Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 20 October, 19:42

Sydsvenskan - I förrgår: 18:18

Brand i elbil svårsläckt – ändå allt fler laddplatser i underjordiska garageBrand i elbil svårsläckt - ändå fler laddstolpar i underjordiska garage..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , elbil, svårsläckt, ändåallt , fler, laddplatseri , underjordiska garage
BT - 04 dec 13 kl. 10:33

Svårsläckt brand på fartyg

Ett fartyg som transporterar bilar började brinna i Öresund i morse. Fartyget ligger nu i hamn i Helsingborg och räddningstjänsten bekämpar branden som bedöms som svårsläckt. Ingen ska ha skadats i branden.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 21:45

Svårsläckt brand i medeltidspark

Entréhuset till parken Medeltidens värld i Götene blev till stor del förstört av en brand som upptäcktes vid halv åttatiden på onsdagskvällen. Branden i trähuset var svårsläckt, men räddningstjänsten kunde hindra den från att sprida sig till andra byggnader. Det är oklart varför huset började brinna.

Jönköpingsnytt - 04 maj 13 kl. 08:50

Svårsläckt brand i Vaggeryd

Sent på fredagskvällen startade en kraftig brand på en återvinningsanläggning i Vaggeryd. Branden har varit svårsläckt, och på lördagsmorgonen pågick fortfarande släckningsarbete..

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 15 kl. 03:31

Svårsläckt brand i Gävle

En brand härjade på söndagskvällen och under natten till måndagen i en fastighet i centrala Gävle. Branden ska ha börjat i en kontorslokal invid hotell Clarion Hotel Winn som ligger i samma byggnad.Det finns inga indikationer på att någon människa ska ha skadats i branden, som inte heller har spridit sig till hotellet.

Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 03:31

Svårsläckt brand i Gävle

En brand härjade på söndagskvällen och under natten till måndagen i en fastighet i centrala Gävle. Branden ska ha börjat i en kontorslokal invid hotell Clarion Hotel Winn som ligger i samma byggnad.Det finns inga indikationer på att någon människa ska ha skadats i branden, som inte heller har spridit sig till hotellet.

GT - 14 dec 16 kl. 22:48

Svårsläckt brand i värmeverk

Räddningstjänsten arbetar just nu med att bekämpa en brand som rasar i Värmeverket i Färgelanda.– Det brinner i takkonstruktionen och branden är svårsläckt, säger Peter Gustafsson, inte befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

Expressen - 28 maj 17 kl. 16:06

Svårsläckt brand – boende uppmanas att stanna inne

Boende i Sandviken kommun uppmanas hålla sig inomhus efter att en svårsläckt brand utbrutit på en torvtäkt i närheten av Årsunda. Räddningstjänsten är på plats med flera styrkor och varnar för spridningsrisk, skriver Gefle Dagblad..

Länstidningen i Södertälje - 12 jan 20 kl. 01:49

Svårsläckt brand i större industribyggnad i Södertälje: "Delar av taket har rasat in"

Ett stort räddningspådrag bekämpar en svårsläckt brand i en större industribyggnad i Almnäs i....

Vestmanlands Läns Tidning - 13 sep 20 kl. 12:00

Svårsläckt mindre brand vid sjö

Räddningstjänsten larmades på söndagsförmiddagen till en mindre men svårsläckt brand vid sjön....

UNT - 13 jul 12 kl. 20:38

Svårsläckt brand Enköpings-Näs kyrka

Vid 20-tiden på fredagskvällen började det brinna i Enköpings-Näs kyrka, i södra Enköping. Branden startade i takkonstruktionen och uppges vara svårsläckt. Värdefulla föremål  forslas ut..

BT - 07 jul 13 kl. 09:11

Svårsläckt sopbrand i Huddinge

En svårsläckt brand rasade under helgen på Sofielunds avfallsanläggning i Huddinge, söder om Stockholm. Branden utbröt i en flishög på lördagen, men släckningsarbetet väntades pågå ytterligare något dygn. - Det är svårt att komma åt, det tar tid, säger Kaj Broberg, operativ chef vid Södertörns brandförsvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.