ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 29 November, 14:38

ÖstersundsPosten - 20 okt 20 kl. 08:37

Debatt: Den ”fördjupade dialogen” om skolan var ett spel för gallerietAlliansen ämnar kasta in elever i ett flyttkaos och rasera Östersunds, och kanske en av Sveriges,....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersunds, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattDen , fördjupade, dialogenom , skolanvar ett , spel, för galleriet
Vestmanlands Läns Tidning - 6 timmar sedan

Debatt: Inga mobiler i skolan – om hälsan ska prioriteras

Debatten om mobiler i skolan eller inte har pågått en tid. Det finns stöd för att välja väg genom....

Kristianstadsbladet - 23 jun 19 kl. 16:30

Debatt: Montera inte ned skolan i Kristianstad

I höstens valrörelse tävlade partierna i att utlova satsningar på skolan. Nu väntar hårda besparingar för skolan om majoriteten får igenom sin budget. Redan har gradvisa försämringar av skolan genomförts, det finns inte längre några marginaler, skriver företrädare för lärarfack och skolledare..

DN - 03 maj 13 kl. 00:40

?S kräver extra debatt i riksdagen om skolan?

Oroande utveckling. Resultaten i grundskolan sjunker år för år samtidigt som de sociala klyftorna i skolan ökar. Vi behöver över partigränserna komma överens om vad vi ska göra få att få till en positiv utveckling i skolan, skriver socialdemokraterna Stefan Löfven, Mikael Damberg och Ibrahim Baylan..

Hela Gotland - 04 sep 14 kl. 08:48

Lokal debatt om vinster i skolan

Vinster eller inte inom skolan, det var frågan som engagerade mest i den skoldebatt, som hölls på Visborg, mellan de lokala partierna, rapporterar GT..

Kristianstadsbladet - 06 apr 19 kl. 05:00

Debatt: Stök i skolan inget administrativt problem

Hur kan vissa politiker tro att man löser ordningsproblem i skolan med administrativa åtgärder, undrar Alf Ronnby i Sölvesborg som har några förslag. .

Länstidningen i Jämtland - 17 maj 19 kl. 09:34

Tuff debatt när Engelska skolan fick klartecken: "Inte seriöst"

Skolpolitikerna säger ja till Engelska skolan och en investering på 60 miljoner kronor i....

SVT Debatt - 23 maj 13 kl. 20:00

Våldsverkarna kapar dialogen med Husbyborna

HUSBY Det har under flera år varit ganska lugnt i Husby, människor trivs och den upplevda tryggheten är högre än tidigare. 3 000 av de 12 000 Husbyborna har deltagit i dialogarbetet för att förbättra stadsdelen. Nu försöker ett fåtal våldsverkare från hela länet kapa dialogen med våld, skriver Joakim Larsson (M) inför Debatt i SVT1 kl.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 05:54

Sätt stopp för vinsterna i skolan

DEBATT ALMEDALEN De alternativ och nya valmöjligheter som utlovades när friskolereformen genomfördes har ännu inte dykt upp. Istället ser vi friskolorna gå i konkurs en efter en. Nu är det dags att se till att pengarna inte hamnar i skatteparadis, utan investeras i elevernas utbildning, skriver Ung Vänsters förbundsordförande Stefan Lindborg.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.