Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 02 December, 10:01

Aftonbladet - 21 okt 20 kl. 23:50

LIVE: Obama talar i Philadelphia▸ Aftonbladet sänder live.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
LIVE, Philadelphia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LIVE, Obama, talari , Philadelphia
Nyhetskanalen - 20 sep 11 kl. 15:48

LIVE - Obama talar om Libyens framtid

President Barack Obama ska tala om Libyens framtid i samband med ett FN-möte. Han gör det efter flera möten med libyska politiker och makthavare. Talet skulle ske 16.

Nyhetskanalen - 13 apr 11 kl. 16:52

LIVE: Obama håller tal

I kväll talar USA:s president Barack Obama till den amerikanska nationen. Han ska lägga fram sin plan för att få ordning på budgetunderskottet i USA..

Nyhetskanalen - 20 sep 11 kl. 15:48

LIVE 16:30 - Obama talar om Libyens framtid

President Barack Obama ska tala om Libyens framtid i samband med ett FN-möte. Han gör det efter flera möten med libyska politiker och makthavare.
.

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 15:39

Obama talar tio år efter Katrina

USA:s president Barack Obama håller på torsdagen ett tal om New Orleans återuppbyggnad och återfödelse. Detta inför tioårsdagen av orkanen Katrinas härjanden. Obama ska bland annat möta invånare som drabbades av katastrofen och besöka Lower Ninth Ward, den stadsdel som drabbades värst, enligt ett pressmeddelande från Vita huset.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 15:39

Obama talar tio år efter Katrina

USA:s president Barack Obama håller på torsdagen ett tal om New Orleans återuppbyggnad och återfödelse. Detta inför tioårsdagen av orkanen Katrinas härjanden. Obama ska bland annat möta invånare som drabbades av katastrofen och besöka Lower Ninth Ward, den stadsdel som drabbades värst, enligt ett pressmeddelande från Vita huset.

DN - 12 jun 16 kl. 19:25

Live: Obama om masskjutningen i Orlando

USA:s president Barack Obama ska vid 19.30, svensk tid, uttala sig om dödsskjutningarna i Orlando. Se presskonferensen live i spelaren nedan..

Sydsvenskan - 19 maj 11 kl. 18:54

Just nu: Obama talar om mellanöstern

Foto: Scanpix
President Barack Obama sade i sitt utrikespolitiska tal att USA:s främsta prioritering är att främja reformer och övergång till demokrati runtom i Mellanöstern och Nordafrika.
Han sade också att USA kommer att motsätta sig att regimer tillgriper våld och förtryck mot demonstranter för att hålla sig kvar vid makten.
?

Kristianstadsbladet - 16 feb 13 kl. 03:15

Obama talar våld och vapen i Chicago


På besök i sin hemstad Chicago talade USA:s president Barack Obama om vikten av nya vapenlagar och en bättre ekonomi för medelklassen som steg mot ett samhälle med mindre våld.Bara i Chicago har 443 människor skjutits ihjäl på gatorna på ett år. 65 av dem var 18 år eller yngre.

SR - 19 jun 13 kl. 11:55

Berlin väntar på bevingade ord när Obama talar

USA:s president Barack Obama kommer i dag till Berlin. Det är ett besök med stort symbolvärde, nästan på dagen 50 år sedan den förre amerikanske presidenten Kennedy höll sitt berömda tal i staden. Obama kommer i sitt tal framför Brandenburger Tor i dag föreslå att USA och Ryssland ska minska antalet kärnvapen..

BT - 10 jan 14 kl. 20:28

Obama talar ut om övervakning

USA:s president Barack Obama kommer i ett tal den 17 januari att diskutera planerade reformer för USA:s underrättelseinsamling världen över, meddelade Vita huset på fredagen. Obama väntas, enligt tidigare medierapportering, meddela ett antal reformer som kan inkludera restriktioner för avlyssning av utländska ledare och för datalagring.Edward Snowden, tidigare konsult vid underrättelsetjänsten NSA, började i fjol avslöja omfattande information om USA:s massövervakning, avslöjanden som väckt upprörda reaktioner världen över..

Västerbottens Folkblad - 21 mar 16 kl. 00:57

Obama talar om ”historisk möjlighet”

Det här är ett ”historiskt besök och en historisk möjlighet”, sade USA:s president Obama när han som förste amerikanska president på 88 år besökte Kuba. Obama talade till personalen vid den amerikanska ambassaden i Havanna, som nyligen har öppnat igen, om nya möjligheter att gå vidare efter fiendskapet med det kommuniststyrda Kuba under kalla kriget. […].

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.