DI > Ekonomi

Tuesday, 01 December, 12:34

DI - 21 okt 20 kl. 17:51

Nordenbörser: Ras för fiskodlingsbolaget i Oslo
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Rasför , fiskodlingsbolageti , Oslo
DI - 21 jun 12 kl. 17:28

Nordenbörser: Ras i Oslo

De nordiska börserna noterade sjunkande kurser på torsdagen, efter att Fed på onsdagskvällen sänkt sina tillväxtutsikter för den amerikanska ekonomin och efter sjunkande inköpschefsindex från Kina och Tyskland..

DI - 15 sep 15 kl. 17:23

Nordenbörser: Oljebolag lyfte Oslo

Nordenbörserna steg i tisdagens handel efter en stark slutspurt. Oslo tog på sig ledartröjan efter att en del av måndagens ras i oljepriset togs tillbaka..

DI - 02 maj 14 kl. 17:56

Nordenbörser: Oljeaktier lyfte Oslo

Nordenbörserna var generellt nära oförändrade nivåer på fredagen då handeln återupptogs på samtliga börser efter valborgsfirande..

DI - 23 nov 18 kl. 17:56

Nordenbörser: ras för oljebolag, hälsobolag steg

Börserna i Norden utvecklades blandat på fredagen då hälsovårdsbolag drog upp Köpenhamn medan Oslo pressades av det fallande oljepriset. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,9 procent till 877..

DI - 03 jul 13 kl. 17:48

Nordenbörser: Fall i Oslo

Nordenbörserna föll brett med övriga Europa på onsdagen. Politiska spänningar i Portugal och Egypten tyngde sentimentet. I synnerhet på Oslobörsen var det en tung handelsdag där bästa aktie stängde oförändrad..

DI - 05 jul 13 kl. 17:59

Nordenbörser: Oljesektorn lyfte Oslo

Nordenbörserna noterades i båda riktningar på fredagen..

DI - 02 mar 15 kl. 17:24

Nordenbörser: Kollaps i Oslo

Nordenbörserna uppvisade överlag handel på lätt minus under måndagen, vilket speglade sentimentet på kontinenten. Finland gick starkast genom att hålla nollstrecket. Bland aktierna var det extra fokus på Vardia, som rapportrasade i Norge..

DI - 19 mar 15 kl. 17:14

Nordenbörser: Surt i Oslo

Riktningen på Nordenbörserna var blandade på torsdagen där Oslobörsen hade det allra tyngst efter det oväntade räntebeskedet. TDC gick starkt i Köpenhamn efter kommentarer från vd:n..

DI - 19 jan 16 kl. 17:13

Nordenbörser: Oljan lyfte Oslo

Nordenbörserna steg tydligt i tisdagshandeln på förhoppningar om ytterligare stimulanser från Kina, efter morgonens överlag svaga makrostatistik från landet. Att oljan klättrade lugnade också marknaden, som börjar förbereda sig för rapportsäsongen..

DI - 30 mar 17 kl. 18:23

Nordenbörser: Oljan lyfte Oslo

Nordenbörserna uppvisade blandade indexrörelser på torsdagen. Oslobörsen gick i täten i regionen med stöd av ett stigande oljepris. I Helsingfors var utvecklingen däremot i det närmaste oförändrad..

DI - 10 apr 14 kl. 18:06

Nordenbörser: Laxaktie lyfte Oslo

Nordiska aktier tappade överlag under torsdagens handel, och följde därmed utvecklingen på de flesta av Europas börser. Efter en svag rapport hittades det danska försäkringsbolaget Trygs aktie bland förlorarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.