SR > Nyheter

Thursday, 22 October, 09:19

SR - 18 okt 20 kl. 17:10

Ilska efter att gäng infört utegångsförbud: ”Helt galet”Det kommer starka reaktioner efter uppgifterna om att gängkriminella tog lagen i egna händer och utfärdade ett utegångsförbud för boende i Tensta i slutet på augusti i år..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Tensta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilskaefter att , gäng, infört, utegångsförbud, Helt, galet

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Restriktioner för 70-plussare tas bort

Äldre och andra i riskgrupper ska omfattas av samma rekommendationer som resten av befolkningen, meddelar socialminister Lena Hallengren..

SR - 1 timme sedan

Just nu: Nya rekommendationer för 70-plussare presenteras

Idag kommer socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlsson att presentera nya råd för personer över 70 år – vilket är den grupp som drabbats extra hårt av den pågående coronapandemin..

SR - 1 timme sedan

SEB slopar utdelningen till aktieägarna

Bankkoncernen SEB:s styrelse har beslutat att inte föreslå någon utdelning under 2020. Beskedet lämnas i en rapport för tredje kvartalet, där kreditförlusterna dubblas mot ett år tidigare..

SR - 2 timmar sedan

Avsatte Hariri väntas idag bli premiärminister på nytt

Idag väntas Libanon få en ny premiärminister, efter ett års protester, en förödande explosion, ekonomisk härdsmälta, och två premiärministrar som misslyckats. Men ett år efter att proteströrelsen avsatte premiärminister Saad Hariri, är det just Saad Hariri som väntas bli premiärminister på nytt..

SR - 2 timmar sedan

Iran och Ryssland anklagas för valpåverkan

USA pekar ut Iran och Ryssland för att ha försökt påverka opinionen inför presidentvalet om knappt två veckor och skapa splittring i flera delstater..

SR - 3 timmar sedan

Storbritannien inför hårdare inreseregler

Storbritannien kommer införa hårdare regler för EU-medborgare med brottsregister..

SR - 3 timmar sedan

Barn som försöksperson i svenska kariesexperimentet

När svenska myndigheter gjorde experiment för att framkalla karies på 1940-talet användes barn som försökspersoner. Ekot och P1 Dokumentär kan nu visa att barn så unga som sex år deltog i experimentet..

SR - 3 timmar sedan

TORS Polisen träffade kinesiskt övervakningsbolag

Ett kinesiskt företag som uppges bidra till massövervakning av muslimska minoriteter har haft ett möte med svenska polisen, kan Ekot berätta. Syftet var att erbjuda polisen algoritmer för ansiktsigenkänning..

SR - 4 timmar sedan

Algarvekusten kan vara ny rutt för flyktingar

I södra Portugal på Algarvekusten har det under det senaste året kommit flera båtar med flyktingar och migranter. Sammantaget handlar det om ungefär hundra personer på båtar från Marocko. Portugiserna undrar nu om det handlar om en ny rutt mot Europa..

SR - 4 timmar sedan

Qanon-anhängare kan få plats i kongressen

Det började som konspirationsteorier i forumet 4chan – nu verkar Qanon ha verklig påverkan på politiken i USA. – Anhängare till Qanon har ställt upp och kandiderat för politiska uppdrag på olika nivåer i USA, säger Ginna Lindberg, Ekots USA-kommentator..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.