Corren > Nyheter

Thursday, 22 October, 07:43

Corren - 18 okt 20 kl. 17:55

Åre vill ha fler poliser inför stökig säsongPolisen i Åre är orolig för att den kommande vintersäsongen blir stökigare än vanligt..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Åre

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årevill ha , fler, poliserinför , stökig, säsong
Skånskan - 28 feb 17 kl. 14:30

Vill locka fler poliser

Malmö. Utbildning för blivande poliser nystartar. Den här gången kan utbildningen delvis förläggas på Rosengård.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen förklarar: Därför går vi flera poliser mot en person

Åååh fyra stycken på en killeUnder helgen omhändertog vi en person. Personen var stökig och vi fick belägga honom med handfängsel. Under tiden vi gör detta går det förbi en person som kommenterar att vi är fyra poliser som hanterar den omhändertagne.

YLE - 07 maj 13 kl. 11:49

Tvåspråkig yrkeshögskola oroar Wideroos

Näringslivet i Vasaregionen behöver fler språkkunniga arbetstagare. Men språksamarbetet mellan yrkeshögskolorna brister och därför föreslår fullmäktigeledamot Sture Erickson, SFP, i Vasa en tvåspråkig yrkeshögskola i Vasa. Men eftersom yrkeshögskolekoncessionerna minskar måste vi ha en gemensam finlandssvensk yrkeshösskola.

HBL - 13 dec 13 kl. 04:41

Tvåspråkighet är bra men tvåspråkig skola mer tveksam

Tvåspråkighet är en rikedom, inget tvivel om det. Men tvåspråkiga skolor är en kvistigare fråga ur Svenskfinlands synvinkel. Så kan man sammanfatta tankesmedjan Magmas nya rapport.

YLE - 07 sep 16 kl. 09:43

Allt fler barn och unga får psykvård i Helsingfors

Barnpsykiatrin i Helsingfors hade 16 procent fler patienter 2015 än året innan. Inom ungdomspsykiatrin ökade patienterna med omkring tio procent. Bland de svenskspråkiga barnen ökade antalet patienter med nästan 60 procent.

YLE - 31 mar 17 kl. 16:38

Poliser mår dåligt och lämnar Västra Nylands polisinrättning

Polisernas arbetssituation i Västnyland är alarmerande. Vi har redan gått över smärtgränsen och många lämnar nu Västra Nylands polisinrättning, säger en Raseborgspolis. Åtminstone sex fältpoliser i Raseborg har sökt sig bort den senaste tiden.

YLE - 27 mar 14 kl. 19:10

Det blir ingen finskspråkig skola i Kronoby

Kronoby kommer även framledes att vara utan finskspråkig skola. Underlaget av elever är för litet, säger bildningschef Leif Jakobsson. I deceber lämnade Mikaela Dahlbacka in en motion till kommunfullmäktige om att skapa så att säga två skolor i en.

YLE - 17 sep 17 kl. 19:20

Finskan är fortfarande en stötesten för många finlandssvenskar: "Kan man språket gör man fler affärer"

Närpes är känt för sin starka svenskspråkighet. Staden blev officiellt tvåspråkig år 2016, men fortfarande är det svenskan som dominerar. Ändå behövs finskan dagligen.

HBL - 25 okt 13 kl. 04:30

Fler men brokigare

Fler men brokigare
Svenska Finlands folkting har gett ut en ny statistisk rapport om finlandssvenskarna. Den är sammanställd av professor Fjalar Finnäs. Det är värdefull läsning med både nyttig ny information och mindre nyttig, men intressant kuriosa.

SmålandsPosten - 13 nov 13 kl. 06:16

Poliser måste tåla dödshot ? får inget skadestånd

Vid upprepade tillfällen hotade en 48-årig Växjöbo att döda Kronobergspoliser. Även en av polismännens familj drogs med i hotelserna.
Slutsatsen av Växjö tingsrätts dom är att poliser måste tåla dödshot – utan att få skadestånd.

BT - 06 sep 12 kl. 14:19

Fler skjuter upp tandläkarbesöket

Allt fler små barn uteblir från tandläkaren. Allt fler unga vuxna väntar med att gå dit. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.