UNT > Nyheter

Wednesday, 25 November, 03:41

UNT - 21 okt 20 kl. 20:30

Märstabo uppgav felaktiga uppgifter – tvingas betalaFörvaltningsrätten har gett avslag på en Märstabos överklagan att slippa återbetala drygt 50 000 kronor till försäkringskassan..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Märstabos, Försäkringskassan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Märstabouppgav , felaktiga, uppgifter, tvingas, betala
Cornucopia - 02 feb 17 kl. 16:17

FLASH: Karlshamns Hamns VD upprepar felaktiga uppgifter i svar till Sjöfartsverket

Karlshamns Hamns VD skriver nu till Sjöfartsverket att det visst är 700 anlöp med ryska besättningsmän, trots att Kustbevakningen aldrig sagt detta. Därtill medger VD:n att man inte har koll på säkerheten i hamnen, eftersom en rysk medborgare hoppat över stängslet och försvunnit in i Sverige.
I mitt förra inlägg visades det tydligt att Kustbevakningen aldrig sagt att det fanns 396 (extrapolerat till 700 på helåret) anlöp med ryska besättningsmän ombord.

Alingsås tidning - 20 jan 18 kl. 06:00

Kvinnan åtalas – lämnade felaktiga uppgifter till polis

En 21-årig kvinna åtalas för falsk tillvitelse efter misstankar om att hon lämnat felaktiga uppgifter till polis när hon anmälde en våldtäkt.
Det är snart två år sedan som den i dag 21-åriga kvinnan anmälde att hon blivit våldtagen av en man i Alingsås. För polis berättade kvinnan bland annat att hon blivit fasthållen av mannen, och att han slagit henne över ena benet.

SVT - 01 apr 20 kl. 13:14

Landslagsåkaren om tränarkaoset: ”Det är felaktiga uppgifter”

Enligt uppgifter till SVT Sport är det bara en tidsfråga innan damtränarna Magnus Ingesson och Stefan Thomson lämnar sina uppdrag i skidlandslaget. Men åkarrepresentanten Evelina Settlin har stort förtroende för duon. – Det är väldigt tråkigt att det kommer ut i media, av vad jag har hört är det felaktiga uppgifter, säger 27-åringen till SVT Sport..

DI - 25 aug 11 kl. 14:23

KD-toppar spred felaktiga uppgifter om krogmomsen

Fem ledande kristdemokrater gick ut med felaktiga uppgifter i ett debattinlägg för att skapa diskussion om restaurangmomsen. ?Jag tyckte vi kunde vara lite drastiska?

Expressen - 19 apr 13 kl. 06:06

Annie Lööf lämnade felaktiga uppgifter i KU

Näringsminister Annie Lööf lämnade felaktiga uppgifter under KU-utfrågningen i riksdagen tidigare i veckan. Inför konstitutionsutskottet hävdade hon att departementet aldrig lämnat ut ett dokument över internrepresentationen till Sveriges Radios Eko-redaktion. Men det hade hon visst, enligt Ekot.

BT - 19 apr 13 kl. 06:38

Lööf gav felaktiga uppgifter till KU

Näringsminister Annie Lööf gav felaktiga uppgifter om utlämnandet av en handling när hon frågades ut av konstitutionsutskottet (KU) i tisdags, uppger SR Ekot. Hon sade i KU att en viss handling rörande departementets interna representation aldrig lämnats ut från departementet till Ekots redaktion. Men det stämmer inte, då Ekot fick handlingen av en av Lööfs medarbetare.

SR - 04 jun 13 kl. 03:00

Lööf lämnade flera felaktiga uppgifter till KU

Konstitutionsutskottet väntas i dag kritisera Centerns partiledare Annie Lööf. Som ekot tidigare berättat gäller kritiken bland annat att hon lämnade felaktiga uppgifter när hon frågades ut av KU. Men nu kan ekot visa att ytterligare en central del i det hon sa under vårens utfrågning, är felaktig..

SR - 12 jun 13 kl. 07:46

Lööf undviker frågor om felaktiga uppgifter

Näringsdepartementet har avstått från att lämna någon förklaring till varför Annie Lööf ytterligare en gång lämnade felaktiga uppgifter till KU..

SVT - 26 nov 13 kl. 14:21

”Han lämnade felaktiga uppgifter”

Lef GW Persson menar att domstolen hade avvisat åtalet mot Sture Bergwall om inte minnesforskaren Sven Åke Christiansson lämnat felaktiga uppgifter i rätten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Oro för nytt kaos när nazisterna marscherar genom StockholmPolisen spred felaktiga uppgifter

STOCKHOLM. När nazistiska Svenskarnas parti kom till Limhamn i Malmö utbröt kaos mellan motdemonstranter och polisen. Skakande bilder och filmklipp har visat hur polisen anföll en grupp demonstranter med rytteriet och hur flera personer blev trampade på av hästarna.

SR - 04 sep 14 kl. 16:45

FOI lämnade felaktiga uppgifter

Ekot har granskat FOI:s generaldirektör Jan Olof Linds påståenden om den så kallade Kinaaffären och kan visa att han lämnat felaktiga uppgifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.