Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 00:25

Dagens Media - 22 okt 20 kl. 11:27

Nent Group: ”Räknar med ett skumpigt 2021”Kundbasen för Viaplay fortsätter att öka. Samtidigt viker Nent Groups andra intäkter nedåt. Koncernchef Anders Jensen om: ✓ Q3-resultatet ✓ Licensflytten till Sverige ✓ Baltikumplanerna.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Group, Viaplay, Nent Groups, Anders Jensen, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nent, Group, Räknarmed ett , skumpigt, 2021
DI - 08 jun 20 kl. 17:47

Sats Group räknar med att ha återöppnat samtliga gym från den 15 juni

Sats Group räknar med att ha återöppnat alla gym i Danmark, Finland, Norge och Sverige per den 15 juni, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 04 jun 15 kl. 15:11

Nordax: Räknar med värdering om 4,2 till 5 miljoner

Nischbanken Nordax Group räknar med att priset i emissionen inför börsnoteringen landar i intervallet 38 till 45 kronor per aktie. Det motsvarar en värdering av Nordax Group om cirka 4,2 till 5,0 miljarder kronor..

DI - 22 maj 19 kl. 14:39

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter 2019

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att bli omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, vilket i så fall innebär en nedgång med 17 procent från fjolåret..

Realtid - 22 maj 19 kl. 15:49

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter i år

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att minska med 17 procent till omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, skriver Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen. .

Sydsvenskan - 10 dec 19 kl. 08:35

Nent minskar personalstyrkan

Underhållningsbolaget Nent, bland annat ägare av Viaplay, har beslutat om ett stort sparprogram samtidigt som ledningen gör nedskrivningar av tillgångarnas värde. Bolagsledningen räknar med lägre personalkostnader på 250 miljoner kronor årligen. Tillsam.

Helsingborgs Dagblad - 10 dec 19 kl. 08:35

Nent minskar personalstyrkan

Underhållningsbolaget Nent, bland annat ägare av Viaplay, har beslutat om ett stort sparprogram samtidigt som ledningen gör nedskrivningar av tillgångarnas värde. Bolagsledningen räknar med lägre personalkostnader på 250 miljoner kronor årligen. Tillsam.

YLE - 21 aug 13 kl. 05:00

Hangö stad och Quattro Group oense om tidpunkt för byggstart

Hangö stad och Quattro Group är kraftigt oense om när byggstarten på Fabriksudden skall ske. Oenigheten tycks basera sig på tolkningsskillnader visavi avtalet parterna emellan. Enligt Hangös stadsdirektör Jouko Mäkinen förutsätter avtalet mellan staden och Quattro Group att byggstarten för hotellet på Fabriksudden i Hangö sker i februari 2014.

GlobeNewswire - 13 aug 20 kl. 14:00

Northbaze Group bildar ett nytt affärsområde genom att lyfta ut den egna produktionsenheten för exklusiva skinn- och läderprodukter inom Smart Mobility.

Samtidigt byter den Thailändska fabriken inklusive verksamheten namn till Adiantes Co. Ltd för att lägga grunden för en ännu starkare expansion av premium OEM tillverkning för andra större varumärken.  Tillväxten för premium OEM tillverkning av exklusiva läder produkter såsom plånböcker, mobilväskor och mindre accessoarer har varit stark under de senaste två åren (under tiden efter att Northbaze förvärvade Krussell koncernen) och antalet större kunder som lägger ut produktion av sina exklusiva produkter till Northbaze egna fabrik ökar.

Sydsvenskan - 22 okt 13 kl. 12:17

Besparing gav BE Group plus

Malmöbolaget BE Group ökade vinsten till 13 miljoner kronor under tredje kvartalet i år samtidigt som bolagets omsättning minskade med tio procent till 916 miljoner kronor jämfört med tredje kvartalet 2012. Huvudförklaringen till att metallgrossistbolaget kunnat förbättra resultatet är sänkta kostnader genom väsentliga rationaliseringar. Efterfrågan har i Sverige legat på samma nivå som under andra kvartalet i år, samtidigt som efterfrågan ökat något i Finland.

Dagens Media - 23 apr 20 kl. 08:25

Q1: Nent tappar 130 miljoner i reklamintäkter

KVARTALSRAPPORT. Nents reklamförsäljning rasade under q1, och bolaget förväntar sig ett 25 procentigt annonsbortfall i April. Men tillströmningen av abonnenter forsätter.

YLE - 08 sep 17 kl. 06:11

Tidigare Nordströmanställda åtalade för att ha röjt affärshemligheter

Två tidigare anställda hos Nordström Group i Lovisa krävs på ersättning för att ha röjt affärshemligheter då de grundade ett konkurrerande företag. Rättegången inleddes på tisdagen. Nordström Group består av tre dotterbolag: Oy R.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.