DI > Ekonomi

Sunday, 29 November, 14:45

DI - 22 okt 20 kl. 22:45

Aros Bostad avser att genomföra ett garanterat utbyteserbjudande av preferensaktier och en riktad nyemission av preferensaktier om totalt 552 MSEK
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bostad, MSEK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aros, Bostadavser att , genomföraett , garanterat, utbyteserbjudandeav , preferensaktier och en riktad nyemission av preferensaktier om totalt 552 MSEK
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Knivattacker mot hemlösas läger – "Garanterat rasister"

STOCKHOLM. En grupp personer har under den gångna helgen genomfört flera attacker mot tältläger där hemlösa EU-medborgare bor, skriver Dagens Nyheter. Lägren är belägna i södra Stockholm, kring Högdalen och Hökarängen, och de har vandaliserats både på lördagen och söndagen.

Affärsvärlden - 04 sep 14 kl. 09:16

Anoto genomför företrädesemission

Anoto avslutar förhandlingarna för att sälja sin Business Solution och genomför företrädesemission om 68 miljoner kronor, varav 90 procent eller 61,25 miljoner är garanterat av externa investerare..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 jobbiga saker som garanterat kommer göra dig gott livet ut

1. Ifrågasätt allt.Det mest obekväma man kan göra är att ifrågasätta allt vi tar för givet och söka svar.

YLE - 28 okt 16 kl. 05:31

Byggdirektör: Vasasprängningar ingen orsak till oro

Det finns ingen orsak till oro, säger Mikael Snellman, regiondirektör på Lemminkäinen, apropå de sprängningar som bolaget genomför i det såkallade Flickiskvarteret i Vasa centrum. Efter klagomål från grannarna har bolaget kontrollerat alla mätare och inga överskridningar har gjorts. Det är många som har reagerat på de kraftiga sprängningarna i den stora gropen mellan Kyrkoesplanaden och Skolhusgatan.

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 11:00

Bankerna applåderar deras affärsidé

I Veckans Entreprenör lyfter vi entreprenörer, innovatörer och företagsledare som som ritar om kartan över svenskt näringsliv. I artikelserien får du träffa personerna bakom nya, spännande startups och ta del av deras bästa tips för hur man lyckas. ”Det började så simpelt som med ett besök i mataffären…” Vem är du?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker som gör din granne fett avis på dig

Om du någon gång har varit avundsjuk på din granne är du inte ensam. En undersökning beställd av Svensk Fastighetsförmedling visar att så många som var tionde person någon gång varit avis på någon närboende. LÄS MER: 9 tecken på att du hatar dina grannarHär är sakerna som gör svenskar mer avundsjuka på sina grannar än något annat:1.

Cornucopia - 30 nov 15 kl. 16:18

Lägenheter i Stockholm är för dyra för 90-talisterna - mer än 27% måste få föräldrastöd

Bonnier/DI rapporterar om att en bolåneförmedlare gjort en undersökning som visar att 27% av de 90-talister som köper en bostad i Stockholm har sina föräldrar med på bolånen till lägenheten. Fast föräldrarnas stöd är ännu större, då detta inte omfattar de föräldrar som tagit lån på sin egen bostad för att ordna åtminstone bolånetaket åt telningarna.

Ska man kort sammanfatta en slutsats så är det att 90-talisterna har inte råd att bosätta sig i Stockholm utifrån sina egna inkomster och sitt eget sparkapital.

Cornucopia - 29 apr 17 kl. 13:22

Ordet "nu" och bostadsbubblan

Sverige har en bostadsbubbla och har haft en bostadsbubbla sedan tidigt 2000-tal. Den kommer att krascha förr eller senare, men vad som redan har kraschat är svensk läsförståelse. Det handlar alltså om ordet "nu".

Cornucopia - 02 dec 19 kl. 11:03

Alla klagar på amorteringskrav och bolånetak - men ingen på priserrna

I ytterligare en partsinlaga konstaterar HSB att unga idag inte kan låna till en bostad (tvärt emot Finannsinspektionens rapport) ens med medelinkomster, och ställer förstås krav på att regelverk ska slappas till. Alla klagar på bolånetak och amorteringskrav, men ingen klagar tydligen på priset. Bolånetak och amorteringskrav skulle vara noll problem om man halverade priserna i bostadsbubblan.

Cornucopia - 03 mar 19 kl. 09:19

Enorma prissänkningar på Tesla Model S och X: 200000:- till 600000:- kronor

Till allas förvåning verkar Tesla genomfört massiva prissänkningar på sina premiummodeller Tesla Model S och Model X enbart i Sverige. Som mest sänktes performance-modellerna och kostar nu mindre än vad ordinarie Long Range (fd 100D) gjorde i torsdags. Sänkningen möts av befogad misstro under helgen, men också ilska från de som nyligen köpt en bil eller har bilar på beställning, samt de som inte leasar och alltså inte har ett garanterat återköpspris på sin bil.

YA - 26 aug 14 kl. 13:11

Två miljoner till konstgräsplan

Att 2 miljoner kronor ska anslås till anläggandet av en ny konstgräsplan i Rydsgård var fullmäktigeledamöterna på måndagskvällen rörande överens om. Nu är den stora frågan var efterföljande plan ska läggas.
– Att genomföra anläggandet i Rydsgård känns som en ren självklarhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.