DI > Ekonomi

Wednesday, 02 December, 04:04

DI - 20 okt 20 kl. 16:10

Vd:n om milstolpen för marginalen: ”Det här är vår nya standard”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd:nom , milstolpenför , marginalenDet här är vår , nya standard
Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 14:04

En ny ISO-standard för webbanalys på gång

The British Standards Institution (BSI) – som arbetar med att ta fram internationella standarder – har nu öppnat för en allmän konsultation kring en ny standard för digital- och webbanalys. Denna nya standard kommer vara viktig för organisationer som företag och professionella konsulter som arbetar med digital och webbbaserad analys. Vidare kommer den också att sätta en standard för den mängd digital data för företag, och forskning kring värderingar och sociala strukturer.

Dagensanalys.se - 18 maj 17 kl. 13:45

IAB lanserar standard för programmatiska annonser

Att ha gemensamma standarder för hur olika annonser och kampanjer mäts är något som länge efterfrågats. Nu kan IAB äntligen lansera sitt färdiga dokument för hur programmatiska annonser kan och bör mätas. Efter en remissrunda är nu IABs standard för att hantera programmatiska annonser färdig.

Nya Wermlands Tidningen - 10 maj 13 kl. 07:30

Standard avgör hyra

Den 1 juni inför Kristinehamnsbostäder nya och mer rättvisa hyror. ? Hyresgästerna betalar för vad de har i sin lägenhet, inte för vad som finns hos grannen, säger vd Urban E Linder..

Nya Wermlands Tidningen - 13 jun 13 kl. 08:55

Kritik mot standard på korttidsboende

Alf Rosberg (M) besökte i maj korttidsboendet Gästis på Havrevägen i Karlskoga som fungerar som avlastning för anhöriga till funktionshindrade. Han reagerar starkt på förhållandena på Gästis och har skrivit en motion där han vill att Gästis omgående ska få nya lokaler..

Nya Wermlands Tidningen - 21 jan 16 kl. 14:08

Nya sporthallen vid Mariebergsskolan får läktare

Högre standard är ursprungligen planerat.

PrivataAffärer - 23 aug 19 kl. 11:00

Fonderna som inte får vara med i nya PPM

Mer än ett par hundra fonder försvinner från Pensionsmyndighetens PPM-torg av de cirka 550 fonder som ansökt om att få vara med. Skälen är i huvudsak två, antingen har fonderna inte godkänts i Pensionsmyndighetens genomgång och granskning, eller så har fondbolaget valt att inte lämnat in någon ansökan om att fonden fortsättningsvis ska vara med. En ansökan innebär inte per automatik att ett bolag eller en fond accepteras på det nya fondtorget.

Dagens PS - 02 okt 18 kl. 17:34

Här är nya BMW 3-serie sedan

PARIS BILSALONG. Idag var det världspremiär för den sjunde generationen BMW 3-serie. Modellen som har vuxit både på längden och bredden lanseras först som en sedan-modell på världsmarknaden i mars 2019.

Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 11:30

Nya Audi A6 ett autobahnlok

Foto: Lasse Holmström
Saknar utstrålning och egen karaktär.
Palermo.
Jämför vi Konjunkturinstitutets kurva över det ekonomiska tillståndet sedan 2004, när dagens A6 kom, med försäljningen av A6 går de nästan ihop.

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 17:48

Biltest: Nya VW Golf – behåller den positionen?

Porto, Portugal. 1974 lanserade Volkswagen den modell som skulle bli synonymt med ett helt segment. Under 45 år har VW Golf sålts i mer än 45 miljoner exemplar och samtidigt varit måttstocken för övriga biltillverkare.

Sydsvenskan - 17 maj 11 kl. 08:30

Sportig lyx ska locka nya köpare

Foto: Lasse Holmström
Citroëns nya lockbetet DS4, lite lyxigare, lite sportigare.
Barcelona. Jag har kallat dem citrofiler, de trogna Citroënägarna som älskat den franska tillverkarens egna lösningar, gashydraulisk fjädring, fast rattnav, egen design.

Dagens PS - 10 aug 18 kl. 13:48

BILTEST: Nya BMW X4 – när smaken är som baken

2014 lanserade BMW den första generationen X4 och redan nu kommer andra generationen. Snabba ryck som beror på att BMW lanserade en ny X3-modell och precis som föregångaren handlar X4 om en coupé-variant av just X3. Skillnaden är att nya X4 är betydligt snyggare än sin föregångare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.