DI > Ekonomi

Thursday, 26 November, 16:30

DI - 19 okt 20 kl. 23:00

Svenska USA-chefer pessimistiska: Återhämtningen tar tid
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska USA-chefer, pessimistiska, Återhämtningen, tar, tid
PrivataAffärer - 01 jul 20 kl. 11:32

Ingves: Återhämtningen tar tid

Detta är en annan form av penningpolitik, men det är ändå penningpolitik. Världen har blivit annorlunda och behovet att forma penningpolitiken har ändrats, anser han. Det kraftiga fallet i svensk BNP är historiskt stort, vi får gå tillbaka till 1939-1940 för att hitta något liknande.

DI - 12 feb 18 kl. 22:40

USA-börser: Återhämtningen fortsätter på stark börsdag

Börserna i New York steg i fast tendens under måndagen. Efter förra veckans nedgång och kraftiga svängningar visade USA-börserna upp en lugnare och mer stabil utveckling. VIX-index sjönk, liksom obligationsräntan..

SvD - 09 jul 14 kl. 16:01

Walmarts vd skeptisk till återhämtningen i USA

Antalet arbetslösa i USA är nere på den lägsta nivån sedan krishösten 2008. Men Bill Simon, vd på världens största detaljhandelsbolag, är långt ifrån imponerad. Om återhämtningen verkligen är så stark borde kunderna flockas till butikerna är tesen..

Cornucopia - 24 sep 19 kl. 07:16

USA-börserna återhämtade sig - uppåt i Asien

De amerikanska börserna följde efter Europa ner, men återhämtade sig mot slutet och stängde nära oförändrat. I Asien stiger börserna något under morgonen, och vi kan vänta oss en positiv initial börs i Stockholm. Tung statistik under dagen kan dock snabbt ändra det mesta.

Opinionen.se - 10 apr 13 kl. 10:13

Swedbank: Återhämtning tar fart

Återhämtningen i den globala ekonomin väntas ta ny fart efter den svaga avslutningen på förra året. Tillväxtsignaler kommer framför allt från Kina och USA medan Europa hålls tillbaka av den svaga utvecklingen i söder, skriver Swedbank. Swedbank gör bedömningen, med 65 procent sannolikhet, att tillväxten globalt blir drygt 3 procent under 2013 och att tillväxten ökar till 3,7 procent året därpå.

Cornucopia - 27 aug 15 kl. 07:33

Återhämtningen fortsätter i Asien

Återhämtningen eller rekylen på börsen fortsätter i Asien under morgonen efter att de amerikanska börserna tjurrusat efter börserna stängde i Europa. Allt talar för att vi får uppgångar även i Europa idag. Samtidigt är det sällan ett gott tecken när börserna är så här volatila.

DI - 18 maj 20 kl. 15:42

Vita huset-rådgivare: Fed-chefen för pessimistisk om återhämtningen

Vita Husets seniorrådgivare Kevin Hassett anser att Fed-chefen Jerome Powell är för pessimistisk om återhämtningen för USA-ekonomin..

DI - 07 jul 20 kl. 08:15

Fed-topp varnar: Återhämtningen riskerar avta på grund av ny smittovåg

Återhämtningen av USA:s ekonomi befaras att avta till följd av den nya smittovågen som råder i landet. .

DI - 13 aug 20 kl. 16:08

Larry Kudlow: Ekonomiska återhämtningen i rätt riktning

Vita husets ekonomiska rådgivare, Larry Kudlow, är positiv om den ekonomiska återhämtningen i USA och säger till CNBC att saker och ting ”.

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 17:50

USA-börserna återhämtar sig

De amerikanska börserna återhämtar sig än så länge under annandagens handel. Man kan tycka att det bör komma en tjurfälla på det skarpa raset under december. Fast nuvarande uppgång är kanske bara en enkel rekyl?

Cornucopia - 13 maj 20 kl. 07:20

Nedåt på börserna i USA och Asien

Efter ännu en positiv dag på Stockholmsbörsen var det ett hårt ras på de amerikanska börserna. I Asien fortsätter nedgången måttligt. Och svenska kronan fortsätter stärkas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.