DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 00:13

DI - 22 okt 20 kl. 22:45

Klockan 03.00: Följ sista valdebatten mellan Biden och Trump direkt i Di TV
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biden, Trump, Di TV

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klockan 03.00, Följsista , valdebattenmellan , Bidenoch , Trump, direkt i Di TV
YLE - 25 okt 12 kl. 11:28

Den stora valdebatten i Yle Fem i kväll!

Ska mormor ha subjektiv rätt till åldringsvård? Borde kommuninvånarna alltid få rösta om kommunsammanslagningar och är det samhällets fel att många unga mår dåligt? Teamet bakom Obs debatt försöker i kväll hitta skillnader mellan partierna i kommunalvalet i den stora och sista valdebatten klockan 20 i Yle Fem!

YLE - 25 okt 12 kl. 20:58

Den stora valdebatten i Yle Fem

Ska mormor ha subjektiv rätt till åldringsvård? Borde kommuninvånarna alltid få rösta om kommunsammanslagningar och är det samhällets fel att många unga mår dåligt? Teamet bakom Obs debatt försöker hitta skillnader mellan partierna i kommunalvalet i den stora och sista valdebatten.

YLE - 06 mar 15 kl. 06:13

Behöver vi feminism i valdebatten?

Jämställdhet och feminism har inte varit någon stor valfråga hittills inför riksdagsvalet. Nu finns ändå tecken på att det kan komma att ändras. Bland kandidaterna finns mycket olika åsikter om huruvida feministiska värderingar behövs i valdebatten.

YLE - 19 mar 15 kl. 18:23

Sipilä om valdebatten: Saken slutdiskuterad

Finland i Europa rf, som var en en av arrangörerna för onsdagens EU-debatt, och Centern, uppger i ett gemensamt pressmeddelande att frågorna kring den skandalomsusade valdebatten har diskuterats och att man nu är överens. Enligt pressmeddelandet försökte man få valdebatten att passa in i alla partiledarnas tidtabeller, men det lyckades inte. - Arrangörerna beklagar att de meddelanden som var menade som uppmuntran att delta i debatten, kunde uppfattas som utpressning, konstateras det i pressmeddelandet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Joe Biden dissar Obama – gör stan med Seinfeld-stjärnanMr.Cool

USA. Nyheter24 har redan skrivit om varför vicepresident Joe Biden är en ovanligt cool politiker. Men för att spä på tesen ännu mer bjöd han på en sketch under helgens korrespondent-middag i Vita Huset.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 03:36

Obama passar om Joe Biden

USA:s president Barack Obama avstår från att kommentera om hans vicepresident Joe Biden bör ställa upp i presidentvalet 2016.— Sitter du bredvid presidenten på varje möte och, du vet, brottas med de här frågorna, är jag säker på att han (Biden) för egen del säger till sig själv: Jag kan göra ett riktigt bra jobb, säger Obama till tv-bolaget CBS: program 60 minutes som svar på frågan om vicepresidenten bör kandidera.Många bedömare tror att Biden inom kort kommer att tillkännage att han siktar på Vita huset.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 03:36

Obama passar om Joe Biden

USA:s president Barack Obama avstår från att kommentera om hans vicepresident Joe Biden bör ställa upp i presidentvalet 2016.— Sitter du bredvid presidenten på varje möte och, du vet, brottas med de här frågorna, är jag säker på att han (Biden) för egen del säger till sig själv: Jag kan göra ett riktigt bra jobb, säger Obama till tv-bolaget CBS: program 60 minutes som svar på frågan om vicepresidenten bör kandidera.Många bedömare tror att Biden inom kort kommer att tillkännage att han siktar på Vita huset.

Skånskan - 11 mar 20 kl. 07:55

Biden utökar ledningen mot Sanders

USA Tisdagens premiärval blev en framgång för Joe Biden som befäste sin position som toppkandidat i det demokratiska presidentvalet för att utmana president Donald Trump i Vita huset. Sex amerikanska delstater höll primärval och nomineringsmöten under tisdagen som går under namnet ”supertisdag”. Under tisdagsnatten riktades blickarna mot Michigan, Mississippi, Missouri, North Dakota, Washington och Idaho.

Skånskan - 11 mar 20 kl. 16:20

Biden mot seger

Förre vicepresidenten Joe Biden drog ifrån Bernie Sanders under tisdagens primärval i USA. Det blir nu svårt på gränsen till omöjligt för Sanders att slå Biden. Bland annat förlorade han Michigan, som är en viktig delstat.

PrivataAffärer - 20 aug 20 kl. 13:24

Gröna energiaktier rusar på Biden-hopp

Valet lyfts av analytikerna fram som en brytpunkt för framtidens hållbara ekonomi, som ska stimulera tillväxt samtidigt som klimatet inte riskeras. Den sentida ökningen i de gröna energibolagens aktiegrafer har skett parallellt med att opinionsläget sett allt ljusare ut för Joe Biden, menar flera av dem. Den börshandlade fonden Ishares Global Clean Energy, som skuggar Standard & Poors globala index för bolag inom förnybar energi, har ökat med nästan 30 procent sedan i början av juli.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 08:20

Biden manar Kina och Japan till lugn


Spänningarna mellan Kina och Japan har ökat de senaste veckorna sedan Kina införde en ny flygsäkerhetszon kring en omstridd ögrupp i Östkinesiska havet. I dag befinner sig USA:s vicepresident Joe Biden i Japan för att träffa premiärminister Shinzo Abe, och i morgon reser han till Kina.Biden ska försöka hitta en balans mellan att minska spänningarna mellan de båda länderna och samtidigt ge fortsatt stöd till Japan, som är USA:s allierade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.