BLT > Nöje

Sunday, 19 August, 08:08

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritikDet har uppsttt ett revykrig i Blekinge, lser jag i konkurrenttidningen. Orsaken r att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, sger sitt hjrtas mening om revyerna.
? Byt ut honom, krver teaterproducenten och politikern Hkan Robertsson frn Ronneby i artikeln i Sydstran, som sjlv ftt en slng av recensionssleven.
?
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vill bli recenserademen ingen vill ha , kritik
BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

DN - 24 nov 11 kl. 14:45

Tidning recenserade inställd George Michael-konsert

Ibland kan saker och ting gå för snabbt. Som för den österrikiske tidningen Krones reporter, som recenserade måndagens George Michael-konsert trots att den ställdes in..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 20:07

Recenserade natten i fyllecell

Förra veckan fick polisen i Västerbotten ett oväntat mejl. En person som hade hamnat i fyllecell skickade dagen efter ett mejl till polisen i Västerbotten – och recenserade nattens vistelse. Polisen Micael Säll Lindahl la ut mejlet på twitter och hälsade också att det var ”skönt med konstruktiva kunder :-)”.

SmålandsPosten - 12 dec 17 kl. 18:00

Hallå där... SMP:s Kaj Wickbom, som recenserade första ”Star wars”-filmen.

...Kaj Wickbom, 74, som recenserade den allra första ”Star wars”–filmen i Smålandsposten för ganska exakt 40 år sedan..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 16:35

Fritzon underkänner revisorernas kritik

Region Skånes revisorer riktar allvarlig kritik mot regionstyrelsens sätt att hantera ekonomin och målen för verksamheten 2017.
– Jag underkänner grunden för revisorernas granskning, kontrar Henrik Fritzon (S), regionstyrelsens ordförande.Det är andra året som revisionen laddar med samma kritik.

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Sydsvenskan - 29 jan 12 kl. 20:40

Pagrotsky i hård kritik mot Bildt

Foto: Lisbeth Westerlund
"Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern."
Leif Pagrotsky, ledande S-politiker, tog utvecklingen i Ungern som ett ?land mitt i Europa där nationalismen, rasismen och minoritetsförtrycket sticker fram sitt fula tryne?.

Fler nyheter från BLT

BLT - Igår: 02:00

Syndromet har turnerat i utkanterna

Rockbandet Syndromet från Karlshamn har precis kommit hem från en sommarturné till utkanter och glesbygd. Mer än 25 spelningar på exotiska platser som Kusfors, Malå, Korpilombolo och Gafsele har det blivit. Lördag eftermiddag spelar de på hemmaplan..

BLT - Igår: 15:52

Silvervägen är en deckardebut som skimrar

Stina Jacksons debut ”Silvervägen” är en glänsande socialrealistisk spänningsroman. .

BLT - Igår: 12:49

Nya deckaren är verkligt mums för Nessers fans

Håkan Nessers ”De vänsterhäntas förening” är gedigen underhållning, som kommer att glädja alla nesserianer, anser recensenten Christian Swalander..

BLT - I förrgår: 18:00

Oliver vid sina drömmars mål

Oliver Andersson från Karlskrona är lycklig. Han har kommit in på Stockholms dramatiska högskola, ofta kallad Teaterhögskolan. Det är en utbildning där urvalet är stenhårt, med höga krav och stort söktryck.

BLT - 13 aug 18 kl. 18:00

Vad viskade Sara i Bobs öra?

Vad viskade egentligen akademibossen i Bobs öra? Som smått besatt av Dylan undrar jag såklart. Svaret finns i – den bitvis underhållande – dagboken extra allt från när tiderna verkligen förändrades och Bob Dylan tilldelades Nobelpriset..

BLT - 14 aug 18 kl. 07:00

Drömmande filosofiskt på danska

Thure Lindhardt. Någon? Det tar en stund innan man som svensk förstår vem han är.

BLT - 13 aug 18 kl. 16:02

Peter Sjöstrand från Karlskrona fick revystipendium

Peter Sjöstrand som är verksam i Torsås lokalrevy var en av sju i Sverige som fick årets Parnevikstipendium under Revyfestivalen i Halmstad. Peter har rötterna i Karlskrona och kommer att använda pengarna till en utbildning i Bräkne-Hoby. – Det är extremt hedrande att få det här stipendiet, det är en uppmuntran och ett bevis på att man är på rätt väg..

BLT - 13 aug 18 kl. 07:16

Sanna Nielsen: "Allt har ju ett slut"

Sanna Nielsen har haft en "fantastisk sommar" på Sollidenscenen. Men när det kommer till hennes framtid i "Allsång på Skansen" är hon hemlighetsfull. – Beslutet är taget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.