Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 25 November, 03:56

Länstidningen i Jämtland - 21 okt 20 kl. 20:30

Roger Strandbergs fotografering ger ringar på vattnet för Ragunda: "Efter Stadsberget öppnar sig ett Norge i miniatyr"Roger Strandberg är fotografen från Hammarstrand som i år utsågs till årets Hedersvildhuss av....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Strandbergs, Ragunda, Stadsberget, Norge, Strandberg, Hammarstrand, Hedersvildhuss

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roger, Strandbergs, fotograferingger , ringar, vattnetför , Ragunda, Efter Stadsberget öppnar sig ett Norge i miniatyr
YLE - 11 dec 13 kl. 10:04

Skolor borde ha riktlinjer för fotografering av luciatåg

I Sverige har ett antal skolor och daghem infört fotograferingsförbud i samband med julens luciatåg. Syftet är att skydda barnen från att fotografierna sprids på webben. Nätpolis Mikael Appel besökte God morgon Österbotten på onsdag.

YLE - 06 jun 17 kl. 20:03

Sportreferat, De Eurovisa, nyhetssändningar om terror och Strandbergs videon - Svenska Yle premierar det bästa innehållet 2016

Svenska Yle premierar det bästa innehållet från år 2016. Bland pristagarna finns bland annat Radioteaterns ljudkonstverk på Lappvikens sjukhus i Helsingfors och Yle Nyheters extrainsatta sändningar om den senaste tidens terrorattacker. Svenska Yles språkpris 2016 går till Ylesportens producent Christoffer Herberts.

YLE - 06 jun 17 kl. 20:03

Sportreferat, De Eurovisa, nyhetssändningar om terror och Strandbergs videor - Svenska Yle premierar det bästa innehållet 2016

Svenska Yle premierar det bästa innehållet från år 2016. Bland pristagarna finns bland annat Radioteaterns ljudkonstverk på Lappvikens sjukhus i Helsingfors och Yle Nyheters extrainsatta sändningar om den senaste tidens terrorattacker. Svenska Yles språkpris 2016 går till Ylesportens producent Christoffer Herberts.

BT - 20 dec 12 kl. 10:59

Förbud mot kränkande fotografering

Kränkande fotografering ska vara förbjudet från 1 juli 2013. Det föreslår regeringen i en lagrådsremiss. Förbudet ska gälla när fotografering sker olovligen och i hemlighet och den fotograferade befinner sig på en plats som tillhör personens privata miljö eller en lokal som är avsedd för särskilt privata förhållande.

Regeringen - 01 mar 12 kl. 13:29

Förslag om kränkande fotografering

Regeringen har i dag beslutat att inhämta Lagrådets yttrande över ett förslag till ett nytt brott i brottsbalken - kränkande fotografering. Förslaget innebär bland annat att det för straffansvar ska krävas att fotograferingen sker olovligen. Fotograferingen måste ha skett utan samtycke eller utan stöd av uttryckliga tillåtande bestämmelser.

Regeringen - 13 feb 13 kl. 15:13

Kränkande fotografering blir nytt brott

Regeringen har i dag lämnat en proposition till riksdagen med bland annat förslag till ett nytt brott i brottsbalken - kränkande fotografering. De nya reglerna föreslås träda i kraft den 1 juli 2013. Pressmeddelande: Nytt brott - kränkande fotografering Frågor och svar om kränkande fotografering Prop.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kränkande fotografering kan bli brottsligt

Kränkande fotografering kan komma att klassas som ett brott med fängelse i upp till två år som påföljd. Det föreslår regeringen på torsdagen.Det gäller smygfotografering av personer där uppsåtet är att kränka den enskilde.

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 08:04

Kränkande fotografering kan ge fängelse i två år


På torsdagen kommer regeringen att presentera ett nytt lagförslag. Enligt ett nytt förslag från regeringen kan det komma att bli olagligt med kränkande fotografering. Förslaget kommer att presenteras på torsdagen.

GT - 02 dec 14 kl. 12:38

Rönnbergs pik: "Alla vet hur tonåringar är"

I dag 17.30 spelar Frölunda borta mot Helsingfors i det första mötet i CHL:s kvartsfinal. Planet till Finland lyfte tidigt i morse.

Sydsvenskan - 05 okt 17 kl. 14:00

Smygfilmade tonåringar som hade sex

Polisen utreder misstankarna som kränkande fotografering och grovt förtal..

ÖstersundsPosten - 02 jan 20 kl. 14:15

Tonårstjej utsatt för kränkande fotografering på fest i Hammarstrand

Ett femtontal tonåringar firade nyår i ett hus i Hammarstrand. Efter skadegörelse och fylleri....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.