DI > Ekonomi

Monday, 26 October, 17:31

DI - 18 okt 20 kl. 16:30

Årets viktigaste bok
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets viktigaste, bok
Skånskan - 13 okt 14 kl. 12:18

”Saudivapen är årets viktigaste bok”


Årets viktigaste bok. Det tycker tidningens recensent Ola Wihlke att Bo-Göran Bodin och Daniel Öhmans reportagebok Saudivapen är..

DN - 22 sep 17 kl. 10:39

Bokrecension: Årets viktigaste bok om hatspråk och terrorism

Antalet terrorattentat ökade dramatiskt i Sverige under 2015. Hur kunde det komma sig? Kristina Lindquist läser en av årets viktigaste böcker om politiskt hatspråk och terrorism..

UNT - 18 dec 14 kl. 10:00

Sandberg skrev årets viktigaste bok

Liv till varje pris1 I höst kom så Kristina Sandbergs avslutande och nu även Augustbelönta roman ”Liv till varje pris” efter de tidigare lika lysande ”Att föda ett barn” och ”Sörja för de sina”..

GöteborgsPosten - 15 sep 19 kl. 07:00

Hon har skrivit sitt livs viktigaste bok

Susanna Alakoski skildrar sin mormors liv som fabriksarbetare i Finland..

Cornucopia - 24 jun 17 kl. 11:03

Ny bok pekar ut ledande socialdemokrater runt Palme som KGB-infiltratörer

Fd ambassadör Bo Theutenberg har nu gett ut din tredje bok i serien Dagbok från UD. I den pekas nu ett antal ledande socialdemokrater runt Olof Palme ut som KGB-infiltratörer. Tre ledande socialdemokrater namnges också för att varit rapportörer till den tjeckiska kommunistiska underrättelsetjänsten och en som KGB:s viktigaste källa i Sverige.

Sydsvenskan - 30 dec 11 kl. 08:53

En bra bok, ta mig fan

Foto: Torbjörn Carlson
När den rumänske författaren Mircea Cartarescu nyligen besökte Malmö, för ett samtal med Eva Ström på stadsbiblioteket, utnämnde han Bibeln till en av världens bästa romaner.
Utmärkt läsning, helt enkelt, för någon som med hans egen ateistiska bakgrund kan uppskatta dess förunderliga berättelser och dunkla orakelspråk för deras rent litterära förtjänster. Ett inte alltför häpnadsväckande förhållningssätt, kan tyckas.

Skånskan - 28 okt 15 kl. 11:12

Marx-bok som borde Augustnominerats

Kultur och Nöje bok
Karl Marx – en biografi
Författare: Sven-Eric Liedman
Förlag: Albert BonniersRecension Sven-Eric Liedman utgav sin första bok om Karl Marx 1968, en studie i den unge Marx tänkande. Dessförinnan hade han också varit utgivare av en antologi med texter av den unge Marx.
Under det halvsekel som följt har Liedman ständigt återkommit till Marx tänkande i böcker och artiklar, och han har sedan länge dokumenterat sig som Sveriges överlägset främste kännare av det synnerligen stora och komplicerade ämnet Karl Marx.

Skånskan - 09 dec 16 kl. 22:36

Ny bok vill ge hopp åt arbetslösa

MALMÖ Det finns hopp om att ta sig ur en arbetslöshet. Det menar coachen och författaren Waileth Persson, som har skrivit en bok med goda exempel på att det går att komma igen. ERWP.

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

YA - 20 jun 14 kl. 08:42

Forskning och andlighet i bok om Sankt Olof

Foto: Emma Lawesson
Rykande färsk forskning varvas med andliga betraktelser i en ny bok om pilgrimsorten Sankt Olof. Nästa fredag är det boksläpp på Österlens museum med flera av författarna när-varande.
Under tre år har det pågått ett projekt med syftet att lyfta pilgrimsorten Sankt Olof.

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.