Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 21 October, 14:49

Vimmerby Tidning - I förrgår: 18:53

Två personbilar i olyckaTrafiken i båda riktningarna på väg 34 mellan trafikplatserna Linköping Väst och Ljungsbro påverkas av en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Linköping Väst, Ljungsbro, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, personbilari , olycka
YLE - 20 feb 17 kl. 14:54

"Händer en olycka så är mopedbilen skrot på en gång"

Medan självmordsstatistiken överlag tyder på att mängden folk som tar livet av sig minskar, så finns det en specifik kategori där utvecklingen går åt fel håll. De som använder bilen som självmordsredskap. Ungefär tio procent av alla trafikolyckor med dödlig utgång är självmord, enligt statistik från Institutet för olycksinformation, OTI.

GT - 23 apr 14 kl. 17:22

Fem personbilar och en lastbil i stor olycka

Fem personbilar och en lastbil var inblandade i en olycka i centrala Göteborg på onsdagen. Enligt de första rapporterna ska det ha varit totalt sju personer i fordonen. – Det är ett oklart skadeläge i nuläget, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i Göteborg..

GT - 14 nov 14 kl. 16:47

Två personbilar i allvarlig olycka

Två personbilar körde på fredagen ihop på länsväg 1546. Räddningstjänsten stängde av vägen helt under räddningsarbetet. – Det är en allvarlig olycka, konstaterar Ingemar Svensson, jourhavande stabschef vid Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund..

Skånskan - 09 feb 15 kl. 12:30

Tre personbilar inblandade i olycka

Tre personbilar är inblandade i en olycka i närheten av rondellen på Valldammsgatan..

Expressen - 21 jan 16 kl. 08:21

Två personbilar inblandade i olycka

Två personbilar är inblandade i en olycka på Öraholmavägen mellan Backagården och Finja, Hässleholm..

Expressen - 28 jun 16 kl. 17:41

Två personbilar och en buss i olycka

Två personbilar och en buss är inblandade i en olycka på E22:an norr om Ysane utanför Sölvesborg..

GT - 23 jul 16 kl. 16:30

Flera personbilar och en husvagn i olycka

Minst två personer har skadats efter en olycka mellan fem personbilar och en husvagn på E6 utanför Varberg på lördagseftermiddagen. Skadeläget är oklart. – Vägen är helt avstängd i södergående riktning, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten..

Expressen - 19 aug 16 kl. 23:07

Två personbilar inblandade i olycka

Två personbilar är inblandade i en olycka utanför Östra Ljungby. Skadeläget är okänt. – Det har beställts bärgare till båda bilarna, säger Calle Persson på polisens ledningscentral..

Jmini.se - 26 aug 16 kl. 15:36

Tre personbilar i olycka på E4:an

Det var vid 15.30-tiden som det inkom ett SOS-alarm om en olycka på E4:an i södergående riktning i höjd med Råslätt.  Tre personbilar ska vara inblandade.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 18:38

Flera fordon i ny olycka på E6

Trafik Ytterligare en olycka har inträffat på E6. Enligt de första uppgifterna är det tre personbilar och en lastbil som har kolliderat. Ett körfält är avstängt mellan trafikplatserna Alnarp och Lomma.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 18:38

Ny olycka på E6 med flera fordon inblandade

Trafik Ytterligare en olycka har inträffat på E6. Enligt de första uppgifterna är det tre personbilar och en lastbil som har kolliderat. Ett körfält är avstängt mellan trafikplatserna Alnarp och Lomma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.