ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 29 October, 18:35

ÖstersundsPosten - 18 okt 20 kl. 19:58

Ica-Kurt tog lagen i egna händer – berättar om det omstridda övergångsstället: ”Tycker att jag har nått mitt syfte”Kurt Jonsson som driver Ica Supermarket i Svenstavik tog sig ton mot Trafikverket när det tog....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
kurt, Jonsson, Ica Supermarket, Svenstavik, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ica-Kurt, tog, lageni , egna, händer, berättarom det , omstridda övergångsstället Tycker att jag har nått mitt syfte
Expressen - 07 feb 16 kl. 09:46

Kupp mot Ica – tjuvar tog sig in via taket

Okända gärningsmän bröt sig in på stormarknaden Ica Maxi i Älmhult under natten mot söndag. Tjuvarna tog sig obemärkt in via taket. – De har kommit över ett antal mobiltelefoner till ett okänt värde, säger Maya Forstenius, pressinformatör på ledningscentralen vid polisen i region syd..

Länstidningen i Jämtland - 21 feb 19 kl. 10:30

Ica-Kurt får nej till brygga i Svenstavik – men han ger inte upp

Att sätta ut en rejäl båtbrygga i Svenstaån skulle kosta för mycket pengar. Det anser....

Sydsvenskan - 22 jun 15 kl. 17:34

Ica-butiken slängde allt de hade

En grupp EU-migranter förlorade alla sina viktiga ägodelar när Ica-butiken tog bort förvaringsskåpen. Bland annat försvann medicin, pass, pengar, kläder, skor, hygienartiklar, tält och filtar..

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 15 kl. 17:34

Ica-butiken slängde allt de hade

En grupp EU-migranter förlorade alla sina viktiga ägodelar när Ica-butiken tog bort förvaringsskåpen. Bland annat försvann medicin, pass, pengar, kläder, skor, hygienartiklar, tält och filtar..

Aftonbladet - 08 sep 15 kl. 15:04

Ica-butiken stoppar Icas egna grädde – till stöd för svenska mjölkbönder

"Handlar inte om att våga, det är bara att göra".

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:26

?Lite av att ta lagen i egna händer?

Centrumledaren Per Faeltenborg efterlyste en lagändring så att butiker kan skicka övervakningsbilder på misstänkta snattare mellan sig. Men får kalla handen av lagstiftarna:
– Kameraövervakning är alltid förknippat med ett ansvar, säger justitieutskottets Heléne Pettersson (S). När övervakningsbilden på de misstänkta snattarna på Ica Maxi skickades runt mellan butiker var det inte första gången, bekräftade centrumledaren Per Faeltenborg i måndagens Smålandsposten.

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 07:48

Ica-handlare fruktar pistolhot: ”Det är skrämmande”

Öppen droghandel, stölder, våld och hot med skjutvapen är bara några av sakerna Ica-handlaren Andreas Bygler och hans personal tvingas utstå. Affärstidningen Dagens Industri granskar vad man kallar ”säkerhetskrisen i handeln” och har intervjuat Anders Bygler, butiksägare av Ica i Stockholmsförorten Sätra, som för snart ett år sedan tog saken i egna händer. Då skrev han ett uppmärksammat, öppet brev till politikerna i Skärholmen för att slå larm om den ökande kriminaliteten och det upptrappade våldet i förortens centrum, framgår i artikeln i tisdagens utgåva.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:50

Olle F. förklarar: Varför butikerna tog makten i Sverige – och hur

I 20-30 år hämtades praktiskt taget all kunskap om den nya detaljhandelstekniken från USA och Storbritannien. Dess första svenska tänkare av internationell klass blev Nils-Erik Wirsäll, vice VD i ICA Hakon och ekon lic i företagsekonomi. Och, givetvis, lanthandlarson.

BT - 03 mar 14 kl. 07:26

Butikers egna märken hot mot bönder

Livsmedelsbutikernas egna märken utgör nu 23 procent av all försäljning och andelen ökar. Företagen själva beskriver konceptet som en succé, men Åse Lundh på Statens Lantbruksuniversitet är oroad av utvecklingen. Inom varugrupper som toapapper och plastpåsar utgör livsmedelskedjornas egna märken uppemot 80 procent av all försäljning.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kotten är byns egna Ica-stjärna – "Han är alltid go och glad"

SOLLEFTEÅ. På Ica Kvantum i Sollefteå jobbar Christian "Kotten" Kottelin, 30. Han har jobbat på där sedan 2009 men det är först på senare tid som han verkligen har börjat få en hel del uppmärksamhet.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:55

Vi söker dig som vill vara med och lyfta den digitala upplevelsen av ICA

Om Kund- och Kampanjinsikt Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.