DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 16:51

DI - 21 okt 20 kl. 19:30

Nent-chefen: Efter brexit kommer vi hem




Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nent-chefenEfter , brexitkommer vi , hem
DI - 11 apr 19 kl. 12:27

Nent-chefen: Så brädade vi SVT – ”valde att gå in sent”

Nent Groups kom sent in i budgivningsmatchen kring vintersporträttigheterna men vann mycket tack vare sin nordiska räckvidd.  Nu har bolaget den mest kompletta sporträttighetsportföljen i världen säger Nents vd Anders Jensen till Di..

DI - 26 mar 20 kl. 15:48

Nent-chefen om nya lanseringen: ”Ger oss fördelar när vi köper innehåll”

Nent Groups vd Anders Jensen ser Viaplay-lanseringen på Island som en generalrepetition inför satsningar på andra länder..

DI - 02 jul 19 kl. 16:38

Nent-chefen dundrar mot SVT:s ”gratisreklam”: ”Det är trams”

Tätare samarbeten mellan lokala aktörer. Det är vägen framåt för svenska tv-aktörer när amerikanska streamingjättar anfaller, slog Di:s panel i Almedalen fast på tisdagen..

Dagens Media - 16 apr 19 kl. 15:02

Nent kan sända från Sverige

Om Brexit går igenom planerar Nent att söka licens i Sverige – vilket kommer påverka tv-reklamen rejält. ”Det är en avsevärd skillnad för oss som medieköpare”, säger Jochum Forsell, vice vd på IUM..

Dagens Media - 06 feb 20 kl. 07:49

Klart: Nent kammar hem rättigheterna till Premier League

Nent Group norpar de exklusiva rättigheterna till Premier Leauge i sex år: ”En mycket viktig milstolpe”, säger Nent Groups vd Anders Jensen..

Dagens Media - 15 okt 19 kl. 10:58

Tv-husen hotas av Brexit: Vill sända fler kanaler från Sverige

Båda Nent och Discovery har ansökt om betydligt fler tillstånd att marksända tv från Sverige än tidigare. Båda tv-husen sänder idag från Storbritannien och hotas av Brexit: ”Det kan bli en tight process och vi har förberett för olika scenarion”, säger Discovery Networks kommunikationsdirektör Daniel Lagerqvist..

Skånskan - 03 aug 18 kl. 14:00

k. Mot­vil­lig hem­vän­da­re blev bygdens ord­fö­ran­de

Åter­komst. Som sjuk­skö­ters­ke­stu­dent i Lund ville Ellna Fride Andersson verk­li­gen inte åter­vända till barn­domens Lillaröd. Men fa­milje­gården var ju en oas som­mar­tid.

DI - 28 jun 19 kl. 08:14

Nent utökar distributionsavtal med Tele2 i Sverige

Nent har fördjupat sitt distributionsavtal med Tele2 i Sverige. Det innebär att Viasat premiumbetal-tv-kanaler blir tillgängliga för Tele2:s Boxer-kunder, och att tv-kanalerna TV3 och TV8 nu i än större utsträckning kommer att ingå i basutbudet som erbjuds av Tele2:s varumärke Com Hem..

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:32

TV4 lanserar dynamiskt anpassad reklam tillsammans med Com Hem och Boxer

Tjänsten lanseras på Com Hems och Boxers Play-tjänster, vilket innebär att TV4-tittarna får en bättre anpassad och skräddarsydd reklamupplevelse. Dessutom får annonsörerna möjlighet till både utökad räckvidd och bättre anpassade reklambudskap. Därmed är TV4 som enda kanalhus live med dynamisk reklam hos tre av de sex stora tv-distributörerna i Sverige.

Expressen - 22 apr 19 kl. 18:58

SVT-chefen: ”Det finns en stor risk”

SVT blickar framåt efter förlusten av tv-rättigheterna till vintersporterna.Flera nya avtal är på väg att signeras.Samtidigt tror sportchefen Åsa Edlund Jönsson att vintersporterna kan få problem när de flyttar till Nent Group.

Expressen - 25 jul 20 kl. 20:59

”Han är fetare och äldre - jag ska ta hem det här”

Alexander Gustafsson, 33, gör i natt comeback och ställs mot Fabricio Werdum.Inför fajten skickar ”The Mauler” en känga till den tidigare UFC-mästaren.– Han är både fetare och äldre, säger Gustafsson i en intervju med Nent/Viaplay.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.