 18:27

Miljonärer finansierade Alexander Stubbs valkampanj

Statsminister Alexander Stubb använde inga pengar ur egen ficka under sin valkampanj i Europaparlamentsvalet. Det visar kandidaternas redovisning av kampanjbudgeten som publicerades på tisdagen. Statsminister Alexander Stubb fick under sin valkampanj störst ekonomiskt understöd från privatpersoner.

Aftonbladet - 06 jun 12 kl. 22:26

Elva nya miljonärer i kväll

Jätteutdelning på V86bo Listan visar: Hit gick alla storvinsterna..

NSD - 18 jun 12 kl. 20:45

De vill bli miljonärer

Camilla Kemi kom till uttagningen till Postkodmiljonären med sin mamma. De hade sett annonsen om att produktionsbolaget skulle komma till Luleå på måndagen. - Jag följer programmet och gick hit på kul, säger Camilla Kemi..

Aftonbladet - 21 jul 12 kl. 17:37

Skrällarna gjorde V75-spelarna till miljonärer i kväll

12,40 system prickade in alla rätt på Axevalla under lördagen - belönades med jättevinsterbo Se listan ? hit gick vinsterna ort för ort..

Expressen - 26 mar 14 kl. 15:55

Ägarna blev miljonärer – eleverna allt sämre

Skolfesten inleddes med utmärkelser i affärspressen men slutade i förfall. 36 skolor, fler än 1 000 lärare och 11 000 elever drabbades när John Bauer-koncernen gick i konkurs. Medan eleverna led av dåliga skolresultat, njöt ägarna av vinstutdelningar och skyhöga ränteintäkter genom avancerade bolagsupplägg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.