Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 08:31

Corren - 18 okt 20 kl. 18:00

Kalldusch för föreningar när bidragen ska bantasEtt stort hyckleri. Det tycker Börje Pettersson, ordförande för föreningen Funktionsrätt, om beslutet att dra ner föreningsbidragen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Börje Pettersson, Funktionsrätt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kallduschför , föreningarnär , bidragenska , bantas
Cornucopia - 30 jun 14 kl. 10:11

Swedbank: Bostadsrätter i dåliga föreningar bör ner 1 MSEK i pris

Swedbanks nya privatekonom Arturo Arques varnar för att bostadsrättsföreningar som inte skött avsättningar till underhåll korrekt kan riskera höjda medlemsavgifter på 2000:- SEK i månaden. Detta motsvarar vid 3% ränta och 30% ränteavdrag ett minskat pris på lägenheterna med ca 1.14 MSEK.

SVT - 12 jul 14 kl. 14:52

Varnar för relining – kan bli ekonomisk kalldusch

Många bostadsrättsföreningar har använt sig av så kallad relining – ett billigare sätt att renovera avloppsledningar. Men nu varnas föreningar för relining istället för stambyte. Det kan bli en kalldusch för bostadsrättsföreningarna då flera försäkringsbolag säger att de inte ersätter skador på relinade rör..

YLE - 10 jun 19 kl. 20:04

Idrottsföreningar ifrågasätter stängningen av Sjundeå idrottshall - "Konstruktionen kan ge vika" svarar tekniska direktören

Budet om att Sjundeås gamla bollhall sluter sina dörrar kom som en kalldusch för kommunens föreningar. Att bevara hallen är ändå alldeles för farligt, menar kommunens tekniska direktör Markus Moisio..

SvD - 30 jun 14 kl. 08:03

Swedbank: Kalldusch väntar bostadsrättsägarna

Nu varnar även Swedbank för att avgifterna i många bostadsrättsföreningar är för låga. SvD Näringslivs avslöjande om trixande med avskrivningar är en av de mest känsliga frågorna under politikerveckan i Almedalen..

Skånskan - 10 jan 19 kl. 21:00

Nedläggningsbesked kalldusch för fältare

STAFFANSTORP
”Fältgruppen upphör under 2019, fritidsgårdarna förstärks.”
Så löd pressmeddelandet från den styrande majoriteten i Staffanstorp i förra veckan.
Eftersom beslut inte är klubbat är frågan i ett känsligt skede, men SkD har fått ställa några frågor till fältgruppen efter beskedet om att verksamheten ska upphöra.

Skånskan - 05 feb 19 kl. 15:00

Kallduschen: 24 miljoner saknas

Hörby Kraftigt minskade statsbidrag gör att socialnämnden plötsligt fattas 24 miljoner kronor för att få budgeten för 2019 att gå ihop.
Den nya nämnden måste dra i handbromsen för att få ner kostnaderna, samtidigt som man begär extrapengar av fullmäktige.Det kom som en kalldusch för socialförvaltningen när rapporten från ekonomikontoret landade på bordet i december om att de statliga bidragen minskar med drygt 18 miljoner kronor under 2019.

Västerbottens Folkblad - 22 aug 16 kl. 17:30

Antog iskall utmaning

Miljoner har samlats in till ALS-forskningen genom den iskalla utmaningen. I går fick forskarna själva en kalldusch av Björklövens A-lag. –Kallt, men inte obehagligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.