Resume > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 03:55

Resume - 20 okt 20 kl. 16:09

Uppstickarna som satsar i höst – och varumärkena som fortsätter dra ner medieinvesteringarnaResumés genomgång av Kantar Sifos siffror visar att nysatsningar som Disney Plus, Mindler och Hellofresh gick på offensiven i september. Samtidigt fortsätter flera av bolagen inom dagligvaruhandeln och reseindustrin att ligga lågt..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Kantar Sifos, Disney Plus, Hellofresh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppstickarnasom , satsari , höstoch , varumärkenasom fortsätter , dra ner medieinvesteringarna
Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 10:13

Nya bevis att varumärken förlorar i försäljning om de stryper TV-reklamen

TV-branschen lutar sig mot nya bevis från TiVo om att varumärken kan förlora i direkt försäljning om de väljer att begränsa sin TV-reklam. Enligt en ny studie från TiVo Research läggs det fram bevis på att annonsörer måste fortsätta köpa TV-reklam för att inte förlora intäkter från slutkund. Varumärken satsar idag mer på digitala kanaler och därför passar det lägligt att TiVo släpper sin rapport.

Dagensanalys.se - 03 feb 16 kl. 15:30

Att Twittra med egna emojis kan stå varumärken dyrt

Sugen på att lansera egna emojis på Twitter? Enkelt – allt du behöver är lite fantasi och 8,5 miljoner svenska kronor. I oktober lanserades 17 stycken nya specialdesignade emojis på Twitter – emojis reserverade specifikt för varumärken.

DN - 21 maj 14 kl. 19:48

Google världens mest värdefulla varumärke

Googles värde har ökat med 40 procent sedan förra året och uppges nu vara 159 miljarder dollar. Det gör Google till etta på listan över de 100 mest värdefulla varumärkena i världen. Samtidigt satsar företaget stort på expansion utanför USA..

DI - 27 feb 17 kl. 11:19

Lenovo satsar på Yoga

Kinesiska Lenovo har vid Mobile World Congress i Barcelona visat upp en rad nya produkter, däribland två nya bärbara datorer med operativsystemet Windows 10. De två nya bärbara datorerna går under varumärkena Yoga 520 och Yoga 570..

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 10:00

Centraliseringen tryggar jobb

Foto: Tommy Svensson
Ifö Sanitärs ägare, Sanitec, har valt att centralisera förpackning och distribution av reservdelar för tre av sina varumärken till Bromölla. Från och med denna månad skickas delar från Ifö Sanitär i Bromölla till kunder över hela Norden.
?

YLE - 01 jan 16 kl. 07:11

Vems sprit dricker du?

Det är inte ofta man kommer att tänka på vem som står bakom de bolag som tillverkar alkoholen vi stjälper i oss. Som global bransch är tillverkning och distribution av sprit, vin och öl starkt koncentrerad till ett fåtal multinationella bolag. När du beställer en Dry Martini vid bardisken frågar bartendern kanske vilken gin du vill ha i drinken.

BT - 25 feb 14 kl. 20:42

Tar sats med ny sajt - och Ekdal

Nelly.com har med i huvudsak trend- och partymode vuxit sig till en stor aktör inom e-handel med mode. Med NLY Man startas en brodersajt med trendiga herrkläder och med forbollsspelaren Albin Ekdal som affischfigur.

BT - 25 feb 14 kl. 20:42

Tar sats med ny sajt - och Ekdal

Nelly.com har med i huvudsak trend- och partymode vuxit sig till en stor aktör inom e-handel med mode. Med NLY Man startas en brodersajt med trendiga herrkläder och med forbollsspelaren Albin Ekdal som affischfigur.

HBL - 05 jul 14 kl. 07:10

"Ekonomin behöver unga, ivriga risktagare"

Det behövs mer optimism för att uppnå ekonomisk tillväxt och öka exporten. Det anser både vd Catarina Fagerholm och professor Alf Rehn i en kommentar till resultaten från enkäten Räcker pengarna.Över 60 procent svarade nej på frågan "anser du att Finlands ekonomi är på väg åt rätt håll" i de finlandssvenska dagstidningarnas enkät som närmare 3 000 svarade på tidigare i sommar.

Alingsås tidning - 06 dec 18 kl. 20:40

Järnia Outlet efter Harald Nyborg

Det är nu klart att Harald Nyborgs butik på Bolltorps handelsområde i Alingsås blir Järnia Outlet från och med första mars nästa år. Bolist-koncernen tar då över nio Harald Nyborg-butiker. Enligt ett pressmeddelande från Bolist-koncernens vd Tomas Fritzon tar Bolist över butikerna och deras cirka 100 anställda.

YLE - 29 okt 16 kl. 19:08

Brist på kunniga sömmerskor i Finland - kompetensen finns i Estland

Majoriteten av de finskdesignade kläderna sys utomlands, dels för att företagen vill ha billigare arbetskraft, men också för att det inte finns yrkeskunniga industrisömmare i Finland längre. Då designföretaget Tauko ville börja producera sina kläder i Finland, fick de erfara hur svårt det var att hitta lämpliga syateljéer. - Det fanns inga samarbetspartners i Finland, så nu produceras det mesta för den finska marknaden i Estland istället.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.