DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 09:17

DI - 21 okt 20 kl. 19:45

LO kan ompröva nej vid nya lasbud
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO kan ompröva, nejvid nya , lasbud
Dagen - 26 okt 17 kl. 03:15

Vägledning – ja. Omprövning – nej

Frikyrkorna behöver inte uppfostras i homofrågan, skriver Elisabeth Sandlund..

Dagen - 26 okt 17 kl. 03:15

Vägledning – ja. Omprövning – nej

Frikyrkorna behöver inte uppfostras i homofrågan, skriver Elisabeth Sandlund..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 05:00

Begär omprövning av konsertbeslutet

HÖRBY Hörby Blåsorkester fortsätter jakten på en lokal till jubileumskonserten med Rickard Söderberg.
Responsen från allmänheten har varit stor efter beskedet att orkestern har portats från Hörby kyrka.
Beslutet kan komma att omprövas.

YLE - 24 aug 16 kl. 04:57

Statens skolhem omprövar inte stängning av Lagmansgården

Statens skolhem omprövar inte beslutet att stänga Lagmansgården i Pedersöre. Det säger direktören för statens skolhem, Matti Salminen. Kritiken har varit hård.

Kristianstadsbladet - 20 okt 13 kl. 00:06

Arabländer manar saudier ompröva


Arabgruppen i FN vädjar till Saudiarabien att ompröva beslutet att bojkotta säkerhetsrådet. Gruppen säger i ett uttalande att den hoppas att Saudiarabien, som har fått förmånen att representera arabvärlden och de muslimska länderna i ett så viktigt och historiskt skede, ska inta sin plats.Saudiarabien valdes i torsdags att ingå i rådet från årsskiftet.

BT - 20 okt 13 kl. 00:08

Arabländer manar saudier ompröva

Arabgruppen i FN vädjar till Saudiarabien att ompröva beslutet att bojkotta säkerhetsrådet. Gruppen säger i ett uttalande att den hoppas att Saudiarabien, som har fått förmånen att representera arabvärlden och de muslimska länderna i ett så viktigt och historiskt skede, ska inta sin plats. Saudiarabien valdes i torsdags att ingå i rådet från årsskiftet.

Skånskan - 28 feb 19 kl. 15:00

Ville ha assistans dygnet runt – får nej

mellanskåne En man som begärt personlig assistans dygnet runt får inget gehör av vare sig Försäkringkassan eller hemkommunen. Även domstol säger nu nej.Mannen, bosatt på en ort i Mellanskåne, har tidigare haft personlig assistans men den drogs in av Försäkringskassan vid en omprövning häromåret.

YLE - 19 feb 15 kl. 09:51

"Säg inte bara ja eller nej till Nato"

Det finns några frågor som verkligen delar folket i två läger. Natofrågan hör till dem. Vare sig det gäller Nato i allmänhet eller ett finländskt natomedlemsskap.

SN - 05 jan 17 kl. 10:00

Åke får nej till färdtjänst – efter 23 år

Åke Bergkvist har haft tillgång till färdtjänst i Gnesta sedan 1993, men plötsligt har kommunen sagt nej till omprövning . Beslutet grundar sig på att Åke har egen bil, vilket han haft sedan han tog körkort som 18-åring..

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 12 kl. 15:47

Världsettan får fortfarande OS-nej

Det är inte bara bordtennisspelaren Matilda Ekholm som går vidare i ärendet efter att ha petats från OS. Världsettan i taekwondo, britten Aaron Cooks, fick inte plats i Storbritanniens OS-startfält. Uttagningen omprövades två gånger innan den internationella olympiska kommittén, IOK, fick blandas in.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 22:53

Nej för samkönade par på dansklubb


Samkönade danspar får inte delta i nybörjarkurser i bugg hos dansklubben Rockrullarna i Örebro, skriver Nerikes Allehanda på nätet. 2010 tog klubbens styrelse ett beslut om att endast tillåta samkönade par i parträningsgruppen, samt i tävlingsgruppen. - Vår metodik när det gäller nybörjar- och fortsättningskurser är att man hela tiden byter danspartner, säger Rockrullarnas ordförande angående beslutet, till Nerikes Allehanda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.