DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 16:42

DI - 18 okt 20 kl. 17:21

Förvaltaren: Tillväxt trumfar allting annat – köp två kursrusare
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltaren, Tillväxt, trumfar, alltingannat , köp, två, kursrusare
DI - 26 jul 16 kl. 11:07

Ränta trumfar risk

Kuppförsöket i Turkiet har satt anmärkningsvärt få spår på tillväxtmarknaderna. Alla större aktiebörser i världen har stigit i juli, utom Istanbul som har fallit med 4 procent..

DI - 26 jul 16 kl. 18:30

Ränta trumfar risk

Kuppförsöket i Turkiet har satt anmärkningsvärt få spår på tillväxtmarknaderna. Alla större aktiebörser i världen har stigit i juli, utom Istanbul som har fallit med 4 procent. Intresset för att placera i länder som fortfarande ger ränta överväger den politiska risken..

Trelleborgs Allehanda - 25 dec 12 kl. 11:26

Turkiet får fyra procents tillväxt


Turkiets ekonomi växer med 4 procent under 2013, tror centralbanken i Ankara.Under 2010 och 2011 rusade tillväxten i höjden med 8,9 respektive 8,5 procent, bland de snabbaste i världen. Men i slutet av 2011 bromsade allting in, och tredje kvartalet av innevarande år visade en tillväxt på bara 1,6 procent jämfört med samma period ett år tidigare.

YLE - 28 feb 13 kl. 09:45

"Allting hänger på arbete"

Att minska skuldsättningen är den viktigaste målsättningen för regeringen, sade statsminister Jyrki Katainen (Saml) då regeringen inledde sin så kallade halvtidsgranskning. En annan viktig fråga är att förbättra sysselsättningen. - Allting hänger på arbete.

YLE - 23 jan 17 kl. 05:00

Skulle strykas från föreningsregistret – ”Nu är allting frid och fröjd igen”

Patent- och registerstyrelsen publicerade i juli en lista på 40 000 föreningar som kunde komma att strykas ur föreningsregistret. Inaktiva föreningar skulle putsas bort från registret, men flera aktiva föreningar fanns också bland de hotade. En av dem är Åbo Turnförening.

SVT Debatt - 29 jul 19 kl. 09:29

”Idag tar allting slut – eller?”

”Marknadsekonomi och tillväxt är en grundläggande förutsättning för att vi ska kunna uppnå den förändring av vårt samhälle som krävs för att rädda miljön och klimatet. Det är den fria marknadsekonomin som kompletterad med politiska reformer för ökad miljöhänsyn som kommer att rädda oss från en framtid där allting faktiskt tar slut”, skriver debattören..

DI - 01 sep 20 kl. 18:30

Jakten på stödfusk trappas upp – alla kontrolleras: ”Vi kontrollerar allting”

Tillväxtverkets jakt på fuskande företag övergår nu i en mer komplicerad fas – att avslöja fusk med permitteringsnivån..

Dagens PS - 09 nov 17 kl. 10:19

Fondproffs: ”Den svenska bobubblan har spruckit”

Medan alla oroas för när bubblan ska spricka är en expert redan bombsäker. ”Var detta slutar vet ingen.” PriorNilsson fonders förvaltare PO Nilsson gör bedömningen att den svenska bostadsmarknaden nu har spruckit.

SmålandsPosten - 30 aug 14 kl. 08:27

Tufab köper hotellets konkursbo

Det kommunägda Tingsryds Utveckling och fastighetsbolaget, Tufab, ska köpa konkursboet efter senaste hotell- företagaren Kapten Gyllenhorn Restaurang och Catering AB. Förhandlingar pågår. Att Tufab nu kort och gott köper konkursboet är möjligen en väg ut från ett besvärligt läge.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

PrivataAffärer - 08 feb 19 kl. 11:33

Hernhag: Tre köpvärda aktier för långsiktiga

Boktips: I boken "Den enkla vägen att lyckas med aktier" guidar Marcus Hernhag dig till smart och lyckade aktieaffärer. Köp den här! Micke: Tre aktier som är köpvärda nu och för att spara långsiktigt?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.