Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 09:18

Corren - 18 okt 20 kl. 19:15

Ankaras man segrar i val i norra CypernTurkietstödda kandidaten Ersin Tatar segrar i presidentvalet i den internationellt icke erkända utbrytarregionen på norra delen av Cypern..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Cypern, Ersin Tatar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ankarasman , segrari , vali , norra, Cypern
Västerbottens Folkblad - 24 jul 11 kl. 22:08

Segrar i norra trean

FOTBOLL Viktiga segrar för Malå och Betsele STORFORS AIK-MALÅ IF 0-2 (0-0) Målen, Malå: Mattias Sundqvist, Oskar Renström. Matchen: Malå tog tre livsviktiga poäng i bottenstriden. Efter en jämn första halvlek så tog laget över tillställningen totalt i den andra ?

BT - 16 apr 11 kl. 13:13

Orolighetet när Nigeria går till val? bomb exploderade nära vallokal

En bomb exploderade nära en valinsamlingsplats i nordöstra Nigeria sent på fredagen, bara timmar innan vallokalerna öppnade i presidentvalet. Inga människor skadades, enligt polisen. ?

BT - 16 apr 11 kl. 13:13

Oroligheter när Nigeria går till val? bomb exploderade nära vallokal

En bomb exploderade nära en valinsamlingsplats i nordöstra Nigeria sent på fredagen, bara timmar innan vallokalerna öppnade i presidentvalet. Inga människor skadades, enligt polisen. ?

GöteborgsPosten - 17 jun 18 kl. 18:05

Efter nio raka segrar i division 1 norra Götaland tog vinstsviten slut för Rössö

Matchen mellan hemmalaget Gauthiod och gästande Rössö slutade 0–0 (0–0). Därmed tog Rössös svit med nio raka segrar i division 1 norra Götaland i fotboll slut på söndagen..

GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 19:07

Efter nio raka segrar i division 6 Halland norra tog vinstsviten slut för Galtabäck

Matchen mellan hemmalaget Galtabäck och gästande Särö slutade 1–1 (1–0). Därmed tog Galtabäcks svit med nio raka segrar i division 6 Halland norra i fotboll slut på fredagen..

GöteborgsPosten - 15 sep 18 kl. 15:38

Efter sex raka segrar i division 1 norra Götaland tog vinstsviten slut för Skövde KIK

Matchen mellan hemmalaget Qviding och gästande Skövde KIK slutade 1–1 (1–1). Därmed tog Skövde KIK:s svit med sex raka segrar i division 1 norra Götaland i fotboll slut på lördagen..

GöteborgsPosten - 13 okt 18 kl. 07:00

Frillesås tar emot Unite People i serieavslutningen i division 7 Halland norra

Sista omgången i division 7 Halland norra är det dags för när Frillesås tar emot Unite People på Frillesås IP i dag. Frillesås har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad. Unite People har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad..

SR - 26 jul 13 kl. 10:29

Oro för mer våld inför söndagens val i Mali

Västafrikanska Mali håller presidentval på söndag. Detta trots experters avrådan från att hålla val bara en dryg månad efter att ett fredsavtal slöts i det oroliga norra delarna av landet. Förberedelserna pågår, men under ytan finns oron att nya våldsutbrott ska ske i landets norra delar..

Kristianstadsbladet - 28 jul 13 kl. 13:10

Långa köer till "avgörande" Mali-val

Många väljare begav sig tidigt till vallokalerna runt om i Mali och köer bildades på många håll, rapporterar Reuters. På flera ställen kunde lokalerna inte öppna i tid då valmaterial inte nådde fram förrän i sista minuten.
In i det sista köade invånare också för att hämta sina nya id-kort, som de behöver för att kunna rösta i presidentvalet.

BT - 28 jul 13 kl. 13:12

Långa köer till "avgörande" Mali-val

Många väljare begav sig tidigt till vallokalerna runt om i Mali och köer bildades på många håll, rapporterar Reuters. På flera ställen kunde lokalerna inte öppna i tid då valmaterial inte nådde fram förrän i sista minuten. In i det sista köade invånare också för att hämta sina nya id-kort, som de behöver för att kunna rösta i presidentvalet.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 17 kl. 16:43

Kurddominerande områden i Syrien går till val

Kurdiska myndigheter har bestämt datum för de val som ska hållas i norra Syrien i syfte att skapa ett federalt system i de kurddominerade områdena. Företrädare för kurdiska, arabiska och assyriska partier i norra Syrien enades förra året om att upprätta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.