BLT > Nöje

Wednesday, 23 May, 11:12

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritikDet har uppsttt ett revykrig i Blekinge, lser jag i konkurrenttidningen. Orsaken r att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, sger sitt hjrtas mening om revyerna.
? Byt ut honom, krver teaterproducenten och politikern Hkan Robertsson frn Ronneby i artikeln i Sydstran, som sjlv ftt en slng av recensionssleven.
?
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill bli recenserademen ingen vill ha , kritik
BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

DN - 24 nov 11 kl. 14:45

Tidning recenserade inställd George Michael-konsert

Ibland kan saker och ting gå för snabbt. Som för den österrikiske tidningen Krones reporter, som recenserade måndagens George Michael-konsert trots att den ställdes in..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 20:07

Recenserade natten i fyllecell

Förra veckan fick polisen i Västerbotten ett oväntat mejl. En person som hade hamnat i fyllecell skickade dagen efter ett mejl till polisen i Västerbotten – och recenserade nattens vistelse. Polisen Micael Säll Lindahl la ut mejlet på twitter och hälsade också att det var ”skönt med konstruktiva kunder :-)”.

SmålandsPosten - 12 dec 17 kl. 18:00

Hallå där... SMP:s Kaj Wickbom, som recenserade första ”Star wars”-filmen.

...Kaj Wickbom, 74, som recenserade den allra första ”Star wars”–filmen i Smålandsposten för ganska exakt 40 år sedan..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Sydsvenskan - 29 jan 12 kl. 20:40

Pagrotsky i hård kritik mot Bildt

Foto: Lisbeth Westerlund
"Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern."
Leif Pagrotsky, ledande S-politiker, tog utvecklingen i Ungern som ett ?land mitt i Europa där nationalismen, rasismen och minoritetsförtrycket sticker fram sitt fula tryne?.

Fler nyheter från BLT

BLT - I förrgår: 06:00

Jan spelar Jan - men inte som Jan

På onsdagen den 23 maj finns ännu en möjlighet till musikupplevelser utöver det vanliga här i Blekinge. Jan Lundgren kommer till Ronneby för att genom konserten ”Lycklig resa” ge sin hyllning till en annan Jan. .

BLT - 19 maj 18 kl. 05:00

En sida räcker för att du ska veta

Du vet känslan när det räcker med att läsa en halv sida för att du ska veta att det är en bra bok. Precis så är det med ”Vaggvisa” av Leïla Slimani..

BLT - 17 maj 18 kl. 19:00

Bästa serierna just nu

Tv-sidans redaktörer listar de bästa serierna just nu..

BLT - 17 maj 18 kl. 19:00

Hilda Ärlemyr: Svag start på vasst överklassdrama

Benedict Cumberbatch är lysande som heroinberoende brittisk aristokrat i ”Patrick Melrose”. Men det krävs mer än så för att få denna miniserie att lyfta..

BLT - 16 maj 18 kl. 19:30

Tidigare BTH-forskare skapar kulturintresse hos barn

De nya tekniska möjligheterna, exempelvis virtual reality, blir mer och mer hopkopplade med tryckta medier och analogt historieberättande. I dagarna har ett västsvenskt exempel på detta fått mediernas uppmärksamhet. Det är en tidigare forskare vid BTH som delvis ligger bakom det ambitiösa projektet, nämligen biträdande professorn Lissa Holloway-Attaway vid Högskolan i Skövde..

BLT - 15 maj 18 kl. 06:00

”Konstrundan måste finnas!

Så här omedelbart efter Konstrundan i Blekinge är det kanske svårt att skaffa sig en total överblick, men projektledaren Hans Hedman är ändå mycket nöjd. De konstnärer han har hunnit tala med har haft gott om besökare. – Vi hör publiken säga: ”konstrundan måste finnas”..

BLT - 12 maj 18 kl. 14:24

Benjamins största motstånd: Estländsk popopera och cypriotisk elektrodans

BT:s Elin Thornberg betygsätter samtliga låtar i finalen..

BLT - 12 maj 18 kl. 09:36

"Efter en stunds tvekan vågade de ta kontakt”

I dag är det rena rama julafton för mig. Ingela Korsell är "tomten" och vi firar ”jul” på Stadsbiblioteket i Karlskrona.

BLT - 10 maj 18 kl. 22:17

Eurovision-live: Ingrosso: "Känns sjukt bra och jag gav allt"

Äntligen dags för Eurovision och den andra semifinalen. Följ TT:s liverapportering..

BLT - 10 maj 18 kl. 05:00

Elin Thornberg: ”Om 'Heroes' skulle paras med en raplåt, förvandlas till gladpop och därefter köras i en mixer, så skulle det låta ungefär så här”

I kväll gäller det, både för Polens polsk-svenska EDM-låt och Sveriges Benjamin Ingrosso. Men först ska Norge lära oss hur man skriver en sång, och Danmark ska väcka vikingen i oss. Elin Thornberg sätter betyg på den andra semifinalens låtar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.