DI > Ekonomi

Thursday, 03 December, 11:52

DI - 21 okt 20 kl. 22:11

Tesla slår förväntningarna – aktien lyfter i efterhandeln
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teslaslår , förväntningarna, aktien, lyfteri , efterhandeln
DI - 22 jul 20 kl. 22:31

Tesla rapporterar överraskande vinst – aktien lyfter 3 procent i efterhandeln

Kursraketen Tesla rapporterar en vinst per aktie om 0,50 dollar för det andra kvartalet, att jämföra med analytikernas förväntningar på….

Affärsvärlden - 03 jul 19 kl. 07:25

Leveransrekord för Tesla - aktien lyfter i efterhandeln

Elbilstillverkaren Tesla levererade 95.200 bilar under det andra kvartalet. Det var bättre än bolagets tidigare rekord på 90.

VA - 25 okt 18 kl. 08:24

Tesla visar vinst igen – aktien rusade i efterhandeln

Svarta siffror för Tesla igen. Aktien rusade i efterhandeln, efter en tung börsdag för många bolag i USA. .

DI - 30 mar 15 kl. 19:13

Tesla satsar på nytt – aktien stiger

Tesla kommer att presentera en ny produktlinje den 30 april, som inte kommer att vara någon bil..

VA - 24 okt 18 kl. 08:44

Tesla trotsar börsfall – aktien tokrusar

Börserna faller, men Tesla rusar med 12 procent.  .

Dagens PS - 19 sep 18 kl. 07:17

Tesla kommenterar nu utredningen

Tesla uppger att man inte har fått en subpoena från det amerikanska justitiedepartementet men att man samarbetar öppet vid krav för dokument. Beskedet kommer efter att nyhetsbyrån Bloomberg News rapporterat om att åklagaren vid norra distriktet i Kalifornien har börjat utreda företaget för vd Elon Musks uttalanden om ett utköp av Tesla. I ett uttalande sade Tesla att man har fått en frivillig förfrågan om dokument men inte en så kallad subpoena, som är ett bindande krav på att företaget lämnar ut begärd information.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 07:02

Aktieägare: Avnotering av Tesla skulle vara ett misstag

”Att köpa ut Tesla från börsen vid 420 dollar per aktie skulle vara en grov undervärdering och beröva många investerare möjligheten att ta del av dess framgång”, sade Catherine Wood, vd på ARK Invest, ett bolag som äger 0,26 procent av Tesla. ARK:s prognos bygger på att Tesla övergår till en verksamhet som inriktar sig på ”mobility-as-a-service” (transport som tjänst), vilket kan sammanfattas som en lösning för alla transportbehov i en och samma tjänst. Enligt ARK skulle detta innebära väsentligt förbättrade marginaler jämfört med fordonstillverkning.

DI - 14 maj 18 kl. 15:13

Miljardären: Tesla-aktien kan tjugofaldigas

Miljardären Ron Baron tror fortsatt stenhårt på Tesla och anser att aktien har potential att tjugofaldigas. Det uppgav han under CNBC:s affärsprogram Squawk Box..

Nyteknik - 11 jun 20 kl. 11:51

Efter beskedet – Tesla högst värderade fordonstillverkaren i världen

I ett mejl till de anställda flaggade Elon Musk för att dra igång en volymproduktion av Tesla Semi. Det fick aktien att rusa – och nu är Tesla den högst värderade fordonstillverkaren i världen..

Sydöstran - 29 mar 18 kl. 11:40

Tesla backar rejält

Entreprenören Elon Musks prestigeprojekt, Tesla, har stora problem. Aktien är på väg mot sin sämsta månad någonsin med ett kursfall på nästan 25 procent. Elbilstillverkaren har brottats med stora utmaningar en längre tid och har under 15 år aldrig kunna leverera någon årlig vinst.

Barometern - 29 mar 18 kl. 11:40

Tesla backar rejält

Entreprenören Elon Musks prestigeprojekt, Tesla, har stora problem. Aktien är på väg mot sin sämsta månad någonsin med ett kursfall på nästan 25 procent. Elbilstillverkaren har brottats med stora utmaningar en längre tid och har under 15 år aldrig kunna leverera någon årlig vinst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.