DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 17:08

DI - 22 okt 20 kl. 11:10

”Superstark effekt” – mäklarchefen ser köpläge i rapportvinnare
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Superstark, effekt, mäklarchefen, ser, köplägei , rapportvinnare
DI - 25 mar 20 kl. 19:58

Mäklarchefen ser corona-effekt: Fler vill sälja omgående

Fler vill sälja sin bostad under coronaoron. Det visar både det ökade utbudet och antalet nya bostadsannonser som publicerades under förra….

Corren - 18 maj 19 kl. 16:30

Är det en Bert-effekt som vi ser?

Intresset ökar för LHC – trots den svaga vintern..

Expressen - 20 nov 14 kl. 08:39

Oliver lurade dottern att äta superstark chili

Det här var magstarkt, Jamie Oliver. Den kända tv-kocken lurade sin dotter att äta superstark chili. – Om du är en kändiskock som jag ser det inte så bra ut i tidningen om du slår dem, säger han till Daily Mail.

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 10:05

”Hälsosam” rapport – men inte ”superstark”

Arbetslösheten i Sverige steg mer än vad marknaden och Nordeas förväntningar i april. Den var dock helt i linje med Riksbankens prognos, skriver Nordea i en kommentar. Den säsongsjusterade arbetslösheten steg till 6,3 procent under månaden, mot en väntat oförändrad nivå på 6,2 procent.

Trelleborgs Allehanda - 14 sep 13 kl. 17:00

Framgångsrikt EM har inte gett effekt

Foto: Tommy Holl/Pressens Bild
När Sverige arrangerade fotbolls-EM i somras hamnade damfotbollen i fokus och svenska folket bänkade sig i tv-sofforna. Men har det fått en effekt för damfotbollen? I alla fall inte i Trelleborg, än så länge.

VA - 22 aug 11 kl. 11:22

Billerud ser ingen effekt av finansoron

22 augusti Billerud har ännu inte sett någon effekt av de senaste veckornas finansiella oro på den egna orderingången. Det säger vd Per Lindberg till Nyhetsbyrån Direkt. "Än så länge ser det ok ut.

Ekonomistas - 14 feb 14 kl. 09:18

Riksbanken: Styrräntans effekt på skuldkvoten är varken ekonomiskt eller statistiskt signifikant

Riksbanken försöker i en fördjupning i sin senaste penningpolitiska rapport bemöta min forskning och mina inlägg om penningpolitikens effekter på skuldsättningen. Riksbanken försöker visa att effekten av en sänkt styrränta är att reala skulder och skuldkvoten ökar, inte minskar, som jag har hävdat. Det är förstås mycket positivt att Riksbanken vill diskutera dessa saker och försöker motivera sin politik bättre.

NSD - 19 dec 12 kl. 11:35

Begränsad effekt av SFI-bonus

Prestationsbonusen för invandrare som läser svenska (SFI) hade endast effekt i Stockholm, enligt en studie från Institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering. De som läser SFI kan få upp till 12 000 kronor om de klarar vissa kurser inom en viss tid. Men under 2010/2011 fick detta alltså bara effekt i Stockholm, av 28 studerade kommuner.

Alingsås tidning - 18 dec 17 kl. 06:30

Kan tvingas spara 10 miljonerSÅ SÄGER HANDLINGSPLANEN EFFEKT

Vård- och äldreomsorgsnämndens övertagande av ansvaret för funktionshinderenheten kan leda till att man blir tvungen att göra besparingar på 10 miljoner kronor. Detta eftersom nämnden inte fått tillräckligt med pengar i budgeten för att klara av det nya ansvaret.
– Om det här blir verklighet så tvingas vi tvingas att ställa grupper mot varandra, LSS mot äldre.

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 17:58

Visst saknas det pengar att satsa. Men höjd skatt löser inte allt.

Regeringen har lovat stora investeringar för fler jobb, men har knappa resurser att tillgå. Så hur ska de rödgröna undgå att anklagas för löftesbrott? Att döma av de förslag ur den kommande budgetpropositionen som presenterades på onsdagen löser regeringspartierna det hela genom att vidga begreppet "jobbsatsningar".

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 17:58

Visst saknas det pengar att satsa. Men höjd skatt löser inte allt.

Regeringen har lovat stora investeringar för fler jobb, men har knappa resurser att tillgå. Så hur ska de rödgröna undgå att anklagas för löftesbrott? Att döma av de förslag ur den kommande budgetpropositionen som presenterades på onsdagen löser regeringspartierna det hela genom att vidga begreppet "jobbsatsningar".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.