Realtid > Ekonomi

Monday, 26 October, 16:33

Realtid - 18 okt 20 kl. 16:23

Intrum avsätter vd:n – nuvarande CFO tar överMikael Ericson lämnar Intrum efter fyra år som vd och koncernchef. Styrelsen har samtidigt utsett Intrums nuvarande Chief Financial Officer Anders Engdahl till ny vd och koncernchef..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
CFO, Ericson, Intrum, Intrums, Chief Financial Officer Anders Engdahl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrum, avsätter, vd:n, nuvarande, CFO, taröver
DI - 11 okt 19 kl. 10:44

Renaults styrelse avsätter biltillverkarens vd

Styrelsen i Renault har på fredagsförmiddagen röstat för att avsätta biltillverkarens nuvarande vd Thierry Bolloré..

Affärsvärlden - 11 okt 19 kl. 10:50

Renaults styrelse avsätter vd:n

Styrelsen i Renault har på fredagsförmiddagen röstat för att avsätta biltillverkarens nuvarande vd Thierry Bolloré..

PrivataAffärer - 27 jul 18 kl. 11:47

Analys: Intrum köpvärd trots att vinstmål inte nås

Det skriver Kepler Cheuvreux i ett marknadsbrev med anledning av att firman tagit upp aktien till bevakning och samtidigt sätter en köp-stämpel tillsammans med riktkurs om 285 kr. ”Trots en rätt konservativ approach, anser vi att nettovinsten årligen kan öka med 30 procent 2018p-2020p och att det nuvarande aktiepriset därför är en attraktiv ingångspunkt”, heter det i marknadsbrevet. Kepler Cheuvreux anser att aktiemarknaden för närvarande underskattar Intrums position som den största lånehandläggaren i Europa samt att marknaden oroar sig för mycket gällande bolagets hävstång och risker till deras kontantgenerering.

PrivataAffärer - 07 jun 19 kl. 10:55

SEB: Därför höjer vi Intrum till köp

Det skriver SEB i den analys där rekommendationen dras upp till köp (behåll) med ny riktkurs om 271 kronor (269), vilken Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på fredagen. Köprekommendationen motiveras i första hand med att den spanska marknaden kan förväntas vända upp efter innevarande halvår, medan affären med den grekiska banken Piraeus ger tillväxtpotential från 2020 och framåt, anser SEB. Utöver risken för ett sänkt vinstmål, från 35 kronor per aktie medan SEB räknar med 28:20 kronor under 2020, pekar banken även på en koncentrationsrisk från den stora affären med den italienska storbanken Intesa.

Supermiljöbloggen - 17 jul 16 kl. 15:02

Efter Vattenfall: Är miljonsatsningen på utsläppsrätter rätt väg att gå?

När regeringen den 2 juni meddelade att Vattenfalls brunkol ska säljas meddelade de också att de inför en så kallad utsläppsbroms. Den innebär att 300 miljoner kronor ska avsättas årligen mellan 2018-2040 för att köpa utsläppsrätter som sedan skrotas. Det innebär att totalt 6,6 miljarder kronor kommer att satsas på detta.

SvD - 25 nov 14 kl. 17:52

Inte meningsfullt att avsätta Juncker

Jag kan förstå att många i samband med Luxleaks sätter vissa frågetecken för Junckers lämplighet i sin nuvarande roll som EU-kommissionens ordförande. Samtidigt vore det inte bra för EU att rösta bort honom, eftersom en framtvingad ’regeringskris’ vore fel väg att gå. Det skriver Europaparlamentarikern Olle Ludvigsson (S) inför torsdagens omröstning..

BT - 19 okt 12 kl. 10:23

Bästa lösningen för Kristineberg

Arbetsmiljöverket tillåter inte att skolverksamhet bedrivs i Kristinebergsskolan längre än till sommaren 2013. Vi tar nu tag i de problem som borde ha åtgärdats för flera år sedan, skriver Lennart Andreasson och Leif Johansson. Kristinebergsskolan lever på övertid.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 16:33

Politiska tungviktare drabbade samman

Foto: Tomas Nyberg
Missade du TA:s debatt mellan Ulf Bingsgård (M) och Torbjörn Karlsson (S) i dag? Ingen fara, TA ger dig här ett längre referat av debatten.
Har femklövern med Moderaterna i spetsen gjort tillräckligt för kommunens bästa?

YLE - 08 okt 12 kl. 16:38

Ersättningar - kanske

Översvämningarna i Södra Österbotten och norra Satakunta har varit exceptionella och de drabbade områdena behöver stöd av staten, säger jord- och skogsbruksminister Jari Koskinen (Saml). Enligt Koskinen kan staten erbjuda ersättningar för dem som har drabbats av skador på byggnader eller lösöre. Också skördeskador kan ersättas, anser ministern.

Politologerna - 03 sep 14 kl. 23:11

Hur starkt är väljarnas ansvarsutkrävande i kommunerna och landstingen?

Vi ägnar förhållandevis mycket utrymme åt att diskutera olika former av medborgerligt deltagande vid sidan om de representativa kanalerna i syfte att stärka deltagandet mellan de allmänna valen  (såsom e-demokratiexperiment, direktdemokratiska inslag [folkomröstningar, t.ex.], deltagardemokratiska innovationer och medborgardialoger).

Politologerna - 05 sep 14 kl. 10:45

Svagt ansvarsutkrävande i kommuner och landsting?

Det ägnas förhållandevis mycket utrymme åt att diskutera olika former av medborgerligt deltagande vid sidan om de representativa kanalerna där syftet att stärka medborgarnas deltagandet mellan de allmänna valen  (såsom e-demokratiexperiment, direktdemokratiska inslag [folkomröstningar, t.ex.], deltagardemokratiska innovationer och medborgardialoger; se också tidigare blogginlägg om den nyaOhlssonska/Wästbergska demokratiutredningen).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.