DI > Ekonomi

Saturday, 05 December, 10:16

DI - 20 okt 20 kl. 08:20

Sverige ett sorgebarn för Tele2
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tele2

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigeett , sorgebarnför , Tele2
Dagensanalys.se - 10 dec 18 kl. 16:20

Det blir Telenor och Tele2 som rullar ut 5G i Sverige

Spännande att vi i Sverige snart kommer ha 5G i var persons mobil. För digitala marknadsförare innebär det här helt nya möjligheter med rikare media och mer avancerade tjänster. Läs också: Här är bara några saker digitala marknadsförare kan göra med 5G Telenor och Tele2 har skrivit ett nytt kompletterande avtal om utbyggnaden av ett gemensamt och rikstäckande 5G-nät i Sverige som planeras inledas under andra halvan av 2019.

Sydsvenskan - 14 jun 11 kl. 15:11

Tele2:s metoder kan bli dyra

Foto: Scanpix
Det kommer att kosta Tele2 två miljoner kronor om deras telefonförsäljare inte skärper sig. Dagens dom i Marknadsdomstolen (MD) blev en storseger för konkurrenten Telia Sonera.
Fallet handlar om så kallad telemarketing åren 2005?

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 07:36

Tele2 i linje med resultatförväntningarna

Tele2:s justerade rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) uppgick till 2.502 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019. Genomsnittet av fyra analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt, visar på ett justerat ebitda-resultat på 2.

SR - 17 jun 19 kl. 19:03

Stora störningar hos Tele2

Just nu har Tele2 störning på telefonitjänster i Sverige. Enligt Tele2 kan man uppleva problem med att koppla upp samtal. I nuläget finns ingen beräknad klartid.

DI - 07 mar 11 kl. 09:05

Tele2:s Sverigechef slutar

Niclas Palmstierna, marknadsområdeschef Norden och vd för Tele2 Sverige, lämnar Tele2..

Affärsvärlden - 21 jun 16 kl. 07:28

Tele2 genomför storförvärv

I samband med Tele2:s förvärv av TDC Sverige avser Tele2 genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägareom cirka 3 miljarder kronor för att bibehålla bolagets finansiella styrka, det framgår av ett pressmeddelande..

Expressen - 12 nov 14 kl. 17:00

Klart: "The Mauler" får en superfajt i Sverige

Alexander Gustafsson är klar för en ny superfajt – i Sverige. På Tele2 Arena. Inför över 30 000 åskådare.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.