DI > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 03:57

DI - 20 okt 20 kl. 19:30

MP är inte teknikfientliga
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP är inte teknikfientliga
Nyheter 24 - 15 apr 11 kl. 14:40

Järkeborn om twitterförbudet: "Sossarna är teknikfientliga"


Det blir inget twitterförbud i riksdagen trots socialdemokratisk kritik. Talmannen Per Westerberg ser inget problem med fenomenet. Samtidigt kommer kritik mot socialdemokraterna från moderat håll.

DI - 04 mar 14 kl. 11:02

Vanilla Ices teknikfientliga jobb

Vanilla Ice – hiphoparen med megahiten Ice Ice Baby – har blivit dokusåpa.I serien Vanilla Ice goes Amish bor och arbetar han hos den religiösa och teknikfientliga gruppen amish people i Ohio. Det skriver tidningen Modern Farmer..

Barometern - 10 aug 13 kl. 12:04

Teknikfientliga Timmernabbenbor?

Läste med förvåning och besvikelse att boende i Timmernabben var minst intresserade av att få fibernät hit till samhället. Här erbjuder Mönsterås kommun det mest prisvärda alternativet, troligen i hela landet. Trots en billig penning, nappar inte boende på erbjudandet.

Sydsvenskan - 12 maj 11 kl. 15:48

Talibanerna har skaffat Twitter

Talibanrörelsen i Afghanistan har börjat twittra, uppger The Guardian.
Twitterkontot @alemarahweb, som enligt The Guardian tillhör den militanta islamiströrelsen, är i huvudsak författat på det afghanska språket pashto. På torsdagen twittrade @alemarahweb för första gången på engelska, uppger The Guardian.

BT - 22 apr 13 kl. 08:03

Modernt att värna valhemligheten

Det finns argument för och emot e-röstning. Miljöpartiet är emot och partiets representant i vallagskommittén, Max Andersson, angav varför i den reservation han gjorde i betänkandet som presenterades häromdagen. Istället för att argumentera mot den angriper nu de tre moderata ledamöterna i kommittén MP för att vara ?

SvD - 27 okt 16 kl. 16:30

”Sverige vänder ryggen till en framtidsbransch”

Förbudet mot drönare gör Sverige till en av de mest teknikfientliga marknaderna i Europa. Vi hoppas att svenska lagstiftare inser att drönare på samma sätt skapar värde, skriver Caroline Briggert och Christian Struwe..

News55 - 19 feb 20 kl. 16:30

Därför tas äldres kompetens inte tillvara på arbetsmarknaden

Regeringens delegation för senior arbetskraft visar i en färsk delrapport att chefens attityd är den största orsaken till att svenska arbetsplatser inte tar tillvara äldres kompetens. De som är över 60 år ses som ofta förändringsobenägna, långsamma eller teknikfientliga. Få åtgärder görs för att komma tillrätta med attityden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.