DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 03:37

DI - 21 okt 20 kl. 22:00

Wall Street vände till minus – Snap rapportrusade
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Streetvände till , minus, Snap, rapportrusade
DI - 14 nov 19 kl. 15:05

Wall Street: Minusöppning i korten – Walmart ser ut att stiga

De amerikanska börsterminerna handlades med små minustecken inför onsdagens öppning på Wall Street. .

Dagens PS - 09 feb 18 kl. 06:35

Wall Street skakar – Asien följer efter

New York-börsen greps återigen av ångest på torsdagen med kraftiga börsfall som följd. Marknadsturbulensen bottnar i oro för stigande inflation och därmed stigande marknads- och centralbanksräntor, vilket i sin tur kan komma att påverka tillväxten i ekonomin. Detta har satt sin prägel på marknaden som under det senaste året sett börsen stiga rejält (S&P 500 upp 19 procent i fjol).

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 17 kl. 22:14

Wall Street backade efter rekorddag

Efter föregående dags rekordnivåer på Wall Street slog de stora amerikanska börserna i backen i torsdagens handel – visserligen fortfarande på historiskt höga nivåer. Snap Inc, ägarbolaget bakom den populära Snapchat-appen, började handlas för första gå.

Dagens PS - 02 mar 18 kl. 07:19

Trumps chockbesked sänker Wall Street

New York-börsen sjönk för tredje dagen i rad på torsdagen. Sentimentet tyngdes av beskedet att president Donald Trump går vidare med förslagen om att införa handelstullar på import av stål och aluminium med 25 respektive 10 procent. Marknaden smälte också på kommentarer från Federal Reserve-chefen Jerome Powell som talade i senaten.

DI - 22 apr 20 kl. 19:34

Köpglädje på Wall Street - Snap Chat rusar 30 procent

Efter två dagars nedgång tar Wall Street-handeln revansch.. Ett stabiliserat oljepris och ett nytt stimulanspaket är två sentiment till de….

DI - 11 feb 16 kl. 18:14

Rejält minus på Wall Street

Få ljusglimtar syntes på Wall Street som några timmar in i torsdagshandeln låg rejält på minus..

DI - 03 jan 19 kl. 22:01

Surt avslut på Wall Street – S&P 500 ned 2,5 procent

Apples vinstvarning på onsdagen efter börsens stängning satte tonen för torsdagens dystra handel på Wall Street. De ledande indexen avslutade som de inledde – bestämt på minus. Dow Jones stängde på minus 2,8 procent, tekniktunga Nasdaqs kompositindex backade 3 procent medan bredare S&P 500 föll 2,5 procent..

DN - 05 aug 19 kl. 22:33

Ras på Wall Street – samtliga branschindex slutade på minus

De amerikanska börserna föll kraftigt på måndagen i likhet med många börser världen över. Nedgången på Wall Street var bred – samtliga branschindex slutade på minus..

Dagens PS - 06 aug 19 kl. 07:37

Årets värsta dag skakade Wall Street

New York-börsen inledde handelsveckan med rejäla fall efter att handelskriget mellan USA och Kina trappats upp, och alla tre huvudindex såg de skarpaste procentuella nedgångarna hittills i år. Kina har svarat USA:s nya importtullar med att låta sina statligt kontrollerade bolag stoppa all import av amerikanska jordbruksprodukter. På den breda marknaden sjönk S&P 500-index för sjätte dagen på raken, med 2,98 procent till 2 844,7.

Dagens PS - 09 okt 19 kl. 08:07

Minskat handelshopp sänkte Wall Street

De amerikanska börserna handlades under press på tisdagen. Investerarnas optimism över det kommande handelsavtalet mellan USA och Kina har bleknat, bland annat efter att USA infört visumrestriktioner för kinesiska myndighetspersoner och att USA svartlistat flera kinesiska bolag. På den breda marknaden sjönk S&P 500-index med 1,6 procent till 2 893,1.

DI - 19 jun 20 kl. 18:37

Virusskräcken griper tag om Wall Street – vänder till minus

De ledande indexen på Wall Street har vänt ned till minus efter att ha inlett fredagen kring 1 procent plus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.