UNT > Nyheter

Wednesday, 21 October, 15:38

UNT - I förrgår: 20:10

De brinner för motorer – men är trötta på hatet



Att mecka tillsammans, sitta och snacka genom bilfönstren eller spela musik med dånande bas. Så umgås de motor-intresserade ungdomarna vid Vattholma station. Men de är trötta på fördomarna om epa-förare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Vattholma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De brinnerför , motorermen är , trötta, hatet
BT - 26 okt 14 kl. 20:29

En dödsdans som brinner

Recension: Dödsdansen TEATER Dödsdansen av August Strindberg Med: Mikael Persbrandt, Lena Endre och Thomas Hanzon Regi: Stefan Larsson Scen: Maximteatern, Stockholm ? [ungefär lika med] av ?Jonas Hassen Khemiri Med: Hamadi Khemiri, Christopher ?

Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 04:00

Hur många polletter behövs för att tvätta din BMW?

– Nu ska jag bara skölja av det värsta. Med hänsyn till vädret kan det nog bli en två tre stycken. Men ska man göra det riktigt måste man ju tvätta med svamp.

BT - 06 aug 11 kl. 09:51

Robin Rudholm kan välja TTA nästa år

Robin Rudholm hade siktet inställt på STCC 2012. Nu är utbrytarligan TTA ett hetare alternativ.
?

Sydsvenskan - 30 okt 15 kl. 04:00

Hatet måste motas

Det är en kall och mörk höst. Terrorn i Trollhättan. Flyktingboenden som brinner.

Cornucopia - 21 apr 19 kl. 09:05

Fossilbilar brinner mer explosivt än elbilar - släpper även ut giftig flourgas - brinner oftare och lättare

"Det spelar ingen roll om det stämmer, det är för djävligt i alla fall."Fossilbilister sprider myter om elbilar och bilbränder i sociala medier och även via vanliga media. Verkligheten är att en fossilbilsbrand är mer explosiv, når högre temperaturer fortare och fossilbilar sprider samma giftiga hudgenomträngande flourgaser som elbilar.

Expressen - 08 sep 19 kl. 09:15

Marcus Berg förtjänar mer än det här hatet

Högafflarna är ute, facklorna brinner.Ni hör hur ropen skallar. Marcus Berg ska bort från landslaget till varje pris, och han ska bort nu.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 21:53

”Jag brinner för att sprida insikter och har jobbat med det i tjugo år”

Vi träffade Birgitta Edberg som är VD på Dataföreningen och arbetat med digitala medier sedan 1995. Vi diskuterade hennes bok, dagens digitala utmaningar och framtiden. Birgitta arbetar verkligen som hon lär och det är mycket inspirerande.

Magazin24 - 05 sep 12 kl. 10:29

Helena brinner för att hjälpa andra

Helena Gustafsson har i många år haft en önskan att hjälpa andra. Därför började hon för snart 20 år sedan att hålla föreläsningar om ätstörningar och i dag driver hon företaget Livsföreläsningar på heltid. I ett mysigt litet hus i Kungs Barkarö driver Helena Gustafsson sitt företag Livsföreläsningar.

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 09:08

?Jag brinner för Tingsryd?

En före detta yrkesmilitär på 124 kilo med lång stubin och känsla för att koordinera och sälja. Mikael Håkansson är mannen som ska föra Tingsryds AIF tillbaka till den ljusa framtid som gick förlorad. ?

Nya Wermlands Tidningen - 14 maj 12 kl. 07:30

Första TTA-tävlingen välbesökt på Gelleråsen

Lite småkyligt trots att solen stundtals tittade fram var det när den första TTA-tävlingen kördes på Karlskoga Motorstadion vid Gelleråsen. Oavsett det så hade drygt 6 000 personer sökt sig dit för att vara med på premiären. ?

YLE - 27 mar 14 kl. 04:29

Full gas i åtta år, nonstop!

Componenta Pistons i Jakobstad utvidgar produktionen av kolvar till stora dieselmotorer. Investeringen går lös på närmare 4 miljoner euro och leder till nyanställningar. Kvalitetskraven är hårda när Componenta Pistons i Jakobstad tillverkar kolvar till dieselmotorer både för marint bruk och i kraftverk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.