DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 04:02

DI - 20 okt 20 kl. 16:21

Rätt med ett öppet nej till Huawei




Läs mer på DI
Läs mer om:
Huawei

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rätt med ett öppet, nejtill , Huawei
Dagens PS - 03 dec 19 kl. 16:18

USA:s miljarder kan gynna Ericsson mot Huawei

Ericsson, Nokia och andra telekommunikationsföretag kan få dela på 600 miljarder kronor från USA:s regering. Detta för att motverka Huawei. USA har lanserat den nya myndighetsbyrån US International Development Financial Corporation, DFC.

GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 15:21

Brittiskt Huawei-nej kan bli vinst för Ericsson

Storbritanniens regering gör en helomvändning när det gäller Huawei. Från och med årsskiftet kommer inte någon Huawei-teknik få monteras i landets 5G-nät, och senast 2027 ska all befintlig Huawei-teknik ha tagits bort..

Mobil - 20 mar 17 kl. 09:06

Huawei P10 Lite presenterad

Huawei i Sverige har ännu inte talat öppet om P10 Lite, men i andra länder har den presenterats och även svenska återförsäljare presenterar telefonen i sina webbbutiker..

DI - 29 mar 19 kl. 17:55

USA:s utfrysning slår mot Huawei

Trots att Huawei rapporterar sitt starkaste år någonsin är det uppenbart att USA:s påtryckningar straffar den kinesiska telekomleverantören. Förra året backade nätverksförsäljningen, för första gången sedan den började redovisas öppet..

Nyteknik - 15 aug 19 kl. 13:51

Huawei flyttar fram släppet av Mate X – igen

Den vikbara, 24 000-kronorsmobilen Huawei Mate X kommer förmodligen inte att nå marknaden förrän tidigast i slutet av året..

YLE - 10 dec 12 kl. 16:02

Kinesiska Huawei vill utveckla mobilsystem i Finland

Kineserna fortsätter att etablera sig i Finland. Nu är det operativsystem för mobiler som ska utvecklas i Finland
Informations- och kommunikationsföretaget Huawei grundar en forskningsenhet i Finland. Forskningsenheten ska under de närmaste fem åren sysselsätta 100 personer.

Kristianstadsbladet - 06 feb 13 kl. 08:32

Huawei blåste Ericsson på stororder

Kinesiska Huawei tar hem ännu en prestigeorder framför näsan på viktigaste konkurrenten Ericsson.Det blir Huawei som moderniserar Telenors och 3:s svenska 3 G-nät och kineserna tar också hand om driften av nätet.
Huawei har de senaste åren seglat upp som Ericssons allra tuffaste konkurrent på världsmarknaden.

TA - 06 feb 13 kl. 08:32

Huawei blåste Ericsson på stororder

Kinesiska Huawei tar hem ännu en prestigeorder framför näsan på viktigaste konkurrenten Ericsson.Det blir Huawei som moderniserar Telenors och 3:s svenska 3 G-nät och kineserna tar också hand om driften av nätet.
Huawei har de senaste åren seglat upp som Ericssons allra tuffaste konkurrent på världsmarknaden.

Sydsvenskan - 04 jun 13 kl. 12:24

Öppet brev till Norge

Det blev stor uppståndelse i Norge igår sedan Bo Lundin här i Sydsvenskan recenserat Jo Nesbøs senaste deckare "Polis" och avslöjat huruvida hjälten Harry Hole egentligen överlevde slutet på den förra boken i serien. "Polis" ges nämligen inte ut i Norge förrän i övermorgon och där, till skillnad från i Sverige, har inte en enda människa fått se boken i förväg.För att försöka göra vår ödesdigra spoiler ogjord kommer här ett öppet brev till Norge.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 15:00

Nej till tionde lägenhet i tidigare bollhuset

HARLÖSA Politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsnämnd säger nej till en begäran om ändrad användning i före detta Bollhuset i Harlösa, som skulle ge ytterligare en lägenhet där, utöver de nio som ägaren redan fått tillstånd att inrymma.Förra gången en ansökan från fastighetsägaren hanterades i nämnden gav politikerna klartecken till fyra lägenheter utöver de fem som redan beviljats trots att antalet egentligen strider mot vad som tillåts i detaljplanen.
Skälet till att de var villiga att göra ett avsteg var att de tyckte att det hela var ett vällovligt projekt.

Dagensanalys.se - 24 mar 19 kl. 18:39

Emma Svensson och Jonas Fagerström ska lyfta Huawei

Huawei inleder ett samarbete med fotografen Emma Svensson och äventyraren Jonas Fagerström inom sitt nya marknadsföringskoncept – Dare to Challenge. Emma och Jonas, likt Zara Larsson och Sarah Sjöström som tidigare kommunicerats, passar väl in i konceptet som handlar om att våga utmana, anser Huawei. Vi är väldigt stolta över att addera fler färgstarka profiler till konceptet Dare to Challenge.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.