DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 16:52

DI - 21 okt 20 kl. 19:30

Demokratin i USA bättre än sitt rykte
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demokratini , USAbättre , än, sitt, rykte
DN - 21 jul 19 kl. 12:13

Värmevåg håller halva USA i sitt grepp – flera döda

Minst sex personer har dött i det farligt varma vädret – som håller halva USA i sitt grepp.  Flera evenemang har ställts in i New York..

UNT - 27 sep 14 kl. 09:00

Är demokratin värd sitt pris?

Innan den lokalpolitiska debatten startar med ny mandatperiod och nyvalda politiker tittar UNT närmare på vad demokratin kostar i Tierp, räknat i arvoden och ersättningar till förtroendevalda..

DN - 16 feb 19 kl. 22:32

Demokratin friskare än sitt rykte, visar globalt index

Att demokratin i världen tappar mark rapporteras med jämna mellanrum. Men med en strikt och konsekvent definition blir bilden lite annorlunda. Under 2018 blev tio länder mer demokratiska och sex mindre demokratiska, visar ett unikt index utvecklat på Högskolan i Halmstad..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

USA bantar sitt försvar

Barack Obama meddelade på en presskonferens vid försvarshögkvarteret Pentagon på torsdagen att omfattande nedskärningar väntar USA:s försvarsmakt.Militären ska flytta sitt fokus till Asien och Stilla havsområdet och under det kommande decenniet väntas åtstramningar på drygt 450 miljarder dollar för USA:s försvar.- Så ja, vår militär blir smalare.

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 18 kl. 23:06

USA lade sitt veto mot FN-resolution

USA har som väntat lagt sitt veto mot ett utkast till FN-resolution om att skydda palestinier i Gazaremsan och på Västbanken, som man anser är "grovt ensidigt". USA anser också att utkastet, som Kuwait tagit initiativet till, missar att lägga skulden fö.

Sydsvenskan - 01 jun 18 kl. 23:06

USA lade sitt veto mot FN-resolution

USA har som väntat lagt sitt veto mot ett utkast till FN-resolution om att skydda palestinier i Gazaremsan och på Västbanken, som man anser är "grovt ensidigt". USA anser också att utkastet, som Kuwait tagit initiativet till, missar att lägga skulden fö.

Nyheter 24 - 03 mar 11 kl. 11:21

USA ger sitt stöd till diktaturen i Bahrain


Monarkierna i Mellanöstern och Nordafrika kan bli nästa offer för de folkliga upproren. Nu träder USA in till stöd för den kungliga familjen i Bahrain. MANAMA.

YLE - 07 okt 16 kl. 13:21

Finland och USA utvidgar sitt militära samarbete

Finland och USA har skrivit under ett föravtal om utvidgat försvarssamarbete. Det handlar bland annat om mera informationsutbyte och gemensamma krigsövningar. USA:s vice försvarsminister Robert Work och hans finländske kollega Jussi Niinistö (Sannf) skrev under avtalet vid en ceremoni i Finlandiahuset i Helsingfors på fredagen.

GöteborgsPosten - 08 jul 11 kl. 06:19

Gisslantagare i USA tog sitt liv

En misstänkt sjufaldig mördare tog sitt liv efter ett gisslandrama i Michigan i USA. En stor polisstyrka belägrade ett hus i flera timmar efter en biljakt med skottväxling..

SR - 10 apr 16 kl. 09:53

USA skickar sitt största bombplan för att bekämpa IS

USA har skickat ett okänt antal exemplar av sitt allra största bombflygplan, B-52, till Mellanöstern för att användas i krigföringen mot IS. Planet som främst varit tänkt att bära kärnvapen ska användas för precisionsbombningar, säger det amerikanska flygvapnet..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 23:04

USA lade sitt veto mot FN-resolution

USA har som väntat lagt sitt veto mot ett utkast till FN-resolution om att skydda palestinier i Gazaremsan och på Västbanken, som man anser är "grovt ensidigt"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.