DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 17:25

DI - 21 okt 20 kl. 18:00

Inga skäl att behålla Bromma
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bromma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, skälatt , behålla, Bromma
YLE - 26 feb 17 kl. 04:00

Stiftets präster vill behålla vigselrätten

Största delen av prästerna i Borgå stift vill inte ge ifrån sig vigselrätten till det civila samhället. Det här visar en enkät som de finlandssvenska medierna har gjort. Biskop Björn Vikström har tidigare föreslagit att kyrkan borde ge ifrån sig vigselrätten.

YLE - 17 maj 17 kl. 12:09

Stödet för närståendevårdare i Helsingfors på tapeten igen – Monica kan få behålla sitt stöd

Debatten om stödet för närståendevårdare har gått het i Helsingfors den här våren. Staden har nu på beställning av beslutsfattarna gjort en kartläggning som ger vid hand att staden vill ta tillbaka en del av de kritiserade förändringarna som trädde i kraft i februari. Inga slutgiltiga beslut har fattats i frågan.

Barometern - 28 feb 20 kl. 17:40

Avslöjar: Trion IKO vill behålla: ”Inga kommentarer”

En rad spelare har kontrakt över nästa säsong. Det finns ytterligare att par IKO vill behålla. – Inga kommentarer, säger Thomas Fröberg..

Cornucopia - 21 okt 15 kl. 14:26

Läsarfråga: Behålla eller sälja lägenhet på närförort?

Nedanstående är en frågeställning från en läsare. Ska vederbörande sälja eller behålla sin lägenhet. Mina funderingar efter den anonyme läsarens text.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 14:27

Får behålla falska tavlan

Malmö Mannen ärvde en dyrbar tavla av sin far, signerad konstnären Paul Klee, och lämnade in den till en auktionsfirma. Men tavlan var en förfalskning. Nu har tingsrätten bestämt vad som ska hända med den.

Alliansfritt Sverige - 18 aug 13 kl. 15:17

M i Lysekil kan vare sig behålla sina företrädare eller rekrytera nya

Härvan inom alliansen i Lysekil verkar vara av den typen som långsamt äter upp sig själv inifrån. Tidigare har vi skrivit om kommuntoppar som skyller sina tillkortakommanden på pressen, moderater som inte lever som de lär, folkpartister som tycker att Moderaterna är maktgalna, ett Moderaterna som har så stora problem att rekrytera kandidater till kommande val att du inte ens behöver vara moderat för att kandidera. Som grädden på moset upplöste Moderaterna alliansen i Lysekil eftersom man ansåg att det inte längre gick att samarbeta med Folkpartiet och Centern.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Ecuador kan behålla Assange ifall dom tar Brunnberg på köpet

Plea bargains eller som det kallas på svenska, kohandel, är vanlig praxis inom det amerikanska rättssystemet. För första gången anammar nu även det svenska rättsystemet nu också konceptet med kohandel.

Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till Sverige, har brittiska Supreme Court beslutat.

Eurosport - 10 jun 13 kl. 13:28

Formel 1 - Ferrari vill behålla Massa: "Ett enklare beslut"

Ferrari öppnar för att behålla andreföraren Felipe Massa i ytterligare en säsong. "Om Felipe fortsätter så som han har gjort så ser jag inga problem inför framtiden", säger Ferrari-chefen Stefano Domenicali..

BT - 24 okt 13 kl. 21:32

Man friad från grovt brott får behålla anställning hos Borås Stad

Förundersökningarna har lagts ner mot en ung boråsare som satt häktad för grov misshandel och även misstänktes för narkotikabrott. Han får behålla anställningen hos Borås stad, men inte fortsätta jobba på den skola där han skulle vara förebild för ungdomar. ?

YLE - 29 aug 16 kl. 12:30

FC Futura kämpar för att behålla sin serieplats

Borgålaget FC Futura har gjort en lite sämre säsong, och riskerar nu att mista sin plats i herrarnas division två i fotboll. Allt hopp är ändå inte förlorat då några matcher återstår. I fjol hade FC Futura en drömsäsong i herrarnas division två i fotboll.

DN - 13 apr 18 kl. 21:07

Finansministern: Inga skattehöjningar behövs för att klara välfärden

Det krävs inga skattehöjningar nästa mandatperiod för att klara av att upprätthålla kvaliteten i välfärden, enligt finansminister Magdalena Andersson (S). – Med de prognoser vi har nu så ser jag inte att det behövs, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.