DI > Ekonomi

Friday, 04 December, 06:32

DI - 20 okt 20 kl. 21:52

Enhälligt nej från LO till las-förslag
Läs mer på DI
Läs mer om:
LO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enhälligt, nejfrån LO till , las-förslag
Cornucopia - 29 maj 20 kl. 08:13

Riksdagen säger enhälligt nej till EU:s krisbidragsförslag om 5900 miljarder kronor

EU-kommissionen vill ta ett lån om 5900 miljarder kronor för att köpa välvilja från bidragsberoende medlemsländer, som sedan de rikare EU-länderna ska betala av på via höjd medlemsavgift. Sveriges riksdag säger enhetligt nej och inga partier stöder förslaget som skulle innebära en kostnad på flera hundra miljarder kronor för Sverige att betala tillbaka.
Cecilia Malmöström.

HBL - 17 okt 13 kl. 06:34

Pekka Haavisto enhälligt vald till De grönas nya minister

De grönas nya utvecklingsminister är riksdagsledamoten Pekka Haavisto, 55, finalist i förra presidentvalet och garvad partiveteran. Partiets fullmäktige och riksdagsgrupp valde honom enhälligt vid ett gemensamt möte på onsdagskvällen. Haavisto höll inne med sitt intresse för posten in i det sista.

SR - 24 dec 15 kl. 01:14

FN:s fredsförslag enhälligt antaget

FN:s säkerhetsråd har enhälligt röstat för en överenskommelse som FN medlat fram mellan Libyens olika stridande parter om att bilda en nationell enhetsregering..

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 14 kl. 14:51

Fritid säger nej till planerna

Arkivfoto: Jessica Gow/TT
Fritidsnämnden lyssnar på kritiska Anderslövsbor och röstade nej till förslaget att placera badet där det i dag finns en fotbollsplan med naturgräs. Servicenämnden har dock beslutat sig för att gå vidare med ärendet.
– Man borde ha lyssnat på vad fotbollsföreningen och Anderslövsborna tycker innan man tog upp det här som ett förslag, säger Mats Svensson (KD), ordförande i fritidsnämnden.

Kristianstadsbladet - 20 mar 14 kl. 16:36

SD-förslag om sameting nedröstat


Riksdagens konstitutionsutskott (KU) sade under torsdagen enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget.Motionen kom från en sverigedemokratisk riksdagsledamot som hävdar att sametinget är en rasistisk och odemokratisk myndighet som baseras på etnisk tillhörighet och näringstillhörighet. Men förslaget om att skrota tinget föll inte i god jord, rapporterar P4 Norrbotten.

UNT - 20 mar 14 kl. 16:36

SD-förslag om sameting nedröstat

KU sade i dag enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget. Motionen kom från en sverigedemokratisk riksdagsledamot som hävdar att sametinget är en rasistisk och odemokratisk myndighet.(TT).

BT - 20 mar 14 kl. 16:36

SD-förslag om sameting nedröstat

Riksdagens konstitutionsutskott (KU) sade under torsdagen enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget. Motionen kom från en sverigedemokratisk riksdagsledamot som hävdar att sametinget är en rasistisk och odemokratisk myndighet som baseras på etnisk tillhörighet och näringstillhörighet. Men förslaget om att skrota tinget föll inte i god jord, rapporterar P4 Norrbotten.

NT - 20 mar 14 kl. 16:36

SD-förslag om sameting nedröstat

KU sade i dag enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget. Motionen kom från en sverigedemokratisk riksdagsledamot som hävdar att sametinget är en rasistisk och odemokratisk myndighet.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 14 kl. 16:38

SD-förslag om sameting nedröstat

Riksdagens konstitutionsutskott (KU) sade under torsdagen enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget. Motionen kom från en sverigedemokratisk riksdagsledamot som hävdar att sametinget är en rasistisk och odemokratisk myndighet som baseras på etnisk tillhörighet och näringstillhörighet. Men förslaget om att skrota tinget föll inte i god jord, rapporterar P4 Norrbotten..

SvD - 20 mar 14 kl. 16:36

SD-förslag om sameting nedröstat

Riksdagens konstitutionsutskott (KU) sade under torsdagen enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget..

DalaDemokraten - 20 mar 14 kl. 16:51

SD-förslag om sameting nedröstat

Stockholm Riksdagens konstitutionsutskott (KU) sade under torsdagen enhälligt nej till ett förslag att lägga ned sametinget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.