UNT > Nyheter

Wednesday, 21 October, 14:50

UNT - I förrgår: 18:58

Lavinartad ökning av möss i UppsalaI år är det fler möss än vanligt i våra hus. Det vittnar Joakim Olsson, presstalesperson Anticimex Uppsala län, om..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Joakim Olsson, Anticimex Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lavinartad, ökningav , mössi , Uppsala
UNT - 09 feb 15 kl. 14:34

Besöksökning på Gamla Uppsala Museum

Besökssiffrorna ökar för gamla Uppsala museum..

Uppsalanyheter.se - 10 feb 17 kl. 02:08

Greps för grov kvinnofridskräkning

En man i 25-årsåldern greps vid kvart över åtta på torsdagskvällen efter ett familjebråk i Ekeby tidigare på kvällen. Mannen är misstänkt för grov kvinnofridskräkning.En man i 25-årsåldern greps vid kvart över åtta på torsdagskvällen efter ett familjebråk i Ekeby tidigare på kvällen.

UNT - 04 mar 14 kl. 10:29

Uppsala läns patienter är generellt nöjda

I en nationell enkätundersökning placerar sig Uppsala län generellt bra. Kötider är dock en akilleshäl..

UNT - 31 jan 16 kl. 18:17

Lyckat arrangemang av Uppsala AK

Det blev en trettonde plats för 15-åriga Madicken Astordotter när elitserien i konståkning avgjordes i Uppsala..

Uppsalanyheter.se - 16 maj 14 kl. 08:20

Villa- och radhuspriserna ökar i Uppsala

Färska siffror från Svensk Mäklarstatistik visar att villa- och radhuspriserna i genomsnitt stigit med 1 procent de senaste tre månaderna samt med 4 procent senaste året i Uppsala län.Färska siffror från Svensk Mäklarstatistik visar att villa- och radhuspriserna i genomsnitt stigit med 1 procent de senaste tre månaderna samt med 4 procent senaste året i Uppsala län.   I Uppsala stad är genomsnittspriset för en villa/radhus 3 392 000 kronor vilket är en ökning med 4 procent de senaste tre månaderna.

Cornucopia - 08 nov 18 kl. 18:28

Uppsala kommun begår bokföringsbrott - ej godkänd delårsrapport - utgifterna skenar

"Hade [Uppsala kommun] varit ett aktiebolag, då hade det varit skattebrott och bokföringsbrott, och vi hade avgått." - kommunens revisor i kommunfulläktige 5:e november (1:01 in i webb-tevesändningen)Uppsala kommun hade begått bokföringsbrott, om det hade funnits för kommunal bokföring. Kommunens revisorer riktar mycket skarp kritik mot kommunen, och varnar också för att kostnaderna i Sveriges fjärde mest folkrika kommun skenar relativt intäkterna.

Uppsalanyheter.se - 25 jun 15 kl. 09:45

Sjukpenningtalet ökar i Uppsala

Sjukpenningtalet ökar både i landet och Uppsala, idag släpper Försäkringskassan siffror som visar att sjukpenningtalet har stigit med 1,15 dagar i landet och Uppsala med 1,0 dagar.Sjukpenningtalet ökar både i landet och Uppsala, idag släpper Försäkringskassan siffror som visar att sjukpenningtalet har stigit med 1,15 dagar i landet och Uppsala med 1,0 dagar.   Sjukpenningtalet i maj 2015 var enligt färska siffror från Försäkringskassan 9,88 dagar för hela landet.

Uppsalanyheter.se - 06 apr 14 kl. 23:16

Två gripna för mord i Uppsala

Två män greps på söndagen misstänkta för mord på en tredje man i Uppsala, polisen fick in ett larm om en avliden person på Torkelsgatan i UppsalaTvå män greps på söndagen misstänkta för mord på en tredje man i Uppsala, polisen fick in ett larm om en avliden person på Torkelsgatan i Uppsala.   Det var vid 16-tiden på söndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om att det kunde finnas en avliden person i en lägenhet på Torkelsgatan. När polisen tagit sig in i den aktuella lägenheten påträffades en avliden man i 25-årsåldern.

Uppsalanyheter.se - 12 okt 17 kl. 04:04

Landets bästa dejtingcafé finns i Uppsala

För fjärde året i rad har dejtingföretaget "Match" genomfört en undersökning där svenska singlar fått lista de mest dejtingvänliga cafeérna och restaurangerna i Sverige. De bästa hångelställena finns i Stockholm och Göteborg men i Uppsala finns Sveriges bästa dejtingcafé.För fjärde året i rad har dejtingföretaget "Match" genomfört en undersökning där svenska singlar fått lista de mest dejtingvänliga cafeérna och restaurangerna i Sverige.

BT - 07 feb 14 kl. 14:37

Död man i häkte i Uppsala

En man hittades död i häktet i Uppsala i morse. Polisen misstänker att han begått självmord. - De hade hittat en livlös person i en av sina celler.

BT - 07 feb 14 kl. 14:36

Död man i häkte i Uppsala

En man hittades på fredagsförmiddagen död på häktet i Uppsala. – De hade hittat en livlös person i en av deras celler. De kunde konstatera att personen var död, säger Lisa Sannervik, presstalesperson vid polisen i Uppsala län.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.