Sydsvenskan > IT

Thursday, 22 October, 08:43

Sydsvenskan - 18 okt 20 kl. 17:00

Flyttade från nattliga fyllebråk i Malmö till fågelkvitter i SvedalaAndreas Vasilas och Lisa Green från Malmö är två av de nyaste kommuninvånarna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Svedala, Vasilas, Lisa Green

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flyttadefrån , nattliga, fyllebråki , Malmötill , fågelkvitteri , Svedala
Sydsvenskan - 20 feb 14 kl. 05:30

Hon lämnade Malmö för Lomma

18 050 personer flyttade ut från Malmö kommun förra året. Malin Persson var en av dem. Hon är jurist, uppvuxen i Lund och har bott och arbetat i Malmö i flera år.

Sydsvenskan - 08 apr 16 kl. 16:13

Nytt bakslag för Malmös badminton

Malmö förlorar riksidrottsgymnasiet för badminton, RIG. För Malmöklubbarna Malmö BK och Aura är det ett nytt tungt nederlag. Badmintonförbundet väljer att istället förorda Uppsala och Göteborg.

Sydsvenskan - 09 maj 13 kl. 06:30

Tre förändrade världar möts på nytt i Malmö

Det sägs att Malmö har arrangerat Eurovision Song Contest tidigare.1992.Jag flyttade själv till Malmö 1993.

GöteborgsPosten - 12 feb 17 kl. 06:00

Gren om Malmö-matchen: "Synd om vi inte fyller Ullevi"

Blåvitt flyttade premiären mot Malmö från Gamla Ullevi till Ullevi. Ett val för att dubbla inkomsterna. – Det betyder självklart en hel del för oss, säger Mats Gren..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sex av tio som vill byta skola får avslag – ett byte till Malmös populäraste skola är nästintill omöjligt

Familjen Samuelsson-Troncias tre barn placerades på tre olika skolor när de flyttade till Limhamn..

Skånskan - 19 nov 16 kl. 10:00

Nu visas Diamantfolket i Malmö

Kultur 2015 lade västerbottniska Robertsfors största arbetsplats, diamantföretaget Element Six, plötsligt ner verksamheten. I dokumentärfilmen Diamantfolket, som nu ska visas i Malmö, skildrar konstnären och filmaren Sara Jordenö hur det påverkade människorna och livet i samhället.
– Många pratar om att det är en slags sorgeprocess som skett i och genom filmen, säger Sara Jordenö om Diamantfolket.

Skånskan - 29 jul 19 kl. 06:00

Persona från Malmö till Berlin

En version på Intiman i Malmö och en version på Deutsches Theater i Berlin. Och nu blir den hyllade tyska-svenska uppsättningen av Persona kvar i Berlin minst två år till.
– Vi fick ett väldigt fint mottagande i Sverige men det var först i Berlin som det verkligen tog fart, säger skådespelaren Karin Lithman som spelade talrollen Alma i Malmö och den tysta Elisabet i Berlin.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 06:00

Skurup betalar för nattbuss från Malmö

SKURUP/MALMÖ Skånetrafiken har sagt nej i många år, men när Skurups kommun nu väljer att finansiera helgbussar nattetid, öppnas en ny linje från Malmö Central till Skurup och Rydsgård.Med start den 13 december när Skånetrafiken byter tabeller kommer två extraturer med en helt ny busslinje att sättas in mellan Malmö och Skurup på fredags- och lördagsnätter.
Det handlar om två nya turer klockan 02.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 14:18

Malmödebut för Hanna Järver

Kultur och Nöje Hon har blivit kallad popgeni och när hon nyligen släppte EP:n Närke fullkomligt öste recensenterna superlativer över Hanna Järver. ”Klockrent i versaler”, ”Knockout” och ”En biopsi på mina känslor” är några ord ur recensionerna. På torsdag kommer Hanna till Malmö när P3 älskar brakar loss på Moriska Paviljongen.

Sydsvenskan - 16 aug 13 kl. 06:30

Svenskt guld ? silver till Malmö

Abeba Aregawi hade inte förlorat ett 1?500-meterslopp på hela året och gjorde det naturligtvis inte i Moskva heller.23-åringen från Addis Abeba är världens främsta på distansen.

Skånskan - 20 maj 19 kl. 05:00

Malmöbon som kan bli parlamentariker

MALMÖ Om opi­ni­ons­siff­rorna håller i sig får Vän­ster­par­tisten Ana Süssner Rubin ta tjänst­le­digt från jobbet som förbundsombudsman och för­hand­la­re på vård­för­bun­det och börja pendla till Brys­sel. Att hon är en EU-mot­stån­da­re ser hon inte som nå­got hin­der för att själv bli en del av par­la­mentet.Ana Süssner Rubin står på andra plats på Väns­ter­par­ti­ets val­se­del.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.