DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 17:23

DI - 18 okt 20 kl. 18:12

Experterna ger upp hoppet om politiken: ”Inget händer”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experternager upp , hoppetom , politiken, Inget, händer
BT - 27 mar 20 kl. 20:21

Experterna: ”Det är inget att diskutera”

Två experter varnar för allvarliga risker med chefens företagande. Boråsarnas förtroende för kommunen kan sättas på spel. – Vilken soppa, säger professor Olle Lundin..

DN - 28 nov 18 kl. 06:00

Ardalan Shekarabi: ”Politiken inget vanligt jobb”

En gång kom han som flyktingbarn till Sverige. Nu befinner sig Ardalan Shekarabi i politikens toppskikt, trots att det för närvarande råder stiltje i Rosenbad..

Politologerna - 12 mar 15 kl. 07:30

Experterna sämre på att förutsäga politiken än vanligt folk

Ebba Busch Thor är nu den enda återstående kandidaten till posten som partiledare för Kristdemokraterna. Det innebär att vi har fått facit till en av frågorna i mitt quiz från januari. Över 400 personer deltog och gissade på vem som skulle bli Kristdemokraternas nästa partiledare, och hur säkra de var på sin gissning.

PrivataAffärer - 18 okt 18 kl. 12:09

Politiken kan påverka marknaderna – men inte på det sätt de flesta tror

Ladda ner en komplett aktiemarknadsutsikt här: Vill du veta mer om vart aktiemarknaden är på väg och hur den påverkas av politiska händelser och ekonomiska indikatorer? Gå då inte miste om regelbundna uppdateringar om aktiemarknaden och vad Fisher Investments Norden kan göra för dina investeringar. Ladda ner den kompletta aktiemarknadsutsikten här.

YLE - 29 sep 16 kl. 14:38

Rapport varnar för intressekonflikt i kommunerna – så här kommenterar experterna

De offentliga utgifterna ökar i kommuner där offentligt anställda sitter på makten. Det här visar en undersökning av statens ekonomiska forskningscentral VATT. Enligt undersökningen ökar utgifterna i medeltal med en procent per invald kommunalt anställd fullmäktigledamot.

Skånskan - 23 mar 16 kl. 14:00

”Byalaget har inget med M att göra”

Skurup Ordförande i moderaterna, Johan Bolinder, och partigruppen, har fortsatt förtroende för Åsa Ekblad (M).Moderat partipolitik har inget med Skivarps byalag att göra, eller något annat byalag för den delen, säger Johan Bolinder (M).
Han tycker det är olyckligt att moderaterna har blivit indragna i ”incidenten” i Skivarps byalag, kuppen vid styrelsebytet.

YLE - 24 mar 17 kl. 17:54

Tom Simola: Inget är spikat på mitt nya jobb

Raseborgs stadsdirektör Tom Simola valdes nyligen till vd för Förlags Ab Sydvästkusten men han har mött mycket kritik redan innan han tillträtt. Så här besvarar han kritiken som gäller bland annat mediehusets tidning Åbo Underrättelser.
Kommer du som vd då inte att blanda dig i journalistiken utan fokusera på businessen?

Nyheter 24 - 23 aug 11 kl. 22:46

Malmö FF utslagna - inget mirakel i Malmö


Det blir inget Champions League-spel för Malmö FF. MALMÖ. Den välkände skotske filosofen David Hume formulerade 1748 ett rigoröst argument som talade mot mirakels existens.

YLE - 06 maj 13 kl. 04:42

Ekonomiska experter dömer ut politiken

De ekonomiska experterna dömer ut regeringens ekonomiska politik. Det framgår av en enkät som Yle har gjort bland tretton sakkunniga. Enligt enkäten medförde vårens ramförhandlingar knappast några beslut alls som bidrar till att sätta fart på tillväxten.

YLE - 11 jun 15 kl. 21:30

Alf Rehn: Affärsmän för in action i politiken

Planerna på Porkala stad väcker frågor om affärsmän nu försöker aktivera sig mer i samhället. På senare tid har många personer från affärslivet gett sig in i politiken. Alf Rehn, professor i affärsekonomi, ser det som positivt att affärsmän börjar engagera sig mer i samhälleliga frågor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.