Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 03 December, 17:28

Länstidningen i Södertälje - 21 okt 20 kl. 18:03

Vill ändra bilden av gamla assyrierna som ett krigarfolk: ”Deras arv kom att leva kvar tusentals år”Assyrierna bevarade och vidareutvecklade det kulturarv de fick efter sumererna. Men hur uppstod....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill ändra, bildenav , gamla, assyriernasom ett , krigarfolk, Deras arv kom att leva kvar tusentals år
SVT - 29 jun 15 kl. 22:43

SVT:s Margit Silberstein: Löfven vill förändra bilden av Socialdemokraterna

Stefan Löfven vill förändra bilden av Socialdemokraterna. Bort med det som uppfattas som flum och bidragsparti, in med moral och plikt. Talet i Almedalen var pepprat med olika varianter på den gamla devisen gör din plikt och kräv din rätt.

Kristianstadsbladet - 25 okt 12 kl. 13:33

SD vill ändra bilden av partiet


Sverigedemokraterna (SD) vill att partiet ska ha en mjukare framtoning. I en kommunikationsplan som presenteras på partiets kommunkonferens i helgen uppmanas partiföreträdare bland annat att uttrycka sig försiktigare på Twitter och Facebook. En varning utfärdas för att länka vidare till kontroversiella politiska aktörer.

Expressen - 12 aug 18 kl. 09:52

Hon är kvinnan som ska förändra bilden av SD

Yasmine Eriksson, 29, från Partille har på bara några år gått från att ha börjat jobba för partiet till att bli en av Jimmie Åkessons närmsta medarbetare. Nu är hon riksdagskandidat och frontperson. Hennes uppdrag är att ändra bilden av vem en sverigedemokrat är.

SmålandsPosten - 07 jun 19 kl. 19:12

Ribacke: ”Vi måste förändra bilden av Alvesta”

För Alvestas kommunalråd Per Ribacke (S) handlar det om att vända den negativa spiralen och skapa framtidstro. – Vi måste förändra bilden av Alvesta, säger han. Där är Aringsås en viktig pusselbit..

BT - 22 okt 13 kl. 19:26

Vill ändra bilden av Frankrike

Baguette, basker, vin redan på förmiddagen. Jean-Pierre Lacroix, fransk ambassadör i Sverige sedan två år tillbaka, är väl medveten om schablonbilden av Frankrike och fransmännen. Men han ser som sin uppgift att förändra den svenska bilden av Frankrike.

Västerbottens Folkblad - 16 dec 18 kl. 07:00

”Vi måste förändra bilden av Norrland”

Bilder är bra, bilder kan förändra. Men, bilder kan och måste ibland också förändras. Norrlandsförbundet har dragit igång ett leaderprojekt, ”Norrländsk bildväxling”.

IDG - 20 feb 14 kl. 16:35

"Utmaning att förändra bilden av SAP"

Fortfarande lockas SAP:s utvecklingspartner mer av bolagets kundbas och nätverk av riskkapitalister än av möjligheten att utveckla sin teknik. Bilden av trögrörlig koloss skadar företaget..

Computer Sweden - 20 feb 14 kl. 16:35

"Utmaning att förändra bilden av SAP"

Fortfarande lockas SAP:s utvecklingspartner mer av bolagets kundbas och nätverk av riskkapitalister än av möjligheten att utveckla sin teknik. Bilden av trögrörlig koloss skadar företaget.

.

SvD - 19 apr 15 kl. 13:42

De vill förändra bilden av vem som blir ingenjör

Över 1 200 unga tjejer fick prova på ingenjörsyrket på 48 olika företag under IGE Day. Genom eventet hoppas organisationen Womengineer locka fler kvinnor till ingenjörsutbildningar. – Bilden av ingenjörer som gråhåriga män med portfölj vill vi rucka på, säger projektledare Sofia Huldt..

SR - 25 feb 16 kl. 15:54

Förslagen som ska ändra bilden av Fifa

Utöver omröstningen till en ny president ska det på extrakongressen även röstas om en rad förslag till reformer inom Fifa. De flesta är framtagna för att vända på den negativa bilden som vuxit fram i samband med skandalavslöjandena..

ÖstersundsPosten - 18 feb 20 kl. 17:00

Zorina Nilsson gjorde glass för att ändra bilden av Bräcke – blev bäst i Sverige: ”Går inte att lägga av när man får motstånd”

När bilden av Bräcke blev för dyster bestämde sig Zorina Nilsson för att ta saken i egna händer.....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.