Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 29 October, 18:35

Jönköpingsnytt - 18 okt 20 kl. 20:00

Lågstadieelever i test med kontroversiell metod – skolpsykologen: ”Ser inte att det finns risker”Munspel, handrörelser och överraskningar ska förbättra arbetsmiljön i lågstadiet. Medan många....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lågstadieeleveri , testmed , kontroversiell, metod, skolpsykologen, Serinte , att det finns risker
SR - 26 okt 18 kl. 06:00

Experten i "Making a murderer" använder kontroversiell metod

Netflix-serien "Making a murderer", om ett uppmärksammat mordfall i USA, har just kommit med sin andra säsong. Och i den lyfts en kontroversiell metod – "brain fingerprinting" – fram som ett sätt att se om någon är skyldig eller ej..

SR - 14 mar 16 kl. 03:57

Kommuner använder kontroversiell metod

En kontroversiell kommunikationsmetod för personer med funktionsnedsättning används runt om i landet, trots att flera myndigheter varnar för metoden. Det visar en granskning från Kaliber..

DN - 07 feb 17 kl. 21:33

Martin Gelin: Trump-minister tillsatt med kontroversiell metod

Donald Trumps tilltänkta skolminister Betsy DeVos tillsattes i dag med minsta möjliga marginal i senaten. Vicepresidenten Mike Pence tvingades hoppa in för att lägga den avgörande rösten. Det är första gången i USA:s historia som en ministertillsättning har skett med denna kontroversiella metod..

Expressen - 17 feb 16 kl. 13:35

"Jag kör med Anna Wahlgrens metod"

Camilla Läckberg använder en kontroversiell metod för att få sina barn att sova. I "Vardagspuls" i Expressen TV berättar hon att hon använder sig av Anna Wahlgrens metod. – Jag är så kontroversiell, så på alla mina tre barn har jag kört på Anna Wahlgrens barnaboksmetoden, säger Camilla Läckberg..

SR - 29 nov 18 kl. 10:53

Kontroversiell metod att dämpa solens värme närmar sig ett test

Det första experimentet med ett uttalat syfte att undersöka om det går att bromsa den globala uppvärmningen genom att dämpa solinstrålningen kan komma att ske år 2019..

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 14:12

Omstridd IVF-metod kan röstas igenom

En kontroversiell metod för konstgjord befruktning (IVF) som utnyttjar dna från tre personer för att undvika svår sjukdom är föremål för omröstning i det brittiska parlamentet på tisdag..

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 15 kl. 14:12

Omstridd IVF-metod kan röstas igenom

En kontroversiell metod för konstgjord befruktning (IVF) som utnyttjar dna från tre personer för att undvika svår sjukdom är föremål för omröstning i det brittiska parlamentet på tisdag..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 11 kl. 04:00

Kontroversiell metod används i Helsingborg

Att involvera familjen är kännetecknande i Helsingborgs stads arbete mot hedersproblematik..

Expressen - 01 nov 12 kl. 18:34

Norge öppnar för kontroversiell metod

Norges skidförbund öppnar för kontroversiella metoden höghöjdshus. Förslaget möts av kritik. Eldar Rönning menar att det skickar felaktiga signaler till yngre åkare ?

DalaDemokraten - 19 feb 15 kl. 16:02

Kontroversiell metod stoppas

Sedan 2013 har psykiatrimottagningen på Mora lasarett köpt tjänster av företaget Sensodetect för drygt 350 000 kronor. Det gäller tester med en apparat som enligt företaget kan diagnostisera bland annat ADHD och Aspergers syndrom genom ett slags hörseltest. Förra året uppdagades det att ingen upphandling gjorts och att verksamhetschefen som skrev på avtalet inte var behörig att göra det..

Aftonbladet - 11 jun 15 kl. 13:06

Kontroversiell metod sågas av experten

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.