Expressen > Nyheter

Wednesday, 25 November, 03:17

Expressen - 21 okt 20 kl. 18:06

Grevinnan Alexandra har blivit sambo – med sin morGrevinnan Alexandra bor vanligtvis tillsammans med sin son, prins Felix. Men den närmaste månaden får hon sällskap – av sin 87-åriga mor. Mamman, Christa Manley, som bor i Wien, ska slippa isoleringen och i stället umgås med sin dotter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alexandra, Felix, Manley, Wien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grevinnan, Alexandrahar blivit , sambomed sin , mor
Expressen - 14 jun 20 kl. 22:34

Grevinnan Alexandra behåller sin titel men avsäger sig allt annat

Grevinnan Alexandra och prins Joachims yngste son Felix fyller snart 18 år – 22 juli närmare bestämt. Grevinnan klipper därmed de sista banden med kungahuset efter skilsmässan.Men titeln behåller hon.

Expressen - 01 aug 20 kl. 21:31

Grevinnan Alexandra: ”Jag vill bli kär igen”

Den danska grevinnan Alexandra, 56, har två kraschade äktenskap bakom sig.Nu talar den tidigare prinsessan ut om kärleken – både den svåra och den lyckliga tiden.Och kärleken har Alexandra inte gett upp.

Expressen - 16 maj 18 kl. 20:02

Så har du aldrig tidigare sett grevinnan Alexandra

Så har du aldrig tidigare sett 53-åriga grevinnan Alexandra.Bland danskarna är meningarna delade - alltifrån otroligt läckert till kolossalt smaklöst.Den tidigare prinsessan ska själv vara så förtjust att hon redan gjort plats för porträttet på en av sina väggar..

Expressen - 29 sep 18 kl. 17:57

Därför tackar grevinnan Alexandra nej till miljoner

Danska grevinnan Alexandra, 54, får varje år drygt tre miljoner kronor eftersom hon har varit gift med prins Joachim.Men så fort äldste sonen fyllt 18 tackar hon nej till pengarna.– Jag är herre över min egen tillvaro och framtid, skriver hon i en bok som kommer ut på tisdag..

Expressen - 10 nov 18 kl. 09:00

”Grevinnan Alexandra ska erövra Sverige – som artist”

Det var en total överraskning när grevinnan Alexandra af Frederiksborg nyligen berättade att hon har spelat in en popsång till förmån för den svenska välgörenhetsorganisationen “Star for life”, som hjälper barn i södra Afrika att få utbildning och en bra start i livet..

Expressen - 03 nov 19 kl. 13:57

Grevinnan Alexandra kapar banden med kungahuset

Grevinnan Alexandra klipper nu steg för steg banden med det danska kungahuset.Ex-prinsessan har redan avsagt sig apanaget och nu drar hon sig undan de kungliga plikterna ännu mer.– Hon fattar rätt beslut, det är klokt av henne, säger kungahusexperten Sebastian Olden-Jørgensen till BT..

Expressen - 02 okt 18 kl. 19:44

Stödet till grevinnan Alexandra

Det var blåblodigt värre på den röda mattan när Grevinnan Alexandras bok "Mit Lykkelige land" i sälskap av den närmsta kretsen firades under måndagen.Vid Alexandras sida fanns sönerna, prins Felix och prins Nikolai, och Alexandras mamma Christa Manley..

Expressen - 25 okt 19 kl. 19:08

Grevinnan Alexandra om livet som ensam mamma

Ex-prinsessan Alexandra är på väg att skapa sig en framgångsrik karriär som föreläsare. Under torsdagskvällen drog hon ner nya applåder.Men med ex-maken Joachim på äventyr i Paris har hon samtidigt fått ett större ansvar för deras två barn, Nikolai och Felix.

Expressen - 09 sep 15 kl. 17:14

Experter: Grevinnan planerade nyheten

Det var knappast en tillfällighet att danska grevinnan Alexandra lät tillkännage sin skilsmässa vid 16-tiden på tisdagen. Det menar flera mediastrateger som nu kommenterat händelsen. Genom att publicera uppgifterna samtidigt med andra stora händelser tror man att Alexandra hoppades att nyheten skulle drunkna i nyhetsflödet..

Expressen - 10 dec 17 kl. 20:57

Grevinnan Alexandras tårar efter sonens ord

Här rörs grevinnan Alexandra till tårar i dansk tv.I TV2-intervjun pratar hon om skilsmässan från prins Joachim, varför hon avsade sig apanaget och köpet av nya lyxvillan.Men det är det som sonen Nikolai, 18, säger som gör henne rörd.

Expressen - 18 maj 18 kl. 06:37

Stödet till grevinnan efter vågade porträttet

Det vågade porträttet på grevinnan Alexandra har delat Danmark. Nu ger sig tv-personligheten Puk Elgård in i debatten om nakenhet. – "Je suis Alexandra", skriver hon på Instagram tillsammans med en bild på sig själv i liknande kläder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.