Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 21 October, 14:59

Vestmanlands Läns Tidning - I förrgår: 20:05

Molander: Illa underbyggda förslag och förolämpningar – Bättre än såhär kan ni väl, sverigedemokrater?Vad händer om man debatterar flygplatsnedläggning till klockan fyra på morgonen? Ja, då får man....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Molander, Illa, underbyggda, förslagoch , förolämpningarBättre , än, såhär, kan ni väl sverigedemokrater
GöteborgsPosten - 19 dec 17 kl. 11:55

Illa utrett förslag om föräldraförsäkringen

Regeringens utredning om föräldraförsäkringen lägger skulden på kvinnorna ifall de lönediskrimineras. Och dess förslag om att förkorta och kvotera mer av föräldraförsäkringen skulle öka diskrimineringen av föräldrar med barn som har behov av längre tid med dem. Dessutom skulle det medföra stora statsfinansiella kostnader, skriver Susanne Nyman Furugård..

DN - 18 jan 16 kl. 15:10

”Finanspolitiska rådets utspel illa underbyggt”

Finanspolitiska rådets förslag innebär att nyanlända flyktingar riskerar att stigmatiseras i lågproduktiva låglönejobb. Det vore olyckligt om rådets illa underbyggda utspel skulle bli riktlinjer för den expertkommission som de vill att regeringen skall tillsätta, skriver Hans Lööf och Gustav Martinsson..

SmålandsPosten - 08 maj 18 kl. 05:30

Dåligt underbyggda förslag från M och KD

Självklart ska vi ha nolltolerans mot narkotika i kommunens skolor. Vänsterpartiet i Växjö är överens med debattörerna om att tryggheten för våra barn och unga i skolan är central..

Barometern - 28 nov 13 kl. 07:21

Vår politik står för jobb och tillväxt

"Alla ska kunna känna sig trygga med att vår gemensamma välfärd håller hög kvalitet och är tillgänglig för alla." Alliansen har sedan maktskiftet 2006 på ett ansvarsfullt sätt hanterat Sveriges ekonomi genom både finanskris och skuldkris. Trots en utdragen lågkonjunktur i omvärlden har sysselsättningen under denna period ökat med 200 000 personer.

BT - 13 sep 12 kl. 08:18

Moderaterna petar Molander

Carljohan Molander (M) sparkas nu från sina politiska uppdrag. Det är hans egen partigrupp som uttalat sitt misstroende mot honom. Beskedet lämnades formellt under onsdagseftermiddagen.

Trelleborgs Allehanda - 13 apr 18 kl. 16:25

Ta det lugnt med aktivismen, Löfven

Stefan Löfvens regering har inte bara svagt stöd i riksdagen. Den lägger också fram osedvanligt illa underbyggda lagförslag. .

YA - 13 apr 18 kl. 16:25

Ta det lugnt med aktivismen, Löfven

Stefan Löfvens regering har inte bara svagt stöd i riksdagen. Den lägger också fram osedvanligt illa underbyggda lagförslag. .

HBL - 19 feb 14 kl. 11:57

Dyrt och dåligt förslag till räddningsreform

BORGÅ. Borgå kan inte gå med på Inrikesministeriets förslag till nya gränser för räddningsområdena. I stället efterlyser man ett nyländskt storområde eller att staten tar över.

YLE - 27 okt 15 kl. 05:59

Sexförslag och bröstkommentarer vardag för kvinnliga politiker

Frågor om bröststorlek, erbjudanden om att gå på dejt eller förslag om att köpa sex. Det här är vardag för vissa kvinnliga politiker, visar Yle Huvudstadsregionens enkät om osaklig respons. Enkäten skickades till fullmäktigeledamöter i Esbo, Helsingfors och Vanda.

Alliansfritt Sverige - 23 sep 12 kl. 16:51

Björklunds förslag sågas av företagare

Företagare i alla branscher förena eder!UNION. Det är svårt att komma på ett politiskt förslag som fallit i sämre jord än Jan Björklunds idé om ettårigt gymnasium.

SVT - 06 aug 20 kl. 18:02

Kommissionsförslag för minskade klyftor klara

Ökad jämlikhet och starkare ekonomi i samhället går hand i hand, om staten har en mer framträdande roll i arbetet. Det är en av slutsatserna från jämlikhetskommissionens betänkande som nu lämnats till finansministern. – Staten måste ta tillbaka initiativet, säger Per Molander, ordförande för kommissionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.