ÖstersundsPosten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 03:41

ÖstersundsPosten - 21 okt 20 kl. 20:30

Onsdagens rubriker: Avgiften för skidåkning i Östersund höjs, 5G-täckning i Östersund inom två veckor och Coop Storlien varslar 15 anställdaHär är ett urval av dagens viktigaste, roligaste och mest intressanta nyheter..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersund, Coop Storlien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Onsdagens, rubriker, Avgiftenför , skidåkningi , Östersund, höjs, 5G-täckning, i Östersund inom två veckor och Coop Storlien varslar 15 anställda
YLE - 23 feb 17 kl. 20:28

Björn Dählie: Fallen Sundby och Johaug väldigt negativa för norsk skidåkning

Det finns ett genuint intresse att jobba för en ren idrott i Norge, intygar skidlegendaren Björn Dählie i Yle Sportens intervju i Lahtis. Han välkomnar diskussionen om gråzoner. Björn Dählie hör till alla tiders mest framgångsrika vinteridrottare.

YLE - 08 jun 16 kl. 12:03

Strandvall: FIS-gubbarna förstår sig inte på modern skidåkning

”Det är som att gå tillbaka till träklubbor i tennisen”. Matias Strandvall trodde inte att stakningsförbudet skulle gå igenom. Nu blev det ändå så.

YLE - 02 mar 15 kl. 10:51

Lindholm: Falun, en väckarklocka för finländsk skidåkning

De fjärde VM-tävlingarna på skidor i Falun är över. Norge dominerade stort och knep över hälften av guldmedaljerna, elva av totalt tjugoen. Svenskarna kan också vara nöjda med sin rekordnotering på VM, nio medaljer.

ÖstersundsPosten - 30 nov 13 kl. 14:50

ÖPTV: "Vi försöker göra skidåkning sexigare"

I morgon är det dags för världens första lagtempo i skidåkning i skidåkning. – Vi försöker göra skidåkningen lite sexigare, sa tävlingens grundare Nils-Marius Otterstad under lördagens presskonferens..

YLE - 17 jan 14 kl. 10:18

Niklas Colliander är tävlingsvärd för FM i skidåkning

Startskottet för FM i skidåkning går av stapeln idag i Håkansböle i Vanda. Tävlingarna är de största FM-tävlingarna hittills berättar tävlingsvärden Niklas Colliander. - I början av veckan var vi mycket nervösa över vädret och ifall vi överhuvudtaget kommer att få skidspåren i skick till tävlingarna, säger Colliander.

Dalarnas tidningar - 17 apr 15 kl. 05:38

40 grader och skidåkning

Idre Fjäll skulle enligt plan ha stängt i söndags, på hela vintern har det inte varit bättre skidåkning än vad som bjuds just nu och anläggningen fortsätter att hålla liftar och skidåkning i gång..

DalaDemokraten - 17 apr 15 kl. 05:38

40 grader och skidåkning

Idre Fjäll skulle enligt plan ha stängt i söndags, på hela vintern har det inte varit bättre skidåkning än vad som bjuds just nu och anläggningen fortsätter att hålla liftar och skidåkning i gång..

YLE - 04 maj 15 kl. 15:30

Få intresserade av att arrangera VM i skidåkning

Ansökningstiden för VM i skidgrenarna 2020 och 2021 gick ut på fredag. Inom utsatt tid fick det internationella skidförbundet FIS in sammanlagt fem ansökningarr. Slovenska Planica ansöker, förutom om VM i skidåkning 2021 också VM i flygbacke 2020.

Expressen - 30 aug 19 kl. 09:01

Hon ger äldre möjligheten att åka alpin skidåkning

Malin Carlsson har tillsammans med sin sambo startat klubben Skibum50plus.Det för att ge äldre människor möjlighet att utöva alpin skidåkning längre upp i åldrarna.– Det handlar bara om att man ska utföra skidåkning för att det är kul och för den sociala gemenskapen, säger Malin Carlsson..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Gratis skidåkning i Åre

Skistar Åre gör som Vemdalen och öppnar för gratis skidåkning under höstlovet. På lördag kan skidåkarna ta knappliften i Tegefjäll..

ÖstersundsPosten - 30 nov 13 kl. 19:17

ÖPTV: Unik tävling ska göra skidåkning sexigt

I morgon är det dags för världens första lagtempo i skidåkning i Östersund. – Vi försöker göra skidåkningen lite sexigare, sa tävlingens grundare Nils-Marius Otterstad under lördagens presskonferens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.