BLT > Nöje

Thursday, 16 July, 19:37

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritikDet har uppsttt ett revykrig i Blekinge, lser jag i konkurrenttidningen. Orsaken r att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, sger sitt hjrtas mening om revyerna.
? Byt ut honom, krver teaterproducenten och politikern Hkan Robertsson frn Ronneby i artikeln i Sydstran, som sjlv ftt en slng av recensionssleven.
?
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill bli recenserademen ingen vill ha , kritik
BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

DN - 24 nov 11 kl. 14:45

Tidning recenserade inställd George Michael-konsert

Ibland kan saker och ting gå för snabbt. Som för den österrikiske tidningen Krones reporter, som recenserade måndagens George Michael-konsert trots att den ställdes in..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 20:07

Recenserade natten i fyllecell

Förra veckan fick polisen i Västerbotten ett oväntat mejl. En person som hade hamnat i fyllecell skickade dagen efter ett mejl till polisen i Västerbotten – och recenserade nattens vistelse. Polisen Micael Säll Lindahl la ut mejlet på twitter och hälsade också att det var ”skönt med konstruktiva kunder :-)”.

SmålandsPosten - 12 dec 17 kl. 18:00

Hallå där... SMP:s Kaj Wickbom, som recenserade första ”Star wars”-filmen.

...Kaj Wickbom, 74, som recenserade den allra första ”Star wars”–filmen i Smålandsposten för ganska exakt 40 år sedan..

Sydsvenskan - 27 dec 18 kl. 17:10

Handbollens framtid recenserade Lundaspelen

Handbollens framtid recenserade Lundaspelen - efter deras första deltagande..

SR - 13 timmar sedan

Kritik mot att äldre patienter skickas hem till boenden

I Blekinge får regionen kritik för att man skickar hem patienter till äldreboenden trots att de har eller kan ha covid-19. Kritiken kommer bland annat från Sölvesborgs kommun, som vägrat ta emot personer som bar på smittan..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

SJ drar ner antalet bokningar efter kritik

Efter kritik om trängsel ombord på tågen väljer nu SJ att sänka antalet bokningsbara platser..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Fler nyheter från BLT

BLT - 26 maj 20 kl. 06:00

"Mer indie" när "36h Ingrid" är tillbaka

Efter en livefestival med över två miljoner visningar fortsätter "36h Ingrid" från studion på Södermalm. Den här gången med dragplåster som Amason och Markus Krunegård..

BLT - 25 maj 20 kl. 21:09

Jakob Wegelius får Kulla-Gullapriset

BLT - 25 maj 20 kl. 16:15

Gatusångerskan Lily Lian är död

BLT - 25 maj 20 kl. 13:53

Studio Ghibli-konserter flyttas fram

BLT - 25 maj 20 kl. 12:51

Biotoppen: Humor-resa ny på listan

En ny film har letat sig in på den svenska biotoppen – efter veckor av total stiltje på grund av coronakrisen. Steve Coogan och Rob Brydons sista film-resa "A trip to Greece" går in på listans fjärdeplats. Etta är fortfarande "Framåt"..

BLT - 25 maj 20 kl. 12:16

Parkteatern hoppas på sensommaren

BLT - 25 maj 20 kl. 11:30

Jan Lööf: "Anklagad för att vara eremit"

Man behöver inte gå i pension bara för att man fyller 80. Serietecknaren, barnboksförfattaren och den påstådde eremiten Jan Lööf arbetar för fullt med en ny bok om Skrotnisse – i en social distansering som började långt före coronakrisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.